10 tuti ünnepi parfüm hölgyeknek és uraknak

Téli hóhullás
Tudjuk, hogy a karácsonyi időszak mindenki számára stresszes, hiszen megtalálni a tökéletes ajándékot nem kis feladat. Szeretnénk a karácsonyi ajándékkalauzunkkal ötleteket és tippeket adni ahhoz, hogy mely parfümök okoznak örömet a megajéndokott számára, legyen szó fiatal vagy idős szerettünkről.

 

 

Ajánlataink hölgyeknek:

 

Scandal Le Parfum 2022

Nehéz ajándékot választani annak, aki a legújabb trendek szerint öltözködik, mindig kifogástalan a megjelenése, szenvedélyesen figyel arra, hogy milyen kiegészítőket használ, és kisujjában van divat! Nos, nem lehetetlen! Lepd meg őt a legújabb Gaultier Scandal Le Parfum darabbal, amely pont a trendteremtőknek készült. Izgalmas, meghökkentő és figyelemfelkeltő virágos jegyekben gazdag, amelyet a pikáns sós karamella dob fel.

 

Tresor La Nuit Dentelle de Roses

Te vagy az a szerencsés, akinek kedvese igazi femme fatale, a végzet asszonya? Csipke, tűsarkú, bundák és finom selymek veszik körül? A Tresor La Nuit Dentelle de Roses az ő illata! A málna még sosem mutatta ennyire csábító arcát, ahogy a selyem és a velúr bőr luxus idéző aromái körbe lengik. Szenvedélyes rózsa akkord dorombol az illatban, amely csodásan olvad össze a pikáns jegyekkel.

 

Scandal

 

J'adore Parfum d'Eau

Mindenkinek van egy olyan családtagja, aki nem tudja elviselni az erőteljes, alkoholos alapú parfümöket, mert szárítja a bőrét. Számukra is van egy jó ajánlatunk! A Dior piacra dobta a legújabb, kultikus illatának alkoholmentes alapú parfümjét, a J’Adore Parfum d’Eau-t, amely bár illatában megegyezik az eredetiével, annál lágyabb hatósugarú, ugyanakkor kellően tartós. Hidd el, imádni fognak, ha ezzel állítasz be a karácsonyi partira.

 

Lancome La Vie Est Belle

Ha a La Vie Est Belle nem is a kedvesed signature illata, karácsony után az lesz! Bár a narancsvirág és a jázmin jegyeivel a nyár könnyedségét idézi, a vanília és a pacsuli alapillata melegséget és egy csipetnyi fűszerességet kölcsönöz ennek az ikonikus illatnak. Franciaország vezető parfümkészítői által készített innovatív, igazán fényűző karácsonyi ajándék a hölgyeknek, akik értékelik a jó illatokat.

 

Michael Kors Super Gorgeous!

A Super Gorgeous illata, nos... szuper káprázatos! Fehér virágos illattal robban ki, és hamarosan az illat elmélyül a dohányos akkordnak és az ámbra alapnak köszönhetően. Amikor karácsonyi ajándékot választasz anyukádnak vagy kedvesednek, ez a parfüm a listádon kell, hogy legyen, mivel a legerősebb nőket testesíti meg, és ki érdemelhetne meg jobban egy ilyen illatot, mint a legkedvesebb nő az életedben?!

 

Viktor & Rolf Flowerbomb

Minden nőnek szüksége van egy édes parfümre, ami illik a személyiségéhez, és mi meg is találtuk neki a megfelelő illatot! A Viktor & Rolf ikonikus Flowerbombja nem más, mint egy érzéki álom. Ahogy a neve is sugallja, minden egyes fújás elmerül a jázmin, az orchidea és a rózsa boldogító csokrában, mielőtt melegítő borostyán és pacsuli alapillattal zárulna. Tehát, ha szeretted szereti a virágokat, de olyan ajándékot keresel, amely kiállja az idő próbáját, mindenképpen kényeztesd meg a Flowerbomb-mal!

 

Yves Saint Laurent Libre

 

Yves Saint Laurent Libre

Ha párod a megtestesült luxus képviselője, akkor a Libre tökéletes kiegészítője az öltözőasztalának: a parfüm, amelynek illata épp olyan magával ragadó, mint az üveg, amely körülveszi. A ragyogó narancsvirág és a hűvös levendula elbűvöli az érzékeket, mielőtt a vanília és a tonkabab krémessége átvenné a hatalmat, ez a testes kompozíció garantáltan boldoggá teszi azt, akinek a nagy napon ajándékozod. A Libre Intense változat még magasabb szintre emeli az illatélményeket. Ugyanazzal a Libre-re jellemző virágos akkorddal rendelkezik, de kiegészül az orchidea jegyével, amely tökéletes kísérője a karácsonyi hangulatnak.

 

 

Ajánlataink uraknak:

 

Christian Dior Sauvage

Természetesen egyetlen karácsonyi ajándékkalauz sem teljes a Dior egyik legkelendőbb illata nélkül. A Dior Sauvage egy dekadens illat, amely bárki illatgyűjteményében megállja a helyét. Különleges és kult illat, amely kortalan, egyaránt ajándékozható fiatalnak és idősebbnek is egyaránt. Friss fűszerek, citrusok és fás aromák titkos elegye az, amely a Sauvage jellegzetes illatát adja. Elképesztő népszerűségét még növelte kiváló minősége. A lehető legjobb parfümajándék karácsonyra!

 

Giorgio Armani Acqua Di Gio

Friss, gyümölcsös és tagadhatatlanul hűvös, az Acqua di Gio minden szempontból megfelelő meglepetés lehet! Frissítő tengeri és citrusos fejjegyei felébresztik az érzékeket, mielőtt a dekadens fás alapillat aláhúzza őket. Az eredmény? Egy időtlen illat, amely átviszi őket a télen és az előttük álló melegebb hónapokban. Átgondolt karácsonyi ajándék azoknak a szeretteidnek, akik egész évben szeretnek jó illatúak lenni.

 

Dior Sauvage

 

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt

A pimaszabb férfiak számára a Bad Boy Cobalt tökéletes kiegészítője a merész és vibráló személyiségüknek. Már az első fújásnál el lesznek bűvölve a friss nyitóillattal és az érzéki füstös alapillattal. Ha tehát a tökéletes módját keresed annak, hogy kifejezd, mennyire szereted a sármjukat, akkor ez az illat legyen a megvásárolandó lista élén.

 

Jean Paul Gaultier Scandal pour Homme

A férfiasságot és mélységet árasztó Scandal Pour Homme Jean Paul Gaultier-től nagyot üt, és még annál is többet. A szantálfa, a tonkabab és a karamell melegséget és fásságot kölcsönöz az illatnak, így nem kérdés, hogy a Scandal Pour Homme tökéletes kiegészítője az ünnepi szezonnak és azon túl is. Szóval rajta, kényeztesd el párodat egy olyan illattal, amit nem fog egyhamar elfelejteni!

 

loader
Facebook Instagram