Mi bajod van? Semmi!

 

Mi bajod van? Semmi!

 

Ugye ismerős ez a válasz... Mikor is szoktad ezt mondani?

Valószínűleg abban az esetben, amikor a párod egy olyan hibát követett el, ami neked nem tetszik. 

Te pedig ahelyett, hogy elmondanád neki, hogy mi nyomaszt, inkább elintézed egy semmivel.

 

De egy valamit tudnod kell:

 

Ha Te azt mondod a kedvesednek, hogy semmi bajod, akkor ő ezt el fogja hinni. A férfiak egyszerűen működnek. Ha felteszel nekik egy kérdést, legtöbb esetben egyből válaszolnak is rá. Nincs semmi játszma, semmi trükk. Nekik az ég kék, a fű pedig zöld. Nincs babakék, tengerkék színű ég, sem méregzöld, világos vagy sötétzöld fű. 

Szerelmes pár

A kérdésekre pedig válaszolnak egy IGEN-nel, NEM-mel, vagy pedig tőmondatban. Ők nem szeretik a bonyolult dolgokat, sem az állandó látványos hisztiket és féltékenységi jeleneteket.

 

De miért nem vagyunk képesek mi nők kerek-perec megmondani, hogy mi zavar minket?

 

Mert vágyunk a figyelemre. Azt akarjuk, hogy a másik annyira ismerje minden rezzenésünket, hogy azonnal le tudja olvasni az arcunkról, a reakcióinkból hogy mi a problémánk. Azt akarjuk, hogy faggasson minket, érdeklődjön, hogy mi nem stimmel, majd a végén öleljen át, és suttogja azt a fülünkbe, hogy nekünk van igazunk.

 

Na de ébresztő! A férfiak nem így működnek!

 

Ők kevésbé érzékelik, ha baj van. Nem tudnak úgy a tekintetünkből olvasni, ahogy mi azt a barátnőinkkel tesszük. 

 

EZT TEDD INKÁBB

 

Ha bármilyen problémád van, akkor azt inkább beszéld meg a pároddal és ne egy “semmivel” intézd el. Hiszen ennyitől nem oldódnak meg a gondok. Ha pedig mindig a szőnyeg alá söpröd azokat a dolgokat, amelyeket bántanak, akkor azok egy idő után romboló hatással lehetnek a párkapcsolatodra. Pár hét vagy hónap után egyszercsak eltörik a mécses, és akkor hirtelen fogsz mindent a párodra zúdítani, amelyet ő nem fog jól viselni, ráadásul ezt nem jogosan teszed, hiszen korábban ő megkérdezte, hogy neked mi a bajod.

Férfi

loader
Facebook Instagram