2022 legizgalmasabb parfümjei

2022-es év is rengeteg új és izgalmas illatot vonultat fel, és még hol van az év vége! Mindenki megtalálhatja az ízlésvilágának megfelelő parfümöt, bármilyen különlegességre is vágyik. Mi most bemutatunk 2022 legígéretesebb illataiból párat, amelyek szerintünk a leggyümölcsösebb, a legfigyelemfelkeltőbb, a legmerészebb, vagy a legtranszcendensebb, és végül, de nem utolsó sorban a legfrissebb! 


YSL Black Opium Extreme – merész elegancia

Ha van a 2000-es éveknek illata, akkor a címért kétség kívül a Black Opium is nagy eséllyel pályázathatna. Yves Saint Laurent ikonikus Opium illata új köntösében hatalmas népszerűségnek örvend, sikerének titka pedig a nem is annyira burkolt érzékiség elegáns köntösbe öltöztetve. Az új illat, amelyet az eredeti merész változataként jelentettek be, a fekete kávé, a bourbon vanília és a jázmin meleg és fűszeres jegyeivel a csábítást a végletekig fokozza. A Black Opium Extreme parfümöt egy tettrekész és bátor nő ihlette, aki extrém erős fekete kávéval dobja fel a napját. A kávé illatjegye kakaó abszolúttal, narancsvirággal és a Sambac jázmin fénylő virágos szívével keveredik. A parfüm alapját pacsuli esszencia és madagaszkári bourbon vanília alkotja. Még soha nem volt ennyire szükség az erős nőkre, mint 2022-ben, az elegancia pedig az illatnál kezdődik.
YSL Black Opium

Salvatore Ferragamo Savane di Seta – napsütötte púderes energia

A Storie di Seta a Salvatore Ferragamo illatkollekciójának legújabb darabja, amely a fantázia mesebeli kertjeibe vezet minket. A négy új illatot Ferragamo ikonikus selyemkreációi ihlették. A Storie di Seta az univerzális, rétegezhető és keverhető illatok új sorozata, amely a kiadásokat tartalmazza: Giardini di Seta, Giungle di Seta, Oceani di Seta és Savane di Seta. "A négy illatot a Filo di Seta egyesíti. Ez az Emilie Coppermann és Aliénor Massenet, a Symrise parfümkészítőivel együttműködve létrehozott exkluzív összhang minden illat alapillatában megmarad, és egyedivé teszi, de nyitott arra, hogy egy, kettő vagy három másik illattal rétegezzük őket, hogy egy személyes illatkeveréket hozzunk létre. A Lilybelle-t narancshéjból állítják elő fenntartható extrakciós eljárással. A Timut bors, a fás-virágos, rózsaszín grapefruit és yuzu jegyekkel, Fair Trade gazdaságokból származik. A Neo Soie Velours de Laire a selyem érzetét idézi, és összekapcsolja az új Salvatore Ferragamo kollekciót a magas parfümkészítés évszázados hagyományával.

 A napsütéses és energikus Savane di Seta parfüm felfedezi az egyedi, napsütötte tájakat. Az indiai szantálfa lágy alaptónusai egy meglepő sárgarépa akkordot és az orris púderes jegyét ölelik körül, titokzatos tájakat idézve. A púderes Savane di Seta illatot lehet rétegezni a többi Ferragamo Seta illatokkal, létrehozva így saját signature illatunkat. Főbb illatjegyek: Indiai szantálfa, sárgarépa, orris (íriszgyökér).

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir – transzcendens púderesség

Narciso Rodriguez új illata a For Her Musc Noir tisztelgés a nő belső szépségének és veleszületett érzékiségének erőteljes misztikuma előtt. Az eredeti For Her ihlette parfüm újra értelmezi az ikonikus illat mélységes misztikumát. A kollekciót továbbra is a NŐK inspirálják; minden illatot azért hoztak létre, hogy a pézsma (mósusz) átalakító erejével megerősítse és felfedje a nők legbelsőbb szépségét. Az eredeti Narciso Rodriguez For Her bevezetése hozzájárult egy új fejezethez az illatok történetében. A modern chypre pézsma, a chypre illatok családjának egyedülálló arca, nemzetközi jelenséggé és modern klasszikussá vált. Narciso Rodriguez egy ritka muszkuszolajat választott, amely az eredeti illat szívjegyében is található. A pézsma (Musc) nemcsak addiktív, hanem meglepően nőies és tartós is a maga földi, meleg csábító erejében: úgy ragadja meg és ünnepli a nő alapvető nőiességét és önkifejezését, mint egyetlen más illat sem. A Musc Noir szinte transzcendens állapotot idéz elő, rejtélyes és titokzatos, akárcsak maga a nő. És hogy miért noir, sötét? A For Her illatban található addiktív pézsma ha lehet fokozni, még inkább mélyebb és rejtelmesebb. Fenséges és merész púderillat, az idei év egyik kiemelkedő alkotása.
Narciso Rodriguez For Her Musc Noir

Mugler Secret – friss, sportos

Thierry Mugler elvesztése nagy fájdalom a parfümök rajongóinak, hiszen zseniálisan érzett rá a parfümtrendekre, melyeket maga is mozgatott. A Mugler Secret egy rózsás, gyümölcsös pézsma illat, amely szappanos érzetet kelt, mintha épp a fürdőszobából lépnél ki. kifejezetten virágközpontú. Aki szereti a rózsát, édes gyümölcsöket fehér pézsmával keverve szappanos felhanggal, annak ez lesz az év illata.  Pézsmás, ózontisztaságú karakter, könnyű és aromás. Friss, sportos jegyeivel azok számára ajánljuk, akik mozgalmas, sportos életet élnek. Főbb összetevők: rózsa, ibolyalevél, kumquat, ribizli, fehér pézsma és cédrus

Maison Martin Margiela Bubble Bath – a nyugalom friss aromái

Maison Martin Margiela divattervező Replica névre hallgató illatsorozata elképesztő népszerűségnek örvend a parfümrajongók körében. Hogy miért a megtévesztő Replica név? Nos, a kollekció alatt futó illatok egytől egyig egy hangulatot idéznek meg, kvázi utánoznak le, személyes emlékeket és pillanatokat idéző illatok, ismerős illatok és pillanatok reprodukciója különböző helyszíneken és időszakokban. A Bubble Bath (Habfürdő) a szappan, a fürdő, a kényelem és a tisztaság illata, amely a nyugtató habfürdőben való meghitt pihenés pillanatának édes emlékét idézi fel. Az év 2005, a helyszín pedig Beverly Hills. Az illatnak a meleg, illatos vízben való elmerülés és a test minden feszültségtől való ellazulásának érzését kell kiváltania. A kompozíció hivatalos leírása "megnyugtató tiszta akkordok". Az intim wellness-pillanatot rózsaszín bors, rózsaesszencia, kókuszdió és fehér pézsma varázsolja elénk. Főbb jegyek: bors, rózsaszín bors, szappan, levendulavirág, rózsa szuperesszencia, jázmin abszolút kókuszdió, fehér pézsma.

Viktor & Rolf Spicebomb InfraredViktor & Rolf Spicebomb Infrared – figyelemfelkeltő fűszerezettség

A Viktor & Rolf népszerű Spicebomb kollekciója egy új kreációval gazdagodott, amely a férfi vonal minden rajongójának örömet fog okozni. A Spicebomb Infrared élénk fűszerekkel és a gyanták forróságával emeli a bőr hőmérsékletét és a pulzust. Az illatot az infravörös technológia ihlette, amely érzékeli a test hőjét. Az összes korábbi változat közül ez a „legforróbb” és legerotikusabb illat, amely erőteljes kompozíciójával figyelemfelkeltő és csábító. A fejjegyben élénk, intenzív rózsaszín bors található, amely a szívjegyben forró pirospaprikával olvad össze, majd a benzoingyanta izzása követi, amely hozzájárul az alkotás melegségéhez és csábító jellegéhez. A kulcsjegyek mellett a kompozícióban vörös gyümölcsök, sáfrány, fahéj és dohány is megtalálható. Egyértelműen a legcsábítóbb illat lesz 2022-ben a férfiillatok piacán.

Hugo Boss Alive Collector Edition – gyümölcsös vibrálás

Merész, öntudatos nők inspirálták Hugo Boss Alive Collector Edition parfümjét. Egyedi, unikális illat, amely a „Boss Woman” tökéletes példája: nőiesség, vonzerő és erő a mindennapok kihívásaihoz. A Boss parfümök mindig is az erőt szimbolizálták, azt a fajta tudatosságot, amely egy önmagát megvalósító nő ismérve. Hogy miért izgalmas ez 2022-ben? Nos, a Metoo, és a WomanPower már nem üres frázisok, a nők térnyerése érezhetően nőtt, a Boss pedig a mozgalom mögé állt. Alive! Élünk és élni is fogunk! Főbb illatjegyek: alma, fekete ribizli, szilva, fahéj, madagaszkári vanília, jázmin Sambac, kakukkfű, kínai cédrusfa, szantálfa, olajfa, alaszkai aranyfa.

loader
Facebook Instagram