Találd meg a személyiségedhez illő parfümöt!

Parfümök romantikus hölgyeknek

 

Örök érvényű tapasztalat, hogy a romantikus lelkű hölgyek előszeretettel választanak maguknak virágos, úgynevezett bájos vagy elbűvölő illatokat. A virágos jegyek között sem mindegy, hogy melyiket preferáljuk, hiszen van olyan virágos jegy, amely inkább erőteljesebb, harsányabb, mintsem romantikusabb lenne. A rózsa, ibolya, pünkösdi rózsa, liliom és frézia garantáltan beválik! Dolce & Gabbana Rose The One parfümje tökéletes példája annak, hogy egy romantikus parfüm lehet csajos, üde és elbűvölő is. Vanília, rózsa, liliom és bazsarózsa – tökéletes választás minden alkalomra. 1983-ban jelent meg először Yves Saint Laurent Paris parfümje, azóta a rózsás parfümök királynőjeként tisztelik. Vegytiszta virágos illat, rendkívül komplex és egyben tiszta illat. Valódi párizsi sikk! Ha fiatalos, derűs optimizmussal telt illat a cél, akkor feltétlenül ki kell próbálni Tommy Hilfiger Tommy Girl parfümjét. Igazi amerikai illat, benne az amerikai fiatal nők életvidámsága, optimizmusa. Rendkívül finom illat, igazi jolly joker darab!

 

 

 

 

Kalapos hölgy

Parfümök díváknak

 

A parfümmárkák kifejezetten kedvelik azokat a hölgyeket, akik parfümjükkel kívánják megerősíteni személyiségüket, és bátran mernek felvállalni extrém vagy figyelemfelhívó illatokat. Egzotikus összetevők, észvesztő akkordok jöhetnek szóba, és csupa-csupa extravagancia. A közel 100 éves Guerlain Shalimar amellett, hogy az első orientális parfüm volt a világon, még napjainkban is ostromolja az eladási slágerlistákat. Ha van díváknak való illat, akkor ez az! Modernkori változata a legújabb Shalimar Souffle de Parfum, a vanília, a fehér virágok és a citrusos akkordok erejével hódít. Talán nincs is olyan, aki ne ismerné Kenzo mester egyik műremekét, amely a legnépszerűbb parfümje is egyben: a Kenzo Junge L’Elephant elképesztően intenzív illat, amelyből egy csepp is akár napokig képes kibontakozni a bőrön. Egzotikus fűszerek, érzéki virágos jegyek, mindez Kenzo módra mixelve. Sötét, misztikus, érzéki és nagyon határozott, így definiálható az olasz Versace Crystal Noir parfümje. Krémes kókusz és gardénia, fűszeres kardamom és feketebors, mellettük pedig a legsötétebb pézsma és ámbra akkordja.

 

 

 

 

 

 

Klasszikus virágos ruhás hölgy
Parfümök klasszikusan elegáns hölgyeknek

 

Ha Chanel No.5, akkor mindenkinek a klasszikus stílus jut eszébe. Valóban e kultikus illat azoknak a hölgyeknek áll jól, akik végtelenül elegánsak, érzékük van a finom részletekhez és kedvelik a luxust. Kivételesen gyönyörű interpretációja az írisznek a Prada Infusion d’Iris parfümje, melyben az írisz gyökeréből nyert, rendkívül drága illóolaj egyszerre átütően tiszta illatú. Törékeny, mégis határozott, és karakán. A rózsa sokoldalúságának bizonyítéka, hogy nem csak romantikus jellegű parfümökben képes domborítani, hanem nagyon is elegáns, vagy komoly illattá tud válni. Már-már legendás a Chloe Eau de Parfum népszerűsége, elképesztően tiszta, éteri illat, amelyben a rózsa púderes akkordja játssza a főszerepet. Díjnyertes illat! Narciso Rordiguez neve itthon csak parfümjeiről lehet ismerős, mégpedig azért, mert elképesztően népszerű lett nálunk is a Narciso Rodriguez for Her illat, amelyben soha nem látott módon érvényesül a pézsma (vagy mósusz). Mesterparfümőrök munkáját dicséri ez a merész húzás, amely rendkívül bevált.

 


 

 

 


Trendi hölgy

 

Parfümök trendi hölgyeknek

 

Aki naprakészen követi a divatot, az a parfümjében is az újabb és újabb slágerdarabokat keresi. A tavalyi év nagy befutója volt, és még mindig nagyon népszerű Paco Rabanne Olympea parfümje, amelyben a sós és az édes jegyek simulnak össze harmonikus módon. Abszolút trendi illat. Nem maradhat ki egy buliból sem a legújabb és legtrendibb parti illat, Carolina Herrera VIP parfümje, a 212 Wild Party. Édes gyümölcsös-virágos akkordjai felpezsdítik a leglaposabb bulit is. Egy igazi klasszikus illat újraértelmezése a legújabb őrület, ha trendi parfümökről van szó: a legendás Lancome Tresor újult meg, és Tresor la Nuit L’Eau de Parfum néven újra hódító körútját járja. Praliné és ízes körte érzéki pacsuliba zárva. Szintén egy nagy klasszikus új értelmezése az Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blance illata, melyben az édes, füstös kávé aromája ánizzsal, karamellel és tejes akkorddal babonázza meg a hölgyeket. Jimmy Choo bár cipőtervezésben vált híressé, milyen jól tette, hogy a parfümök világába is bemerészkedett, gyakorlatilag minden parfümje sztárillattá válik, rendkívül népszerűek. Legújabb alkotása, az Illicit Flower a mai trendeknek megfelelően fás-virágos és pézsmás jegyű, sárgabarackkal, mandarinnal, rózsával, jázminnal és kasmírfával.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportos hölgy
 

Parfümök sportos hölgyeknek

 

A citrusos, vizes, puha fás illatok állnak igazán jól a sportokért rajongó, vagy természetjáró hölgyeknek. Friss, energetizáló, élettel telt aromák még jobban felpezsdítik a sporthoz szokott testet, hatékonyabb az edzés és kellemesebb az utána való relaxálás, pihenés. Bár a Gucci nem kifejezetten sportos illatokban utazik, legújabb parfümje, a Bamboo igazán frissítő: bambusz, fás és vizes jegyek, mindez igazán luxus módon összerázva. Szintén a zöld bambusz akkordjára épít a Bvlgari Omnia Crystalline, amely egy törékeny, éteri illat, s emellett rendkívül sikkes és finomvonalú is. Stílusos és egyedi illat. A Fendi illatokban mindig megtalálható az a fajta olasz laza elegancia, amely egyszerre stílusos és bohém is. A Fendi ház könnyed, friss, tea és citrusos jegyekre épülő illata, a Fan di Fendi Eau Fraiche pontosan ezt a fajta könnyed olasz stílust idézi. 

 

 

 

 

 

 

 

loader
Facebook Instagram