Sosem gondoltuk volna, hogy Billie Eilish ezért a parfümért rajong!

Napjaink egyik legnagyobb szupersztárja, a 19 éves Billie Eilish a tinilányok legújabb ikonja, akinek nem csak zenéjét követik milliók, hanem stílusát is utánozzák rajongóik. Az egyedi hangú, izgalmas képi világgal dolgozó énekesnő stílusa inkább meghökkentő, mintsem trendkövető lenne. Túlméretezett, színes műkörmök, lenőtt hajat imitáló színes hajfestés, bő fazonú ruhák, amelyek stílusukban egyáltalán nem összeillőket, és minimál make-up feldobva valami extrával. Igazán értehető, ha az épp lázadó kamaszkorba ért tinik azonnal példaképükként tekintenek rá, hiszen megtestesíti mindazt, ami ellen a mai kor tiltakozik. Ellent mond minden nőiességnek, a nemiség határait összemossa és szemtelenül provokatív módon emeli piedesztálra a legexkluzívabb divatmárkákat, elég csak a 2020-as Grammy díjkiosztóra választott outfit-re egy pillantást vetni, és láthatjuk, hogy tetőtől talpig Gucciban vette át az év legjobb albumjáért és előadójáért járó díjakat.

Billie Eilish

Ki gondolná, hogy a legkevésbé sem nőies és kifinomult stílusú, mondhatni anti-díva énekesnő nem csak talpig Gucci ruhákban járkál, hanem Gucci illatfelhővel veszi körül magát, ehhez pedig egyenesen az egyik legelegánsabb, legnőiesebb Gucci parfümöt használja: a Gucci Premiere-t! Az időtlen szépségű hollywoodi dívák ihlette Gucci Premiere kifejezetten a vörös szőnyegre készült illat: a nagyestélyik, a gálák, a glamour illata, amelytől minden nő ragyogónak és különlegesnek érezheti magát. A parfüm jelmondata: minden nő egy csillag legbelül, amelyet a Gucci Premiere hivatott előcsalogatni. Törékeny fehér virágos, nemes fás jegyek, puha pamut és izgatóan eleven pacsuli, mindez a Gucci Premiere-ben tökéletes összhangban simul egybe. A Gucciház mindig is a figyelemfelkeltő stílusáról volt híres, a Premiere azonban a legstílusosabb Gucci illatok egyike.

Meghökkentő, hogy Billie Eilish ennyire rajong ezért az illatért. Az köztudott, hogy az énekesnő imádja a visszafogott, ugyanakkor makulátlan sminket, a legtöbb alkalommal saját maga készíti el a fellépő sminkjét, mert vallja, hogy önmaga ismeri legjobban a karakterét. Ugyanakkor mi teljesen más illatot képzelnénk el számára, valami sokkal vadócabbat, meghökkentőbbet, rebellisebbet. Azt is el tudnánk képzelni, hogy az androgün hatásra rágyúrva akár férfi és női parfümöket kever ki a saját bőrén, vagy olyan parfümöt használ, amely meghökkentő alapanyagokból áll. Tom Ford ultraegyedi parfümjei nagyszerűen passzolnának a személyiségéhez, akár a Black Orchid, akár a Tobacco Vanille nagyszerű választás lehetne. Ugyanakkor az escentric molecules minimalista egyszerűsége is összhangban lehet a visszafogott zeneiségével. Van egy olyan érzésünk, hogy a niche Franck Boclet Rebel illata segítene az énekesnő lázadó énjét illatban is felszínre hozni.

Mindenesetre valahol legbelül Billie Eilish is a glamouros csillogásra és a dívás külsőre vágyik, legalábbis a parfümválasztása erre enged következtetni.

loader
Facebook Instagram