Palócz Léna kedvenc illatai

Palócz Léna

 

Palócz Léna a Magyarok Világszépe az érzékiséget, nőiességet és magabiztosságot szereti a kedvenc parfümjeiben A szép cipők és ruhák iránti szenvedélye kis korából ered. A most 20 éves Léna 16 évesen kezdett fotózásokra járni.

 

Lénát választották és kérték fel 2022 februárjában, hogy képviselje Magyarországot a 28. Top Model of the World világversenyen Egyiptomban, mint a Magyarok Világszépe. A 2021-es verseny sajnos a vírus miatt ugyanis elmaradt. A koronát nem hozta el, de nagyon jó élményekkel tért haza, azt mondta, sokat tanult a versenyen.

A 20 éves Léna klasszikus klarinét szakon tanul, és sminkes iskolába jár. A Szakmai Elit Év Arca 2022 díjat is megkapta az idén, ezzel a kategóriákban a művészet, a közélet, a pedagógia, a sport, a felnövekvő új generációk, az üzletemberek és a szakmák hazai kiválóságait ismerik el.

 

Léna fiatal kora ellenére pontosan és tudatosan készül fel a modellkedésre, odafigyel az étkezésére, sportol, sosem adja fel, ha akadályba ütközik is. A kedvenc illatáról a Parfüm Magazinnak elmondta:

„Az én örök kedvenc illatom az Armani Sì Passione, illetve nagy kedvencem az Yves Saint Laurent Black Opium. Az Armani Si Passione parfüm a telt piros színű üvegcsében a kultikus Armani Si új dimenziójának egyediségét jeleníti meg.  Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul. Maga Giorgio Armani nyilatkozott úgy erről a parfümről, hogy az elegancia, az erő és a függetlenség ellenállhatatlan kombinációja amivel 100%-ban tudok egyesülni. Számomra magabiztosságot ad ez a parfüm.

 

A másik kedvencem az Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum érzékisége és nőiessége egyenesen elbűvölő. Jellegzetes keleties illatként leginkább a téli hónapokhoz illik szerintem. Energiával teli, magabiztos nőknek ajánlanám. Esti viseletre és ünnepélyes alkalmakra megfelelő választás. Mindenkinek meleg szívvel tudom ajánlani aki egy igazán egyedi parfümre vágyik.”

A Magyarok Világszépe versennyel egyébként Fásy Ádám neve immár három évtizede összeforrt. 1992 óta fedezi fel Magyarország legszebb lányait és egyengeti a királynők karrierjét. 2000-ben elnyerte a világ szépségversenyei közül a legjobban működő karitatív szervezetnek járó díjat, amelyet maga Donald Trump adott át.

 

Si Passione

Top

loader
Facebook Instagram