Parfüm interjú - Tóth Napsugár

 

Tóth Napsugár

Tóth Napsugár a 2022-es Sztárban sztár leszek énekesnője szeret kísérletezni az illatokkal, hangulatától függően választ parfümöt. Legjobban a különleges, fűszeresebb dolgokat szereti, de nem a folytogatóan erőset.

Napsugár dalszerző, szövegíró és nemrég oktatásba vágott bele a kezdő énekesek számára. Kétgyermekes édesanyaként karrierjét tavaly óta saját maga menedzseli.


Az őszinteséget az élet egyik legfontosabb értékének tartja! ,,Számomra legfontosabb az őszinteség, önazonosság. Az ember ne hazudtolja meg önmagát. Nem szeretem a megjátszást, nem tudom elviselni... és a mai világ eléggé erről szól. Többet mutatunk magunkról, de én ezzel nem tudok azonosulni, hiányzik az őszinteség.”

 

Szeret önazonosan viselkedni, ezt parfümhasználata is kifejezi. Van mikor kísérletező kedvében van, de nem prioritás számára az állandó újítás. Inkább hullámzóan használja az illatokat, van amikor semmit sem bír mágán elviselni. Van amikor hangulatot szeretne kifejezni, és ilyenkor kifejezetten ahhoz választ illatot, de mindenképpen az érdekesebb, fűszeresebb dolgokat kedveli, ami még nem fullasztó. Kedvenc parfümje a Givency Ange Ou Demon melyben a stílus, a modern elegancia és a finom nőiesség egyaránt megjelenik.

 

Beszélgetéssünkor szívesen emlékezett vissza gimis éveire: ,,Mi bentlakásos suliban parfümmintákat gyűjtöttünk – ezt nagyon menő volt. Ezekkel kísérleteztünk és az illatok alapján próbáltuk kitalálni, hogy ki melyik illatot viseli.” Tóth Napsugár ezzel rámutatott, hogy már fiatal korban is fontos szerepet játszanak az illatok, hogy mennyi érzelmet lehet kifejezni, megragadni és felhívni vele a figyelmet saját egyéniségünkre. 

 

Úgy érzi, hogy a mély érzéseket, fájdalmat, csalódásokat tudja jól megfogni a dalaiban. Saját nótáival is ezt igyekszik visszaadni.
2023 nyár végére egy Flashmob jellegű videoklippel készül, ami az internetes társkeresésről tart egy fricskát. Instagram elérhetősége: @tothnapsugar_official

 

 

loader
Facebook Instagram