Top 10 csajos program télre

Bár a legtöbben nem kedveljük annyira a téli időszakot, azért számtalan olyan programot lehet szervezni, amely feltölthet Téged. Közelebb kerülhetsz a barátaidhoz, újra szorosabb kapcsolatot ápolhatsz velük.

Ha téli álom helyett inkább szuper programokkal töltenéd a hétvégéket, akkor meríts innen pár ötletet és meglátod, milyen fantasztikusak tudnak lenni a leghidegebb napok is.

 

1. Látogasd meg Magyarország fürdőit

Számtalan történelmi lenyűgöző gyógyfürdő található meg egész Magyarország területén. Nézz ki egy párat, esetleg kösd össze egy kis városlátogatással. Pároddal vagy barátnőddel kitűnő program lehetőség!

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

2. Nézd meg a legjobb filmeket

Nyáron biztosan Te is főleg a szabadban töltöd az idődet, így lemaradhattál a legjobb filmekről. Télen azonban van lehetőséged ezeket bepótolni. Otthon, bekuckózva, meleg takaróban rendezhetsz filmmaratont, amikoris egymás után megnézheted az utóbbi idő legjobb filmjeit.

 

3. Próbálj ki őrült társasjátékokat a barátaiddal

Nagyon mókás tud lenni, ha a barátaiddal kipróbálsz egy új társasjátékot. De a régebbi közül is vannak nagyon jók, mint pl: az Activity, Twister, a kártyajátékok közül pedig az UNO, vagy a Póker. Ha a modernebb dolgokat kedveled, akkor szerezz be egy Karaoke szettet és énekeljétek el a kedvenc számotokat.

 

4. Vacsoracsata baráti körben

A tévében nézve is jól néz ki egy ilyen műsor, azonban élesben ezt eljátszani szuper kihívás. Kitalálni jó kajákat, eltalálni mindenki ízlésvilágát, majd begyűjteni az elismerő szavakat; fantasztikus érzés. Természetesen nem kell a legdrágább ételeket elkészíteni, ez lehet akár egy egyszerű étel is. Az izgalmas akkor az lesz benne, hogy megtudod, hány féleképpen meg lehet főzni ugyanazt azt ételt.

 

5. özös workshop barátnővel

Egyre több izgalmas workshopon tudsz részt venni, amely egy életre szóló élmény is lehet; közös képet festhetsz a legjobb barátnőddel, amely egy életen át a lakásod falán lehet, mint barátságotok jelképe. De szuper lehet egy főzőtanfolyam, sushi készítés, de akár otthoni lakásdekorációk készítése is.

 

6. Bor vagy pálinka kóstoló

Egyre népszerűbb a finom vacsorával egybekötött pálinka vagy bor kóstoló. Megízlelheted a finom borok/pálinkák közötti különbséget, megtudhatod hogyan készültek és még csipegethetsz is hozzá különleges falatkákat.

 

7. Színházas est

Néha igazán jóleső érzés tud lenni szépen kiöltözni és megnézni egy híres darabot a színházban vagy operában. Szervezz egy elegáns estét a pároddal vagy barátnőddel, ha szeretitek a komolyabb programokat.

Kültéri program

8. Múzeum, kávézó

A hidegebb napokon közelebb kerülhetsz a művészet világához, megismerheted az aktuális kiállítás híres alkotójának stílusát, majd mindezt megkoronázhatod egy finom kávéval az egyik leggyönyörűbb budapesti kávézóban.

 

9. Adventi vásár, forralt borozás

A karácsonyi időszakban szinte minden városban találhatsz egy adventi vásárt, ahol többféle finomságot kóstolhatsz meg, mint pl: forralt bort, ízesített teát, tojáslikőrt, kemencés ételeket, kézműves hamburgereket. Ha pedig valami nagyon újra vágysz, akkor érdemes Bécsbe vagy Münchenbe ellátogatnod az adventi vásárba.

 

10. Téli sportok

Ha szívesen kimozdulsz télen is a szabadba, akkor a jégkorizást imádni fogod, hiszen akár hétköznap is elmehetsz munka után barátokkal kicsit csúszkálni. Ha viszont a téli sport szerelmese vagy, akkor jelentkezhetsz sítáborba vagy akár barátaiddal kiruccanhatsz a közeli országokba egy síelős hétvégére.

loader
Facebook Instagram