Ilyen illatot viselj, ha szórakozni mész!

Bulizás


Mindannyian igyekszünk a legjobb megjelenést biztosítani, amikor bulizni megyünk. Előveszed azt a ruhát, amiben egyszerre tartod magadat ellenállhatatlannak és egyedinek – persze, ezt megelőzi egy több órás turkálás a szekrényben, hogy kiválaszd az ideálisat. Csodásan akarsz kinézni, miközben azért kényelmesen is szeretnéd érezni magad a bőrünkben. Azonban a lenyűgöző eredményhez célszerű egy olyan illatot használnod, ami valóban öltöztet – azaz kiegészíti a megjelenésedet, és úgy emel ki a tömegből, hogy közben nem teszi „sokká” a jelenlétedet egy parti közepén. Ha le akarod nyűgözni a többieket, akkor az illatod megfelelő kiválasztása ugyanolyan fontos, mint a külsődé. Ez a cikk ebben siet a segítségedre!


 

A buli helyszíne és alkalma

 

Az egyik legfontosabb elem, amit érdemes figyelembe venned, hogy miről szól az alkalom számodra és annak a társaságnak, akikkel bulizni mész. A partizás ugyanis lehet, hogy egy egyszerű „ereszd el a hajam” eseményt takar sok tánccal és alkohollal, de az is lehet, hogy beszélgetni mentek, amelynek a keretében néha felálltok táncolni is. Megint más a felállás, ha kifejezetten a párkeresés a célod, nem pedig az, hogy a társaság tagjaira koncentrálj.
 

Ha egy konszolidáltabb házibuli az esemény, oda válassz eau de toilette illatokat, amik nem túl tömények. Egy zárt szórakozóhelyre azonban már bátran viselj testesebb parfüm illatokat. Szabadtéri rendezvény vagy koncert esetén pedig aszerint válassz, ami kiegészíti a dezodorod illatát és segít abban, hogy a testszagod kellemes maradjon!


 

A partiban betöltött szereped

 

A legtöbb ember nem gondol bele abba, hogy mennyit számít a viselkedése mások szemében – és ebbe beletartozhat az is, hogy a választott parfümje mit árul el az érintettről. Így ha te vagy a legillatosabb egy olyan menyegzőn, ahol nem a friss házasok egyike vagy, akkor esélyesen túllőttél a célon. 
 

Természetesen, ha te vagy az ünnepelt, akkor bátran válassz olyan parfümöt, ami a megjelenésedet még egyedibbé és különlegesebbé teszi. Azonban, ha az esemény középpontjában nem te állsz, akkor érdemes disztingválni és lágyabb illatokat választanod.



 

loader
Facebook Instagram