Légy nyáron is ellenállhatatlan!

Ki mondta, hogy nyáron csakis friss illatfelhőbe szabad burkolózni, félretéve a dögös és ellenállhatatlan parfümjeinket? Szerencsére ma már számtalan olyan parfüm közül választhatunk, amelyek egyszerre állnak helyt ha csábításról, hódításról van szó és emellett a fullasztó nyári hőségben sem terhelik meg finomra hangolt szaglásunkat. Természetesen aranyszabály ebben az esetben is, hogy csak mértékkel adagoljuk napközben magunkra az illatszereket, ha valóban drámai hatást szeretnénk elérni, hagyjuk azt az esti programokra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carven Le Parfum Carven Le ParfumVan abban valami megkapó, ahogyan az új Carven Le Parfum megeleveníti a párizsi sikket és eleganciát. Az örökbecsű Le Parfum illata éppen annyira különleges, mint amennyire kifinomult és elegáns,

gyakorlatilag minden nőből francia primadonnát varázsol. Még nyáron is!

 

 

Gucci Flora Garden Collection

Rendkívül különleges kollekcióval lepte meg rajongóit a Gucci, amikor megjelentette a már ikonikusnak számító Flora Garden Collection-t, benne 5 különleges, nőies és érzéki alapanyagra épülő illattal. Ha valóban ragyogni szeretnénk idén nyáron, érdemes a Flora by Gucci Gorgeous Gardenia parfümöt választani, amelyben szó szerint csodálatos
gardéniás akkord csendül fel körtével és piros bogyós gyümölcsökkel gazdagítva.

 

 

Roberto Cavalli Paradiso AzzurroRoberto Cavalli Paradiso Azzurro

Bár Cavalliról mindig az ultra dögös, érzéki vadmacska típusú illatok jutnak eszünkbe, a Paradiso parfümmel valami olyat mutatott a rajongóinak, amely egyszerre volt merész és zseniális lépés. A markáns, majdhogynem fanyar jegyekre épült illat  Azzurro változata úgy repít minket a trópusokra, hogy nagyvilági,  illataurát varázsol körénk. Csupa friss, élénk és egzotikus jegy.

 

 

 

 

Burberry My Burberry EDT

A brit elegancia megtestesítőjeként ismert Burberry illatai elképesztően népszerűek. Az új My Burberry sorozat kifejezetten a fiatalos, modern és trendi nőket célozta meg. A nyári, Eau de Toilette változata sziporkázóan friss, felemelő amelyet a tavaszi virágok, az eső illata és az ikonikus Burberry trench coat ihletett. Telis tele bűbájos és mézédes virágos jeggyel, melyet elegáns köntösbe von a tölgymoha rózsa és pézsma púderes, tiszta akkordja.

 

 

 

Chloe L’Eau de Chloe Chloe L’Eau de Chloe

Nincs még egy olyan parfümház, amely ennyire sikkesen, vonzó módon tudná interpretálni a rózsa illatát. A L’Eau de Chloe titka abban rejlik, ahogy a rózsa és a pacsuli egyébként rendkívül erőteljes jegyeit igazi frissítő, nyári koktéllá szelídítette. Ehhez nagy adag citrusos jegyre és erős tónusú fás alapokra volt szükség aldehidekkel megerősítve. Rendkívül szép illat, ultra nőies, sikkes és modern egyszerre.

 

 

Chanel Chance Eau Fraiche

A parfümök hercegnőjének, a Chance-nak mindig is bélelt helye lesz a parfüm sikerlistákon, mégis nyárra a könnyedebb, frissebb és üdébb változata javasolt. A Chance Eau Fraiche rendkívül bájos és vidám illat, amellett, hogy ízig-vérig Chanel, benne mindennel, ami a márkát naggyá emelte. Must have darab divatkövető hölgyeknek.



 

 

Lancome La Vie Est Belle Legere

Lancome La Vie Est Belle Legere

Ha valaki napjainkban igazi sikerparfümöt szeretne viselni, mindenképpen tennie kell egy próbát a Lancome népszerű La Vie est Belle parfümjével. Hatalmas rajongótáborára való tekintettel megjelent a kifejezetten könnyített, légiesebb Legere változata, amelyet bátran lehet a legforróbb nyári napokon is használni, és élvezni. Édes, életvidám, csupa mosoly illat, a legjobb minőségben.

 

 

 

 

Givenchy Dahlia Noir L’Eau

Ragyogó citrusok, szikrázóan friss illatú narancsvirág és pikánsan füstös puha fás pézsma. E pár összetevő és már kész is az egyik legpuhább, legéteribb nyári illat, amely nem csak különleges, hanem rendkívül légies, elegáns is. Törékenységénél már csak eleganciája kiemelkedőbb.

 

 

 

 

 

Marc Jacobs Dot

Marc Jacobs Dot

Kell egy kis játékosság, kacérság, pajkosság nyárra? Akkor mindenképpen be kell szerezni egy üveg Marc Jacobs Dot parfümöt, hiszen a kis pöttyös katicára hajazó üvegben kifejezetten játékos, vidám illat lapul: a pikánsan savanykás vörös bogyós gyümölcsök mellett kaktuszgyümölcs és mézédes lonc kapott főszerepet. Kókusz és púderes tónusú virágos akkordok kettőssége adja pikáns kacérságát.

 

 

 

 

Dolce & Gabbana Light Blue Escape to Panarea

Kétség sem fér hozzá, ha van nyári parfümök királynője, akkor az a Light Blue. Megismételhetetlen, olasz tengerparti atmoszférát idéző illata ma már mindenki orrába bekúszott. Éppen ezért gondoskodott az olasz divatdiktátor páros újabb és újabb Light Blue variánsokról, amelyekkel szinte bejárhatjuk képzeletben az olasz riviéra illatvilágát. A Light Blue Escape to Panarea szó szerint elmenekít bennünket Panarea buja, virágillattól nehéz illatú és fényűző szigetére a bódító illatú fehér virágos, édesen púderes illatával.

 

 

loader
Facebook Instagram