Szerelem a levegőben - 10 érzéki parfüm Valentin napra

Édes csábítás

 

Bizonyított tény, hogy az urak kifejezetten vonzódnak az édes illatokhoz. Ma már egy nőnek nem nehéz olyan parfümöt választani, amely cukorkás, pralinás, vattacukros illatú, hiszen a mai parfümdivat kifejezetten az édes parfümök felé mozdult el. Legjobb példa erre a roppant elegáns Prada divatház Candy parfümsorozata, amely elképesztően népszerű már évek óta. A Prada Candy Kiss a sorozat legújabb darabja, az édes vanília akkord mellett sikkes és nőies pézsma kapott helyet. Fiatal korosztálynak telitalálat.

Maga a szerelem ihlette Kenzo egyik ikonikus illatát, az Amourt. A rizstejjel bársonyos akkorddá összeálló vanília olyan érzéki hangulatot teremt, amelynek kevesen tudnak ellenállni. Kár is lenne! Gyakorlatilag kortól függetlenül bárki viselheti, aki szeretne egy valódi intim, bújós illatot magának. Az elegancia nagyasszonyainak készült az olasz divatcsászár, Giorgio Armani Si parfümje, amelyben bár hangsúlyos szerepet kapott a vanília, aromás, letisztult zöldes akkordok mégis kiemelik az egyszerű, lineáris vaníliák sorából, valamint az érzéki, fülledt erotikát sugalló pacsuli pikantériája kacsint ki belőle. Csak annak ajánlott, aki tudja viselni.

 

 

Prada CandyÉdes, de olyan vadóc és pimasz módon, hogy nem lehet szeretni, ez az YSL Black Opiuma! Isteni kávé és vanília aromája keveredik meleg fűszerekkel, izgató aromákkal. Bár a fiatal korosztályt célozták meg az illattal, a középkorú de fiatalos lendületű hölgyek körében is igen népszerű, gyakorlatilag bátran viselheti bárki.

 

Romantikus virágcsokor

Ki mondta, hogy egy romantikus virágcsokor nem lehet kellően érzéki is? Ezt a tévhitet cáfolja meg a létező minden díjat bezsebelő Viktor & Rolf Flowerbomb parfümje, amelyben egy kirobbanó virágos akkord lép nászba a púderes-rózsás pacsulival. Az illat titka a tökéletes egyensúly és harmónia, hiszen az erőteljes jegyeket ellenpontozzák finom, éteri, könnyed illatjegyek. Élmény viselni. Ajándékozni pedig igazi kuriózum, uraim, bátran éljenek vele!

Valentino, a sztárok kedvenc divattervezője csakis a nagybetűs nőknek alkot. Parfümjei is domináns, határozott, ugyanakkor nőiességükben maximálisan lubickoló asszonyokat, lányokat szólítanak meg. Legnagyobb sikereit a Valentina sorozattal érte el, melyből a Valentina Assoluto az, amely minden női esszenciát magába foglal. Ultra feminin, lehengerlően sikkes, bájos és nem mellesleg szexi. A nőies fehér virágos akkordban tubarózsa és itáliai jázmin kapott helyet.

 

Ha virágos, romantikus légyott, akkor csakis a Dior Miss Dior Blooming Bouquet jöhet szóba! Elegáns, finom és érzéki, oly titok hordozója, amely arra készteti a gyanútlan orrokat, hogy viselőjére tapadjanak. Igazi francia sikk, visszafogott de vibráló érzékiség.

 

 

 

Chloé Love StoryModern románc

 

A mai fiatalok sokkal nyíltabban merik kifejezni önmagunkat és vágyaikat, így a parfümöknek is helyt kell állni ebben az önmegnyilvánuló korszakban. Semmi hamis manír vagy művi elfedés, csak maga a puritán érzelem és életérzés. Egy szerelmi éjszaka történetét meséli el illaton keresztül a Chloe Love Story, melyben a szerelem ki tudja, hogy mikor és hol folytatódik, csupa titokzatosság, ugyanakkor nyílt óda a szerelemhez. Az éteri fehér virágokat friss, pezsgő citrusok élénkítik fel, s a pacsulival fűszerezett rózsa izgató akkordja emelkedik felül rajtuk.

Dolce & Gabbana mindig a csodás olasz életérzésből merítenek ihletet, nem volt ez másképp sem a Dolce Rosa Excelsa-val sem. Üde, vizes rózsa, Itália friss virágos levegője és puhán, intim módon érzéki pézsma adják az illat olaszos esszenciáját. Valódi olasz donna kerekedik ki viselőjéből.

A mai modern amerikai nő csakis Estée Lauder Modern Muse La Rouge illatba burkolózik, mely szinte vörösen izzik a szenvedélyes és valóban vörös összetevőktől: ribizli, rózsabors, málna, rózsa, csupa nagybetűs összetevők, melyek együtt egy vadító látomást eredményeznek.

 

loader
Facebook Instagram