Celebillatok őszre/télre!

 

Celebillatok őszre/télre

 

Összegyűjtöttük nektek azokat a celeb illatokat, amiket mi ajánlunk nektek a 2020-as őszre és télre! Ajánlatainkat körültekintően állítottuk össze, miszerint a kategória legjobbjai kaptak helyet írásunkban. Celeb illatok nem csak celebeknek. Illatok amelyek kiválasztanak téged.

 

J.LO – Enduring Glow (2018)
 

Évtizedek óta töretlen siker, évtizedek óta ragyogó szépség. Jennifer Lopeznek, becenevén J.L.O-nak sikerült alkut kötni az idővel szinte minden téren. A New Yorkban született énekesnőt, színésznőt, táncost, divattervezőt és producert 2011-ben az amerikai People magazin - több százezer szavazat alapján - a világ legszebb nőjének választotta, és 2012-ben a Forbes magazin összesítése szerint a világ legbefolyásosabb híressége volt.

Tehetség, energia, vitalitás, és ötvenen felül is irigylésre méltó külső: sokak által csodált és elismert alakját formázza a Glow-kollekció 2018-ban megjelent Enduring Glow parfüm csillogó arany – porcelánfehér üvege is, mely egy friss, enyhén púderes illatot rejt. Gyümölcsök, virágok, valamint az elmaradhatatlan szantálfa, mely J.L.O legkedveltebb illat-összetevője, így ehhez most is ragaszkodott.

Az olasz bergamott, a körte és licsi frissessége után felbukkannak a virágok: a magnólia, bazsarózsa és az ibolya, majd a pézsma-ámbra-szantálva akkordjai zárnak, hogy frissnek, ellenállhatatlannak érezd magad, olyan nőnek, aki ha belép egy szobába, minden szem rá szegeződik. Elbűvölő egyensúly, az erő és szépség tökéletes harmóniája: az Enduring Glow pont olyan, mint maga Jennifer Lopez.
 

Jennifer Lopez Enduring Glow
 

Shakira – Dream (2018)

 

Shakiráról tudni illik, hogy 140-es IQ-val rendelkezik és 6 nyelven beszél. Amikor az átlagon felüli intelligenciához rendkívüli tehetség adódik, akkor kapjuk azt az eredményt, hogy a többszörös Grammy- és megszámlálhatatlan egyéb díjjal jutalmazott kolumbiai énekesnő a pop-rock-latin zene egyik legnagyobb alakjának számít az 1990-es évek közepétől. Túlzás nélkül elmondható, hogy a világ egyik legsikeresebb előadóművésze, aki megérdemelten kapott csillagot a hollywoodi hírességek sétányán.

Magánéletében is törekszik a tökéletességre, melyet nem szegélyeznek botrányok és szaftos pletykák. 2010 óta él együtt Gerard Piqué spanyol sztárfocistával, akivel a 2010-es VB-re készült „Waka Waka” klip forgatásán ismerkedett meg.  Két gyermeket nevelnek, Milan 2013-ban, Sasha pedig 2015-ben született.

Shakira 2009 óta rendszeresen meglepi a nagyközönséget parfümökkel is, 2018-ban jelentette meg SHAKIRA DREAM illatát gourmand-fanatikusoknak szánva.

Az illatjegyek közül a karamell viszi a prímet, melyhez nagyon szépen simul a krémes vanília, ugyanakkor a vérnarancs, a rózsa és a fűszerek gondoskodnak róla, hogy az édes-ragacsos nehézkesség helyett egy igazán nőies, ínyenc, őszi-téli illatélményt kapjunk.

 

Shakira Dream

 

 

Cristiano Ronaldo – CR7 Game On (2020)
 

Cristiano Ronaldo egy csodás portugál szigeten, Madeirán született, így az Ő esetében a jól ismert mondás is úgy szólhatna: neki megszületni sem volt nehéz. Nem vitás azonban, hogy mindez édeskevés lenne a világ egyik legjobb és leghíresebb labdarúgójává válni, mely rengeteg kitartást, munkát, lemondást és legfőképp tehetséget követelt.

Ronaldoval kapcsolatban mindenképp említésre méltónak tartjuk azt a tényt, hogy a bulvár folyamatosan próbál rajta „fogást” keresni (néha talál is), és sokszor kap negatív kritikát azzal kapcsolatban, hogy „mindent elad”, arról mégis keveset hallani, hogy rengeteget és igen bőkezűen jótékonykodik. Elsősorban beteg és hátrányos helyzetű gyermekeknek segít (nagykövete a Save the Childrennek, az Unicefnek és a World Visionnak), de a nepáli földrengés károsultjainak is adakozott már, ezen kívül rendszeres véradó, valamint családtagjai, barátai is mindig számíthatnak támogatására.

Ennek ismeretében kritikusai megenyhülten elnézhetik, rajongói pedig örömmel nyugtázhatják, hogy 5 éve az illatszerek piacán is megjelent az a bizonyos monogram. Eddig 5 illatát adták ki, ebből három az általa viselt mez számáról kapta nevét, azaz a CR7 kollekcióba tartozik. A sorozat legfrissebb tagja, a „CR7 Game On” Eau de Toilette idén augusztusban került a boltokba.

Gyümölcsök, aromás jegyek, egy kis fűszeresség fás jegyekkel párosítva, és végül a jégkása, mely pont annyira hűti le a szexi édességet, mely egy férfi parfüm esetében evidens. Tökéletes választás a hűvösebb hónapokra.

 

Cristiano Ronaldo CR7 Game On
 

Ariana Grande – Cloud  (2018)
 

Ari mindössze 15 éves volt, amikor belecsöppent a sztárok csillogónak látszó világába és mindabba, ami ezzel jár. 2008-ban megkapta Charlotte szerepét a 13 című Broadway musicalben, 2009-ben már a Nickelodeon 3 évadon át futó sorozatában, a V, mint Viktóriában játszott. A világhírt megjelenő első stúdióalbuma, a „Yours Truly” hozta el számára, amely 2013. szeptemberében jelent meg.

Az azóta eltelt időben kiadott további 4 stúdióalbumot, bezsebelte a Grammy-t és még néhány rangos díjat, szerződést kötött a M.A.C kozmetikai céggel, valamint megjelentetett 8 parfümöt annak ellenére, hogy az elmúlt pár évben súlyos traumákat kellett feldolgoznia: 2017-ben terrortámadás érte manchesteri koncertjének közönségét, melyet – saját bevallása szerint – sosem tud majd feldolgozni. Nem sokkal később elhunyt volt barátja, amiért sokan Arianat okolták, majd ezt követő kapcsolata is csúnya véget ért.

A nehéz évek után Ariana Grande pophercegnő 2019-ben hazavihette az „Év legnépszerűbb parfümje” díjat, melyet a Fragrance Foundation ítélt oda a Cloud-nak.

Az illat olyan, mint egy puha, meleg, bolyhos kasmírpulcsi: ötvözi a körte, levendula, kókusz, praliné és a vanília orchidea jegyeit, kellemesen édes-gourmand, de nem áthatóan, feltűnően és csípősen, hanem krémesen és lágyan, tökéletes egyensúlyban tartva az illatjegyeket.

A parfüm csomagolása – eltérően a megszokott kristálygömb formától - nagyon megosztja a vásárlói véleményeket: így vagy úgy, de az tény, hogy a Cloud célcsoportja a tizen- huszonéves korosztály, és ehhez igazították a kedves-játékos designt is, a felhőn pihenő halványkék üveget.

 

Ariana Grande Cloud

loader
Facebook Instagram