Himalaya Herbals termékek

A Himalaya egy több, mint 90 éves múltra visszatekintő márka. A Himalaya márka sikere a termékek mögötti tudományos kutatásokban és az ajurvéda gyógynövényes hagyományait követő egészséges életmódban alapjaiban rejlik. Ma már világszerte a Himalaya márka a biztonságos és hatékony gyógynövényes egészségügy szinonimája.

Himalaya Herbals

Az "Ajurvéda" szó a szanszkrit "ayur" szóból származik, amely "életet" és a "veda" szóból, amely "tudást" jelent. Az ajurvéda jelentése "az élet tudománya", és egy Indiában, Srí Lankán és Nepálban alkalmazott orvosi rendszer. Az egész életen át tartó egészséges életmóddal foglalkozik részletesen.


A Himalaya 1930 óta ötvözi az ajurvédikus szakértelmet a modern orvosi kutatási módszertannal, hogy az ajurvéda tudományát tudományosan igazolt gyógynövénytermékek kifejlesztése érdekében kiterjessze.

Küldetése, hogy a gyógynövényes wellness minden otthon részévé váljon. Testápolási és szájápolási termékei a legmagasabb minőségben készülnek az egészségtudatos fogyasztók számára. Céljai között szerepel a hagyományos gyógynövénygyógyászat korszerűsítése modern tudományos kutatásokkal alátámasztva. Biztonságos és hatékony termékeket kínálnak mindenkinek, akik szeretnének egészségesen élni.
 

A Himalaya számára is fontos a fenntarthatóság. A bolygó védelme, a következő generációk jövőjének biztosítása. A Himalaya gondoskodik arról, hogy a gyógynövények gyűjtése fenntartható módon történjen. A gazdákat képzésekben részesítik, hogy a fenntartható gyűjtés és helyi megőrzés biztosítása számukra is fontos legyen.
 

A Himalaya sok időt és energiát fektet a termékfejlesztésbe. Egy termék kifejlesztése átlagosan 7-10 évig tart. Egyetlen befektetés sem túl nagy, amikor biztonságos és hatékony termékek tudományos fejlesztéséről van szó. Ami pedig bevált, azon a Himalaya ritkán változtat: bizonyos termékei és receptjei már több, mint 10 éve változatlanul hatékony formulával gondoskodnak a felhasználók ápolásáról.

loader
Facebook Instagram