Nivea termékek

A legmegbízhatóbb, ápoló és hidratáló krém Eucerit®-tel az egész család számára, hiszen minden bőrtípusra alkalmazható. Különlegesen gazdag és gyengéd ápolást nyújt minden bőrtípusnak. Klasszikus illatával mindennapi használatra is alkalmas az év minden szakában. Többféle kiszerelésben is kapható (30ml, 75ml, 150ml, 250ml, 400ml), tégelyes csomagolásban, az egész család kedvence lesz: NIVEA Creme 75 ml

A keresésnek sajnos nincs eredménye, találat: 0 db

Próbálja meg újra és ha akkor sem jár sikerrel, hívja ügyfélszolgálatunkat: 0620 987 8786 (08-18h-ig)

Akciós női parfüm
Akciós férfi parfüm

Írjon nekünk e-mailt, amint tudunk válaszolunk:

Nivea

A NIVEA a világon az egyik legmegbízhatóbb kozmetikai márka, melynek a létrejöttéhez három nagyszerű elme közös víziója kellett. Az egész 1911-ben kezdődött, amikor a gyógyszerész végzettségű, jövőbe látó vállalkozó, Dr. Oscar Troplowitz felismerte az euceritben, a Dr. Isaac Lifschütz vegyész által kifejlesztett emulgeálószerben rejlő lehetőségeket.

Emlékeinkben él, ahogy a mamánk reggel és este ezt használta. Emlékszünk, hogy fürdés után vagy mielőtt kimentünk volna játszani, ezt a puha fehér krémet kente a bőrünkre. Még arra is emlékszünk, hogy az apánk borotválkozás előtt vagy nyugtató hatású, borotválkozás utáni krémként a NIVEA Creme-et tette az arcára. Ezek az emlékek teszik a kék tégelyt generációkon át a családi élet részévé. De voltak olyan idők, amikor a kék tégely nem is volt kék. Amikor a NIVEA Creme 1911-ben piacra került, még zöld szecessziós indákkal díszített sárga tégelybe csomagolták. Csak később, 1925-ben került kék tégelybe, amikor elhatároztuk, hogy modernizáljuk a csomagolását. A NIVEA Creme kék tégelye, egyedi illata és bársonyos tapintása majdnem teljesen változatlan azóta is. Talán ez is az oka annak, hogy a NIVEA Creme oly sok emberből vált ki pozitív reakciót: nem csak megbízható bőrápolást nyújt, hanem felidéz a gyerekkorhoz köthető képeket, illatokat és textúrákat. Bármi is az oka, a kék tégely minden idők egyik legsikeresebb kozmetikai termékévé vált. Ennél is fontosabb azonban, hogy több mint 200 országban használják családok millió hagyományszerűen. Reméljük, hogy a NIVEA Creme még sok-sok éven át idéz fel szép emlékeket az emberekben.

loader
Facebook Instagram