Katy Perry

Katy Perry az ékes példa arra, hogy soha nem szabad feladni álmainkat! Katheryn Hudson, azaz Katy Perry szigorú keresztyén nevelést kapott, emellett aktívan részt vett a helyi kórus életébe, nyilvánvaló volt, hogy a hangi adottságai szó szerint isteniek. Első albuma Katy Hudson néven jelent meg, amely kifejezetten bukásnak számított. Mivel neve igencsak hasonló Kate Hudson színésznőjével, kiadója javaslatára megváltoztatta Perry-vé, kiadót váltott, nem adta fel, és hamarosan elindult a világot jelentő deszkák felé. Ikonikus, első dala, amelyet ma is teli torokból énekelnek minden házibulin, cseppet sem keresztényi, hiszen az I Kissed a Girl dalában éppen arról énekel, hogyan csókolt meg egy lányt. Azóta Katy megállíthatatlan, jobbnál jobb dalai jelennek meg, videó klipjeinek képi világa pedig mindig figyelemfelkeltő és sokrétű.

Kortársai és barátai szerint is örökmozgó de csupa szív énekesnő mindig valami újat, valami izgalmasat hajszol, emellett előszeretettel tartja rajongóival is a kapcsolatot, Instagram és Twitter fiókja is csupa közvetlen megnyilvánulással, fotóval van tele. Katy bájos és ultra csajos éne csillan meg parfümjeiben, melyeket a Coty égisze alatt jelentetett meg, immár 6 éve, így a legjobban kereső énekesnők közé került, hiszen parfümjei a legkelendőbb celeb illatok közé tartoznak.

 

 

Katy PerryPurr…doromboló cicaként domborít legelső parfümjének reklámjában Katy Perry, melyben nem csak az énekesnő öltött cicás külsőt, hanem a Purr parfüm üvege is. Csillogó szem, bájos, cicás külső, és édes-gyümölcsös belső, nem csoda, hogy mindenki szeretne egy üveggel magának! Katy cicás énjét hivatott megmutatni a Purr, amelyben a barack és a kókusz édes-zamatos akkordja a vanília pikáns édeskés jegyével fonódik össze, szó szerint mint egy krémes fagyikehely, amelyet fehér virágok vezetnek nőies karakter felé. Az alapjegy puha, meleg, púderes jegyei gyönyörűen emelik ki a krémes édesség akkordját, éppen ettől lett a Purr a fiatal lányok és az édesszájúak kedvence.

 

A dorombolós cica után a nyávogó nagymacska után érdemes nyúlni, amely ha lehet, még magasabbra tette a lécet, ha édességről van szó! A Candyfornia ihlette parfüm maga az édességmennyország, a szirupos vattacukortengerben olyan jó elmerülni, hiszen bár kifejezetten a vanília akkord kerül előtérbe a Meow parfümben, mellette a lédús körte és mandarin jegye kap főszerepet. Egyensúlyt az illatban a gyöngyvirág és a narancsvirág teremt üde, tiszta jellegével, melyet a gardénia áthatóan krémes illata és a lonc mézesen telt aromája tesz pikánssá.

 

 

Ha van Katy Perry parfümök között igazi királynő és slágerparfüm, akkor az a 2013-ban megjelent Killer Queen! Érdekes összecsengés tapasztalható a parfüm neve és a Queen együttes ikonikus Killer Queen dala között, nyilvánvalóan Katy kettő legyet ütött egy csapásra, de hallgassuk meg őt, hogyan vélekedik saját illatának születéséről:

 

„A Killer Queen volt az én bibliám, amikor 15 éves voltam. Pontosan olyan nőt festett le Freddie Mercury a dalszövegbe, amellyé válni szerettem volna. Erőteljesnek, aki nem marad észrevétlen, ha belép egy szobába. Így a cégemet is Killer Queen-nek (Gyilkos Királynő) neveztem a dalszöveg alapján. Úgy érzem, hogy miután már használtam ezt a nevet, szó szerint belenőttem a szerepbe, és eggyé váltam azzá, akivé szerettem volna anno.”

 

Katy Perry

 

Maga a Killer Queen parfüm éppen ezért Katy legkedvesebb darabja, amely valóban erőteljes, kifinomult és érzéki, csakúgy, mint az a bizonyos Királynő. Nagyon sikeres lett Katy kampánya, amelyet a parfümhöz forgatott, érzékiségtől, szenvedélytől és dominanciától túlfűtött nőt jelenít meg szexi, bordó ruhában. A parfüm karaktere szintén édeskés, csakúgy,m mint az összes Katy parfüm, hiszen Katy célja az, hogy az ő üde, bájos és örökké fiatalos énje megjelenjen minden termékében. Praliné, szilva, bogyós gyümölcsös felelősek a zamatos akkordokért, melyeket egzotikus virágok bódítanak meg.

 

2014 a forradalom éve volt Katy Királynő parfümbirodalmában, a Killer Queen folytatásaként jelent meg a Royal Revolution (Királyi Forradalom), amely szakít a hagyományokkal, megtöri a buján édes-vaníliás illatok sorát, és a virágos, élénk, egzotikus jegyeket helyezi előtérbe. Kökény savanykás jegye mellé gránátalmát és izgató orchideát állítottak, a frézia és a szantálfa puhán ártatlan akkordjával szembe. Az alapjegy bőrössége csillan ki végül az illatból, enyhén földes, natúr illatú, megkoronázza a virágos-gyümölcsös jegyeket.

 

A tavalyi és idei év Katy Perry új parfümcsaládjáról szólt, hiszen a Katy Perry Őrült Bájitalaként megismert Katy Perry’s Mad Potion új fejezetet nyitott az énekesnő parfümenciklopédiájában. A Mad Potion visszatér az alapokhoz, és újra a vaníliás-édes akkordot helyezi előtérbe, csak sokkal inkább púderesebb, áttetszőbb alapokkal és friss virágos jegyekkel. Élénk illatélményt nyújt az orrnak a friss gyümölcsös alma és a tünékenyen bájos bazsarózsa kettőse, melyet a vanília édesít meg, vanília orchideával együttműködve. Mindez meleg, tiszta pézsmás alapokon.

 

 

2016 őszének illatújdonsága a sorozat új darabja, a Katy Perry’s Mad Love, amelyet Katy Perry barátnőjének, Taylor Swift-nek egyik dala ihletett:

„You know it used to be mad love.”

 

Szívfacsaróan eleveníti fel a parfüm az őrült szerelmet, amely szó szerint epres-kókuszos sorbet illatára hasonlít. Őrjítő és édes szerelem!

loader
Facebook Instagram