Így kombináld az öltözéked és az illatod egy sikkes őszhöz!

Őszi hangulatú kép

Reggel és este már látszik a leheleted, nap közben viszont leolvad rólad a pulcsi, belekap a hajadba a szél, belefújva néhány elsárgult levelet… A hóbortos őszi idő néha igazán feladja a leckét. Szerencsére nem kell megadnod magadat az elemeknek – ebből a cikkből megtudhatod, hogy miként legyél egyszerre sikkes és komfortos a saját stílusodon belül, és ahhoz milyen illatjegyet érdemes társítanod.

 

 

A bohém egyetemista
 

Felszabadultan és vagányan éled a mindennapjaidat, új baráti kapcsolatokra teszel szert a gólyatábor óta – csak a hideg, oxigénhiányos terembe ne kellene ülni, igaz? Vagy lehet, pont élvezed és rajongva lépsz be a könyvtárba tanulni, miután kávéztál egy jót a szaktársaiddal. Egy biztos: a szeszélyes időjárás nem foghat ki rajtad! Bátran viselj egy szűk felsőt – fűzős topot vagy haspólót –, de kanyarints fölé egy lezser kardigánt vagy bőrdzsekit és dobj rá egy pihe-puha sálat, hogy melegen tartsd magad az árnyékos helyeken. A szűk felső mellé bő alsó jár: a trapéz és kargó nadrág ismét hódít, így a megjelenésed egyszerre lehet praktikus és sikkes. Bátran viselj városi edzőcipőt vagy őszi bakancsot, hogy a mindennapi programok során stabilan helyt állhass!

Ami az illatokat illeti: a gyümölcsös aromák igazán jól fognak állni, főleg, ha azok szantálfával és mézes jegyekkel kombináltak.

 

 

A kiegyensúlyozott irodista
 

Kopog a billentyűzet a friss manikűr alatt, kapkodod a telefont, intézed a papírügyeket és egyeztetsz a kollégákkal, főnököddel a meetingeken. Az irodai munka is lehet izzasztó, ezért célszerű alaposan átgondolnod, hogy mit viselj, és hogyan igazítsd azt a dresscode-hoz.
Hacsak nem laksz közel az irodához, célszerű az egyik fiókodban tartani egy fekete magassarkút vagy balerinát, így a fontos meetingeken mindig csinos lehetsz, de munkán kívüli időben egy könnyed edzőcipő egyszerűsítgheti le a szaladgálást. A kosztüm szettek tökéletesek az őszi időben, hiszen melegebb napokon a szoknya, hűvösebb napokon a nadrág lehet a megfelelő választás. A minimális ékszerek viseletével igazán dekoratív lehet a megjelenésed.
Illatok esetén fontos, hogy olyat válassz, ami nem fullasztó hatású: érdemes ezért olyan számodra kellemes földes vagy fás jegyeket keresned, amik egész nap kitartanak veled. 

 

 

A pörgős kismama
 

Egész nap a gyerkőcök után szaladsz, miközben a lakást is igyekszel kontroll alatt tartani – minden tiszteletem a tiéd! Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne adhatnál magadra: bátran viselj olyan ruhadarabokat, amik színesek és az alakod előnyeit domborítják ki! Egy stílustanácsadó mesélt egyszer arról, hogy a túl gyakran viselt sötét színek és a fekete még inkább lehúzhatják a hangulatodat. Vegyél fel ezért bátran türkizt, rózsaszínt vagy narancsot, ami a színtípusodhoz illik – hidd el, hamar észre fogod venni te és a környezeted egyaránt, hogy mennyire kivirultál mind lelkileg, mind megjelenésedben!

Illatokból célszerű olyat választani, ami lágyan öltöztet: a fahéjas, vaníliás jegyek pár földes és púderes aromával társítva meleg és barátságos hatást fognak elérni, amitől a gyerekeid még hatalmasabb ölelésekben fognak részesíteni.

 

 

A szabad vállalkozó
 

Keményen megdolgozol a jó üzletért, miközben szimpatikusnak kell lenned a potenciális ügyfelek előtt – nem könnyű a szabadúszók élete! A te esetedben célszerű átgondolni, hogy pontosan milyen munkastílusban dolgozol: inkább a gép előtt ülsz naphosszat, vagy kint vagy a terepen és folyamatosan mozogsz? E-mailben és telefonon kommunikálsz az ügyfelekkel, vagy új emberekkel találkozol nap mint nap? Bármelyik is jellemző rád, azzal nem lőhetsz mellé, ha egy laza szövetnadrágban és egy hozzá illő zakóban vágsz bele a napi feladatokba. A kényelmes bő ingruhákat színes övvel és kiegészítőkkel tudod megbolondítani.
A parfümök esetében a még karakteresebb megjelenéshez válassz nyugodtan dohányos vagy keleties illatokat, hogy még emlékezetesebbé tedd a megjelenésedet a leendő megrendelőid számára. 

 

loader
Facebook Instagram