Ariana Grande

Nehéz elhinni, de bizony a 26 éves, színésznőként debütált, amerikai származású Ariana Grande épp a napokban taszította le a trónról a Beatles-t, mégpedig azáltal, hogy a Billboard listán az első három helyezést Grande dalai érték el. 60 évvel ezelőtt ezt csak a Beatles tudta megcsinálni és most pedig Ariana Grande. Elképesztő az a siker, amelyet ilyen fiatalon elért az énekesnő, ebben közrejátszott az is, hogy közösségi oldalait meglehetősen szabadon kezeli, közvetlen a rajongóival.
Ariana Grande

Karrier fiatalon
 

Nagyon fiatalon, 15 évesen belekóstolt a színészetbe, és azonnal a Broadway deszkáin találta magát, majd fiataloknak szánt sorozatokban szerepelt (csakúgy, mint pályatársa „Hannah Montana”, azaz Miley Cyrus). Nehéz elhinni, de első nemzetközi fellépése 8 évesen volt, amikor elénekelte az amerikai himnuszt egy jégkorong-meccsen. Ariana is ott kezdte karrierjét, ahol most rajongói imádják: a Youtube-on. Mariah Carey és Whitney Houston dalokat dolgozott fel és posztolt a videómegosztón, itt fedezte fel egy zenei menedzser, aki szerződést ajánlott neki. 2013-ban, hosszas előkészületek után jelent meg a Truly Yours lemeze, közben számos kettősben szerepelt, és mini koncertturnékon vett részt. Következő két albumja is sikernek bizonyult, de a töretlennek tűnő sikert beárnyékolta egy merénylő, aki a manchesteri koncertjén több embert sebzett halálra. Szerencsére Ari (ahogy rajongói becézik) nem adta fel, újra felállt, és népszerűsége, ha lehet, még nagyobb lett, mint valaha.
 

Ari, az első parfüm
 

2015-ben debültált Ari néven Ariana Grande első parfümje. Már a megjelenésében is rendhagyó, a múlt század eleji budoárokat idéző, art deco üvegű parfüm igazi sláger lett a fiatalok körében. Ariana kedvenc illatjegyeit használta fel az illatban, mint vattacukor és málna. Édes, kifejezetten cukorkás illat, ugyanakkor jelen van benne a törékeny gyöngyvirág, a vadító orchidea és az elegáns fás jegyek. Tökéletesen fiatalos, bájos és édes illat, napjaink illattrendjét meglovagolva. Ariana hatalmas kampányt körített hozzá, természetesen az általa is használt közösségi médiában szinte vírusként terjedt a parfümhöz forgatott kisfilm.
Ariana Grande

Sweer Like Candy, a cukorkaillat
 

Ha lehet még fokozni a cukorkás cukiság iránti lelkesedést, akkor érdemes kipróbálni Ariana második illatát, a Sweet Like Candy, amely ha lehet, még sikeresebb, mint Ari debütáló illata. Természetesen nem csak megjelenésében, hanem összetevőiben is nagyon hasonló a két illat, csak a Sweet Like Candy karamellás, szirupos édességét a tejszínhab és a frangipáni emeli. Izgalmas akkordként jelenik meg a fekete ribizli, amelynek enyhén fanyarkás, üde akkordja kiváló ellenpontja az édes akkordoknak. Az alapjegyben lévő kasmírfa és a tahiti vanília a meleg, puha alaptónusért felel.
 

Moonlight, a különleges fény
 

"Ez az új illat megragadja a művész sugárzó személyiségét és Ariana különleges kapcsolatát a rajongóival. Azért jött létre, hogy önbizalmat adjon viselőjének, és magában hordozza azt az erős üzenetet, hogy pozitív aura legyen mindig a körülötted." Ariana parfümsorozatának újabb darabja, a Moonlight imádott rajongóihoz szól. Az a varázslatos fény, amely az énekesnő aurájából származik, most a rajongóké lehet. A Moonlight szilvával fűszerezett illata csakúgy édes, mint az előző parfümjei, épp egy kis „grande fatal”-t, kapott, amely egy érettebb, komolyabb illattá avanzsálódik. Aranyló ámbra, bájos bazsarózsa, és karakteres szilva, csupa ellentmondás, csakúgy, mint Ari élete és személyisége. Különleges, izgalmas illat a maga nemében.

Ariana Grande

loader
Facebook Instagram