Hol találhatod meg életed párját?

Tökéletes pár a naplementében
Hol találhatod meg életed párját?


Ha még nem találtad meg életed párját, érdemes elgondolkodnod azon, hogy jó helyen keresgélsz-e.

Ha párkapcsolatot keresünk, nyilván az első, ami manapság az eszünkbe jut, az az internet. Könnyen elérhető, gyorsan tudsz válogatni a felhasználók között és hamar létre is jöhet a kommunikáció. Viszont ennek van hátulütője is: nem tudod kiszűrni az igazságot, abból amit a másik fél ír, hiszen egyáltalán nem ismered őt.

Ha szerencséd van és becsületes ember, akkor őszintén tölti ki az adatlapját, amiből már egy-két dolgot le tudsz szűrni. Viszont van olyan ember is, aki azt írja ki, amit te hallani akarsz. Aki folyamatosan csak azt írja, amire te vágysz, így hamarabb behálóz téged, mint ahogy létrejönne az első találkozó. Bár lehet hallani online sikertörténetekről, de legtöbbször csalódás lesz a vége.

 


És ezt Te nem érdemled meg!

 

Hiszen Te egy értékes és különleges ember vagy! Te olyan párt érdemelsz, aki szeret és tisztel téged, aki őszinte veled, segítőkész, meghallgat, ha problémád van, tanácsot ad. Egy olyan emberre van szükséged, akire mindig számíthatsz. Sajnos ilyen partnert nehéz találni az interneten.


 

Milyen más megoldás van, ha nem az internet?

 

Bár sokszor hallhatjuk, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de ez csak rövidtávon lehet igaz.

A hosszú kapcsolat egyik titka az, ha hasonló gondolkodású vagy, mint a párod, ha hasonló tulajdonságokkal rendelkeztek, hasonló célotok van, és az érdeklődési körötök is szinte megegyezik.
 

Ezért érdemes eljárnod olyan rendezvényekre, tanfolyamokra, workshopokra, képzésekre, amelyek közel állnak hozzád. Biztosan lesznek ott olyan emberek is, akik egyedülállóak és már csak az szimpatikus és dicséretes lehet bennük, hogy nem az internet előtt ülnek és próbálkoznak, hanem az értékes idejüket a saját maguk fejlesztésével töltik el. Ilyen partnerre érdemes időt szentelni.


Gondolkodj el azon, hogy mi a te hobbid, melyek azok a dolgok, amelyek érdeklődnek, és keress azzal kapcsolatos programot!

 

- Ha szeretsz fotózni, látogass el egy fotós tanfolyamra

- Ha szeretsz edzeni, menj el sportos rendezvényekre

- Ha szeretnél többet megtudni a csillagokról, akkor menj el egy csillagászati tanfolyamra

- Ha szeretsz túrázni, járj el túracsapatokkal a természetbe

- Ha érdekel a klasszikus zene, járj el koncertekre


 

Természetesen nincs arra garancia, hogy egyből megtalálod az igazit.
De nagyobb az esélye annak, hogy ilyen helyeken találod meg őt, mint az interneten vagy egy szórakozóhelyen.

 

Sok sikert!

 

loader
Facebook Instagram