A nyár folyamán hogyan óvjuk a hajunkat?

Az Insight professzionális hajápoló márka, VEGAN OK tanúsítvánnyal rendelkezik, vegán termékek, amelyek 98%-ban organikus növényi összetevői fenntartható gazdaságból származnak, mindez ugyanis nagyon kevés hajápolóról mondható el. Az INSIGHT ügyel arra is, hogy a teljes csomagolás, beleértve a flakonokat, a kupakokat 100%-ban újrahasznosított PET-ből készül. 

Nyáron fokozott odafigyelést igényel a haj, mert a meleg, a magas UV sugárzás és a sűrű hajmosás együttes hatása nagyon megviseli még a legellenállóbb hajat is, különösen, ha hosszú, festett vagy száraz. A meleg szárít, az UV sugárzás fakít és roncsol, a sok hajmosás sérülékennyé teszi a hajszálakat.
Figyelmedbe ajánlanánk néhány óvintézkedést, amelyet be kell tartani a haj egészségének megőrzése érdekében, elkerülve ezzel a hajvágást, hogy helyrehozhassuk a haj szerkezetben okozta károkat.


Íme néhány Insight-tipp, amit tehetünk a nyár folyamán, hogy megóvjuk a hajunkat.
 

1. Használj hajvédő spray-t ...

... mint például az Insight Antioxidant termékcsalád védőpermetjét. Mindig vidd magával, használd a strandon vagy a medence mellett, hogy megvédd a hajad az időjárás hatásaitól, a napsugaraktól a sós vagy klóros víztől. A napvédő ápoló spray-k védőréteggel látják el a hajat.

 Insight professzionális hajápoló
2. Strandolás után mindig öblítsd le a hajad édes vízzel ...

A sós víz sincs jó hatással a hajra. Ha nem öblítjük ki a hajunkat édesvízzel, miután a tengerben fürödtünk, akkor a víz elpárolog, a feloldódott sókristályok viszont a hajban maradnak. Feltétlenül fontos, hogy a sót vagy a klórt eltávolítsuk a hajszálakból. Otthon, használj speciális, SLS mentes samponokat, amelyek eltávolítják a maradványokat: például az Antioxidáns vagy a Száraz hajra sampont, nagyon száraz és dehidratált haj esetén.


3. Ha színezett hajad van, használj speciális termékeket…

... a szín megóvása és védelme érdekében: (ajánlanám) például a Festett haj készítményeinket, melyek megakadályozzák, hogy a haj porózussá és fénytelenné váljon. 


4.  Hagyd, hogy a hajad természetesen megszáradjon ...
... hajszárító használata nélkül. Ezenkívül tanácsos a hajszárító vagy a hajvasaló használatát a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni. A fent említett kiegészítőknek a hője gyengítheti a haj szerkezetét, törékenyebbé és szárazzabbá válhat. Helyette készíts természetes hatású frizurát a Volumizing Ecomousse  vagy Oil non Oil olaj használatával!
Insight Colored hair5. Ápold és tápláld maszkkal a hajad...

... mint például a Sérült haj termékcsalád szerkezet-helyreállító maszkjával. Ne feledd, hetente legalább egyszer táplálni a hajat maszkkal. A nedves hajon egyenletesen eloszlatva, hagyd hatni 10 percig, majd öblítsd le.
 

6. Viselj kalapot ... amikor a tenger mellett sétálsz.  
Védi a hajad a tűző naptól. Sőt, ha kalapot vagy kendőt teszel a fejedre, megóvja a hajat az UV-sugárzástól: nyár végén sokkal kevésbé lesz káros!

Pihenj és élvezd a nyaralásának minden pillanatát!

 

loader
Facebook Instagram