Mitől igazán nőies egy nő?

Nőies nő


Mitől igazán nőies egy nő?

 

Ez egy nehéz téma, hiszen a nők és a férfiak is másképp vélekednek a nőiességről. Sok nő úgy gondolja, hogy az a nőies és szép, továbbá csakis arra van igény, amit a médiában látnak. Ezért kialakul bennük egy versenyszellem, és sajnos sokszor bármi áron olyan tökéletesek akarnak lenni, mint a celebek vagy a hírességek.
 

Viszont azt elfelejtik, hogy ezek a képek legtöbbször retusáltak és a való életben valószínűleg ők is másképp festenek. De rengeteg nő mégis a tökéletes képeken látottakat szeretné leutánozni. Ez viszont csak a külső. Lehet, hogy elérik a kívánt eredményt és gyönyörűszépek lesznek, de a kinézet nem minden.


Ma már a legtöbb nőnek szinte ugyanolyan a külseje, hiszen betartják azokat a szabályokat, amit a divat diktál, így meglehetősen egyformán néznek ki. Az arcuk és az öltözködésük egyaránt. Ezzel meg is feleltek a női versenytársaknak.


 

De a férfiak nem erre vágynak!
 

Miért nem nekik akarunk megfelelni, ha életünk párját keressük? Miért az elvárásoknak és a trendeknek élünk?

Természetesen sokszor a férfi életkorától és egzisztenciájától is függ, hogy éppen kit és mit keres, de most arról szeretnék írni, hogy egy kapcsolatra vágyó férfi milyen tanácsot adna neked, hogy mire találkoztok, igazán egymásra találhassatok:


 

1. Nem kell a tökéletes külsőre törekedned, inkább legyen saját stílusod és véleményed, tudjunk jókat beszélgetni.
2. Legyél vicces, értsd a poénokat! Tök jó dolog együtt nevetni.
3. Ne öltözködj kihívóan, az elegáns vagy sportos elegáns ruházat előnyösebb lehet.
4. Ne beszélj csúnyán és ne guríts le egy korsó sört, mert ezek nem nőiesek!
5. Ne dohányozz erősen, mert kiábrándító, hogy a finom bőröd, parfümöd és hajad illata helyett a cigi füstjét kell szagolni.
6. Ne vidd túlzásba a parfümöd, főleg ha erős illata van. Viszont egy nőies, kellemes illatú parfüm el tudja csavarni a férfiak fejét mint pl: egy Roberto Cavalli parfüm.
7. A műköröm, a műszempilla szép lehet, ha igényesen van megcsinálva, de ne ess túlzásba, és az sem baj, ha nincs. Elég, ha ápolt vagy.
8. Ne lógj folyamatosan a közösségi médián, amíg együtt programoztok. Kiábrándító a tiszteletlenség.
9. Legyél magabiztos! Nagyon vonzó tud lenni, ha egy nőnek van álláspontja, kisugárzása.
10. Legyen olyan hobbid, amit szívesen csinálsz.
11. Szexi, ha érdekelnek a kulturális programok is.
12. Ne mesélj exekről és hogy kinek mennyire kellenél.


 

Mielőtt kiborulnál, hogy ez mind a férfiak elvárása, amelyeknek egyszerre teljesülniük kell, megnyugtatlak, hogy nem.  Ezek nem elvárások, hanem tanácsok. Olyan tanácsok, amelyeken ha kicsit változtatsz, lehet több esélyed lesz találkozni a nagy Ő-vel.
 

Amelyik férfi csak a külsődre kíváncsi és nem érdeklődik irántad, nem tesz fel olyan kérdéseket, amelyek a közös jövőtökre utalna,  jobb, ha elengeded és nem is foglalkozol vele, különben csak csalódás lenne a vége.


 

 

A megújulás időszaka. Ne csak a külsődön formálj, hanem tarts önismereti órát is.
Tűzd ki a céljaidat és azoknak megfelelően alakítgasd magad. Miután megtetted, legyél magabiztos, és csak olyan partnert válassz, aki megérdemel téged!

 

loader
Facebook Instagram