Yohji Yamamoto parfümök

A keresésnek sajnos nincs eredménye, találat: 0 db

Próbálja meg újra és ha akkor sem jár sikerrel, hívja ügyfélszolgálatunkat: 0620 987 8786 (08-18h-ig)

Akciós női parfüm
Akciós férfi parfüm

Írjon nekünk e-mailt, amint tudunk válaszolunk:

Yohji Yamamoto

Yohji Yamamoto 1943-ban születet Tokióban, ahol a Keio Egyetem jogi szakán végzett, majd beiratkozott a Bunka Divat Főiskolára. 1972-ben alapította saját divatcégét, és pár évvel késöbb már rendszeres résztvevője a tokiói divatbemutatóknak, 1981-ben pedig Párizsban bemutatják az első Yamamoto kollekciót.

Ruhái legtöbbször saját filozófiáját tükrözi, így a legtöbb tervezésében az avant-garde jegyeit fedezhetjük fel. Yamamoto darabjai legtöbbször a túlméretezett sziluettekre épülnek, nagy lenge drapériákból állnak, általános elem egy egyszerű szín (legtöbbször fekete) és egy árnyék használata, így a modell mozgásával a kifutón a ruha megjelenése is folyamatosan váltzoik. A Yohji Yamamoto egyik leghűségesebb kliense Elton John, aki legtöbbször a japán divatház ruháiban koncertezik, saját bevallása szerint Eltonnak mára közel 150 Yamamoto inge van, egytől-egyig selyemből.

A Yohji Yamamoto ruhák mellett természetesen parfümöket is készít: legismertebbek a keleties, orientális, fás-virágos illatai, a ’98-as Yohji Femme és a ’99-es Yohji Homme parfümök.
loader
Facebook Instagram