Top 5 férfi parfüm, amely ellenállhatatlanná tesz

Top 5 ellenállhatatlan férfi illat
 

A parfümök egyik kiemelt szerepe az, hogy viselőjét még vonzóbbá, ellenállhatatlanabbá varázsolja. A parfümrajongók többsége azzal a nem titkolt céllal használ parfümöt, hogy vágyat váltson ki, csábító aurát teremtsen, egyszóval vonzó külsőt varázsoljon. Az illatok hatása olyannyira tudat alatti folyamat, hogy azokat akarattal nem is tudjuk befolyásolni: a számunkra kedvező illatok jó érzést, míg a kellemetlenek undort váltanak ki belőlünk. A parfümöket több száz éve a hódításra használjuk, így a mai parfümházak is arra törekednek, hogy illataik a lehető legvonzóbbá tegyék viselőjét. A férfiak esetében a recept egyszerű! Kimutatták, hogy a hölgyek számára azok a jegyek és illatok a legvonzóbbak, amelyek a dominanciát és erőteljes határozottságot hangsúlyozzák ki. A női orr vonzódik még a friss és sportos illatokhoz is, ha azokat a férfiakon érzi, hiszen ez az erőt és kitartást jeleníti meg. Lássuk tehát, hogy melyek azok az illatok, amelyek a legvonzóbbak egy férfin!
Tom Ford Oud Wood parfüm

Tom Ford Oud Wood
 

Gyakorlatilag Tom Ford egész munkássága a vonzó, csábító, szexi szépségtermékekre épül, a saját neve alatt kiadott parfümök egytől egyik a szexuális izgalom fokozására hivatottak. Nehéz is választani közülük egyet, amely kiemelkedően vonzónak és ellenállhatatlannak tartott. Az Wood Oud bár nem annyira hivalkodó, mint Tom Ford legnépszerűbb illata, a Tobacco Vanille, mégis ugyanolyan pikáns és polgárpukkkasztó, ugyanakkor kifejezetten stílusos és harmonikus illat. Szinte sugárzik belőle a nyers férfierő, a dominancia és a magabiztosság. És hogy mitől csábító? A nagy adag vaníliába oltott ámbrától, amelynek melegsége és pikáns édessége a vágyat hivatott felkelteni. Kimagasló minőségű, luxustermék, amelynek minden cseppje aranyat ér.

Gucci Guilty pour Homme parfüm


Gucci Guilty pour Homme
 

Már a parfümöt bemutató kisfilm is egyértelművé teszi, hogy a Gucci Guilty pour Homme nem egy irodába való illat: korunk egyik legszebb színésznője, Evan Rachel Wood epekedve öleli Amerika kapitányát, azaz Chris Evans-t és a kettőjük között működő kémia szinte kézzelfogható. Naná, hogy mindenki akar egy üveg Gucci Guilty-t. Bűnös csábító, csak így emlegetik az illatot, amely a klasszikus férfias illatjegyeket hordozza, ugyanakkor egy csavarral a legvonzóbb virágos jegyeket mély és szexi vaníliás alapokba rejtette. Elképesztően férfias illat, amelyből a gyengéd szerető oldala is kikacsint, talán ezért is tartják az egyik legellenállhatatlanabb illatnak. Kellően erőteljes, hatósugara egy magabiztos férfinak elegendő, tökéletes kiegészítője egy jó autónak és egy elegáns zakónak.

Mont Blanc Legend for Men parfüm


Mont Blanc Legend for Men
 

A német luxusmárka gyakorlatilag minden illatával a stílust és kifogástalan minőséget képviseli, ám a 2011-ben megjelent Legend új fejezetet írt a márka életében. A Legend lelkes és magabiztos férfiaknak szól, akik bátrak, szenvedélyesek és hitelesek. Illatuk finom, de feltűnő és férfias. Ki gondolná, hogy az olyan – alapvetően nőies – illatok, mint az ananász, az alma vagy az aszalt gyümölcsök a legmarkánsabb férfias jegyekkel ilyen harmóniában tudnak megjelenni. A Legend valóban legendás: istenien friss és mély levendulás karaktere édes gyümölcsös felhangokkal teli, és a tonkabab a kumarinnal izgatóan fűszeres és unikális. Talán ezért is tartja izgalomban az orrot, és teszi vágy tárgyává viselőjét. Igazán jó ár-értékben kapható illat, érdemes ajándéknak is beszerezni.  
Calvin Klein MAN parfüm

Calvin Klein MAN
 

Néha az egyszerű a legnagyszerűbb, mint ahogy Calvin Klein Man illata is mutatja. A név egyszerű: MAN, azaz FÉRFI csupa nagybetűvel. Nagyon férfias és szexi parfümként hirdetik, kifejezetten Calvin ikonikusnak szánták. És valóban, a MAN korunk férfiideálját testesíti meg. Friss fűszerek és aromás-fás jegyek azt az urbánus férfit elevenítik meg, aki magabiztosan lavíroz a vállalkozások, a szerelem és a szórakozás között. A mai férfi nem akar lehengerelni, hanem az eszével és a rátermettségével hódít, laza eleganciája mellett minden nő királynőnek érezheti magát. Kortalan illat geek és modern férfiaknak.

Y by Yves Saint Laurent parfüm
 

Y by Yves Saint Laurent
 

A Saint Laurent, vagy YSL, ahogy ma nevezik, kifejezetten az Y generáció számára (1980 és 1990 közötti születésűek) alkotta meg a nemes egyszerűséggel Y névre keresztelt parfümöt, amely hiteles és merész alkotás. Ez az elnevezés megragadja a fiatalság szellemiségét azzal a céllal, hogy a millenniumi generációnak valami mást kínáljon. Az Y generáció az, aki igazi digitális bennszülött, azaz beleszületett az informatikai és digitális világba. Számukra egészen más a lenyűgöző, sokkal tudatosabbak és célratörőbbek, így az értékek is egészen mást hangsúlyt kapnak. Y, Yves Saint Laurent új férfias illata, amelyet az  ikonikus Yves Saint Laurent fehér póló és fekete kabát ihlette. Egyensúlyt képvisel a frissesség és az erő között. Mint egy ropogós fehér póló, a bergamott, zsálya és a gyömbér éles, lédús frissességet kínál, a balzsamfenyő, a cédrusfa és a tengeri ambergris lágy jegyei testesítik meg a finom, elegáns és meglepően erős fekete kabát finom erejét. A férfiasság újra definiálva.


Creed Aventus parfüm


+1 Creed Aventus
 

Korunk megkerülhetetlen illata, amely immár több éve a legjobb férfi parfüm címét viseli. Egyértelműen férfi illat – ami ritka a niche világban -, ugyanakkor a hölgyek kifejezetten a legvonzóbb pasiillatként tartják számon. Az angol Creed niche parfümház nem hiába illatosította már a brit uralkodócsalád számos tagját, és öltöztet illatba First Lady-ket, tudja, hogyan kell trendteremtőként újabb és újabb parfümremekműveket alkotni. Az Aventus titka, hogy úgy teremt maga körül vonzó, addiktív aurát, hogy végtelenül kifinomult és visszafogott illat (a mostani trendekhez képest), stílusos fás és citrusos jegyekben gazdag, igazi remekmű. Ha igazi luxus illatot keresünk, akkor a Creed Aventus nagyszerű választás lesz!

 

 

loader
Facebook Instagram