Miért cserélik le a férfiak a feleségüket egy fiatal lányra?

Miért cserélik le a férfiak a feleségüket egy fiatal lányra?

 

Egyre többször találkozhatunk azzal a jelenséggel, hogy egy középkorú férfi mellett egy szemtelenül fiatal hölgyet láthatunk. Első pillantásra megnyugtatjuk magunkat, hogy biztosan csak a lánya lehet, de amikor elcsattan egy csók, vagy megfogják egymás kezét, akkor azonnal világossá válik, hogy itt párkapcsolatról van szó.

Férj és feleség közötti probléma

De miért egyre gyakoribb ez a szituáció? Mi zajlik le a férfiakban, amikor egy fiatal lány mellett döntenek?

 

Hiszen gyönyörű 20 év házasságot tudhat maga mögött. A felesége csak neki él, minden szabad percét a családnak, gyerekeknek szenteli. Mos, főz, takarít, bevásárol, sütit készít, megszervezi a közös programokat. A gyerekeket minden nap felkészülten elindítja az iskolába. Elmegy dolgozni, majd amikor hazaér, arról gondoskodik, hogy legyen otthon finom étel az asztalon, majd ezután rend és tisztaság az otthonukban. Kevés időt szakít magára és sosem tudja kialudni magát, hiszen mindig azon dolgozik, hogy minden rendben legyen a családi életben. Sosem panaszkodik, hiszen szívből teszi mindezt. Ha pedig tükörbe néz, szomorúan szemléli az apró ráncait, de megnyugtatja magát, hogy lehet hogy ott vannak, de megéri. A családért mindent.

 

És ahelyett, hogy ezt a férfi értékelné, “hálából” lecseréli őt egy fiatal lányra. Mert ő szebb, csinosabb, aktívabb és mutatósabb is mellette. De vajon ő ott lesz a nehéz időszakban? Gondoskodni fog róla idősebb korában?

 

Valószínűleg a legtöbb férfinál kapuzárási pánik léphet fel, amikor ilyen meggondolatlan döntést hoz meg. Magának szeretné bebizonyítani, hogy igenis ő még képes egy sokkal fiatalabb nő érdeklődését felkelteni. De vajon ő érdekli a hölgyet, vagy inkább a stabil anyagi háttér a vonzó neki?

 

Ez elég hamar kiderülhet, hiszen mint minden kapcsolatban, itt is előbb vagy utóbb felszínre törnek a problémák. A korkülönbség által kibukik a különböző gondolkodásmód, az eltérő igények és vágyak. A szórakozás fogalma és a teljesen más életcélok. Egy középkorú férfi nem biztos, hogy tartani tudja vagy akarja a tempót. Amíg ő otthon meginna egy finom bort egy jó film mellett, addig a barátnője, lehet, hogy minden buliban ott szeretne villogni a legújabb márkás táskájával, vagy extra hosszú műszempillájával és elkészíteni élete legtökéletesebb fotóját. Ami pedig a legvalószínűbb, hogy amint jön egy nehéz és váratlan szituáció, a fiatal hölgy egy pillanat alatt továbblép. Nem fog kitartani mellette a rosszabb időszakban.

Megcsalás

Tényleg erre vágynak ezek a férfiak? Megéri lecserélni azt a nőt, aki megesküdött arra, hogy élete végéig kitart mellette, jóban-rosszban?

 

Nem az új barátnőt kellene elkényeztetni, hanem a feleséget. Aki ezt megérdemli. Nem a fiatal lány tett le sok mindent az asztalra, hanem az, akit az oltár elé vezetett. Ő már nem lehet szép és csinos? Dehogynem! Ő kapjon szép ruhát és táskát. Ő menjen kozmetikushoz, fodrászhoz, körmöshöz és akár személyi edzőhöz. Vele menjen étterembe és szép helyekre nyaralni. Mennyivel kevesebb válás lenne, ha így gondolkodnának ezek a férfiak...

 

loader
Facebook Instagram