Exkluzív illatok a ragyogás jegyében

Ünnepi időszak hangulatos képe

Az ünnepi időszak a káprázat, a csillogás és a ragyogás ideje. És ez természetesen a megjelenésre is vonatkozik, legyen szó outfit-ről, parfümről vagy sminkről! Legyen szó családi összejövetelről, céges buliról, vagy csak egy összebújós, netflixes estéről a kedveseddel, az ünnepeket varázslatossá teheted különleges, exkluzív illatokkal, amelyekkel egész éjjel ragyogóan érezheted magad. A tökéletes luxusparfüm megtalálása nem csupán egy befektetés a jelen pazar élményébe, hanem egy életre szóló benyomásról is szól. Mivel az illat a legerősebb kapocs az emlékezethez, azonnal visszarepíthet egy adott pillanatba – egy meghitt karácsony estéhez vagy éppen egy vidám családi összejövetelhez. Az ünnepi ragyogást elérhetjük olyan exkluzív parfümökkel, amelyek a legértékesebb összetevőket tartalmazzák.

 

Misztikus, rejtélyes, sötét, lenyűgöző…csak néhány jelző, amellyel Tom Ford egyik legnépszerűbb darabját illetik. Az Oud Woodparfümben a világ egyik legdrágább parfümösszetevője ragyog: az oud. Csodálatos éles, friss, fűszeres illattal nyit, amely hamar átvált gazdag, fás vanília aromába. Igazi Távol-keleti luxust idéz.

Az ünnepi időszak és a tél olyan gyanták illatát juttatja eszünkbe, mint a mirha, a tömjén, a fenyő, a fenyő, az olibanum, az agarfa és a balzsam, valamint az olyan melegítő fűszerek, mint a kardamom-fahéj, valamint az édes és fűszeres szegfűszeg. Az elegancia a nemes fás jegyekben rejlik, és ebben az időszakban különösen ragyogóan hatnak az ámbrás-pézsmás központú illatok is.

 

Tom Ford parfümök

Az agarfa és a tonkabab lenyűgözően ragyogó illatát nyújtja a Montale Arabians Tonka. Egyértelműen a tonkabab és a cukor jegye a kiemelkedő, melyet a tölgymoha, a sáfrány és az oud támogat. Összesimulva kissé fémes, érzéki illatfelhőt alkotnak. A rózsa és a bergamott a háttérben marad, majd a bőrön itt-ott felcsillannak. Szexi, egyedi, merész és sötét, mégis rendkívül jól viselhető darab!

 

Az egyik legizgalmasabb fűszer az ünnepek környékén a fahéj. Igazi gazdag aromát jelképez a parfümökben is. A Xerjoff Alexandria II elképesztően gazdag fűszeres illata az ősi arab parfümkészítés művészetét idézi, gyümölcsös almaillattal nyit, amely virágos levendulával és rózsafával találkozik, majd egy klasszikusan keleties szívillatba torkollik, amelyben cédrusfa, gyöngyvirág és bolgár rózsa található. Az ezeréves főváros által inspirált Xerjoff Alexandria II meleg alapjegyei borostyánból, szantálfából és értékes laoszi oudból olvadnak össze.

 

A ragyogást nem csak a fűszereknek, hanem a narkotikus virágos jegyeknek is köszönhetjük, mint a jázmin, tubarózsa vagy gardénia. Izgalmas ragyogást kölcsönöz viselőjének Tiziana Terenzi Kirke illata, amelyben a gyümölcsös jegyek zamatos akkordját a friss és áthatóan üde pézsma lengi körbe, melyet a meleg és édeskés alapjegyek forrósítanak fel. Időtlen szépségű, modern illat, amely a legnagyobb luxust idézi fel illatával.

 

Az orchidea titokzatos aromája a legexkluzívabb illatokban van jelen. Tom Ford Black Orchid pure parfümje a 2010-es évek egyik meghatározó darabjává vált érzéki, csábító illatának köszönhetően. A Tom Ford Black Orchid Parfum az eredeti ikonikus érzékiségét és a fekete orchidea afrodiziákum hatását hangsúlyozza egy új, erőteljes csábító akkorddal - aranyszínű rumba mártott ylang-ylang virággal. Az értékes illóolajok szinte kiragyognak a kompozícióból, a fekete orchidea és az ylang-ylang új illatdimenziókat tár fel a fekete szilva, a fekete szarvasgomba és a pacsuli akkordjaival. Az egyik legizgalmasabb parfüm az idei szezonban.

 

Ha a cél az elegáns megjelenés fokozása, akkor érdemes beszerezni egy üveg By Kilian Good Girl Gone Bad parfümöt. Elképesztően gazdag virágos jegyekben: a tubarózsa krémes ragyogását az osmanthus érzéki aromája követi, melyet a nárcisz aranylóan fénylő jegye aranyoz be. Üde, elegáns, szikrázóan gazdag illat, amely egyedülálló módon ragyogja körbe viselőjét. Igazi kultikus parfüm, trendkövető hölgyeknek.

 

Kilian Good Girl Gone Bad

Az isztambuli Nishane niche parfümmárka mára már kivívta a luxusparfümök körében a legelőkelőbb helyet. A legnemesebb, legexkluzívabb alapanyagok felhasználásával páratlanul gazdag illatokat alkotnak, amelyekkel a létező összes elismerést bezsebelték. A Hacivat tisztelgés az elegancia, a kedvesség, a hozzáértés és a művészet szeretete előtt. Ez  a chypre illat a hagyományos árnyjáték karaktere által inspirált, az ananász és a bergamott izgalmas jegyeiből, valamint a valódi fás jegyekkel körülölelt, örökké tartó csillogása által segít megélni a legszebb álmokat. Igazi boldogító illat, amely ilyen rövid idő alatt sokak számára ikonikus darabbá vált.

 

Nem múlhat el az ünnep napjaink egyik legexkluzívabb, legnépszerűbb, férfiaknak tervezett illata nélkül. Az angol Creed ház már számos legendás illattal örvendeztette meg a parfümrajongó közönséget, az Aventust azonban soha nem látott hype veszi körül. Az Aventus az erőt, a jövőképet és a sikert ünnepli, Napóleon császár drámai, háborúval, békével és romantikával teli élete ihlette. A kompozícióhoz a legkiválóbb összetevőket válogatták ki kézzel, apa és fia közös munkával fejlesztették ki ezt a provokatív, férfias és optimista illatot. Legendás illat!

loader
Facebook Instagram