Az év legígéretesebb designer illatai!

Dolce & Gabbana K új illata a tavaly megjelent, azonos nevű Eau de Toilette örökségére épít, mely olyan férfit idéz meg, aki szenvedélyesen és magabiztosan hozza meg döntéseit. Az EDP változat mélyebb és karizmatikusabb személyiséggel rendelkezik elődjénél: csábító, nagylelkű, elbűvölő és hiteles - mindennapjainak királya, aki gondoskodik szeretteiről, kiváló vezető és inspirál mindenkit maga körül.
 

A robbanékony vérnarancs és a szicíliai citrom frissítő fúziója adja a fiatalos dinamikát, melyet tejszínes fügeakkord, aromás növények és meleg fűszerek követnek egy erőteljes fás alapon nyugodva - meghitt bepillantást engedve így a „modern király” szívébe, egy lenyűgöző, erős és barátságos férfi szívébe.

A parfüm reklámfilmjét a festői és időtlen toscan faluban, Montepulcianoban forgatták, a kampány arca Mariano di Vaio, akinek természetes, veleszületett vonzerejéhez nem fér kétség. A reklámfilmben motorjával egy fákkal szegélyezett úton száguldozik Ennio Morricone zenéjének kíséretében, majd megérkezik a domb tetején fekvő faluba, ahol családja és barátai szeretetteljes öleléssel várják….
 

A Dolce & Gabbana „K” Eau de Parfum megálmodója két hölgy: Daphne Bugey és Nathalie Lorson parfümőrök.

 

Dolce & Gabbana modell és parfüm

 

A szikrázó: Bvlgari - Omnia Golden Citrine (limitált)

 

Az új Omnia Golden Citrine illat megjelenésével az Omnia kollekció világa (Omnialandia) a csodák és varázslatok élénk országává alakul át, melyet az öröm és az izgalom ural és mindenki számára kényeztetést, felfedezést és kísérletezést kínál.

Az Omnia parfümgyűjteményt mindig a legértékesebb természeti kincsek ihlették, minden Omnia illat egy adott drágakő gazdagságát szimbolizálja, amelyet egzotikus növények és ritka összetevők testesítenek meg. 

Az Omnia Golden Citrine egy virágos aromaterápia, amelyet az arany citrin ihletett: a fény és az élet szeretetének értékes szimbóluma, egy csillogó drágakő, mely varázslatos villódzásával fényben fürdeti meg mindazt, amihez hozzáér. Alberto Morillas egy szikrázó, napos illatot épített a kultikus ylang-ylang köré. A kiváló, természetes összetevőkön alapuló Golden Citrine a virágos nőiesség modern, sugárzó arculatának újragondolása.

A csillogás dicsőítése ez a parfüm úgy, ahogy a márkától már megszokhattuk: sallangmentesen, kristálytisztán.

 

Bvlgari - Omnia Golden Citrine

 

A varázslatos: Hermes - L'Ombre des Merveilles (unisex)
 

2004 óta az Eau des Merveilles a kulcs, amely Hermes csodáinak ajtaját nyitja. Az ártatlanságtól a csábításig, a gyermekkori álmoktól a nőiességig ez egy olyan világ, ahol mindent rendkívülinek látunk. A nagyítóra emlékeztető kerek palackokban rejlő illatoknak mágikus erejük van, a csillagok ragyogása ez nappali fényben.

A L’Ombre des Merveilles-t számos okból érdemes kipróbálni, többek közt azért, mert nem csak a nagyközönség számára tartogat meglepetést, hanem a parfümőr, Christine Nagel, sőt a Hermes ház számára is szokatlan: egy képzeletbeli, egyedi és kiforrott illat megvalósulása.

Az illatjegyek közül mindössze hármat hoztak nyilvánosságra (fekete tea, tömjén és tonkabab), mely ez esetben nem több, mint némi tapogatózási pont, valójában ezek a jegyek alig ismerhetők fel és illatcsoportja sem határozható meg egyértelműen: kinek fás-fűszeres, kinek orientális-fás vagy esetleg orientális-aromás…

 

Hermés Paris parfüm

 

A férfias: Christian Dior - Dior Homme 2020 

 

Az eredeti Dior Homme Eau de Toilette (2005) megalkotása valódi illatforradalom volt, melyben a toszkán írisz finom érzékisége társult a haiti vetiver fás-ciprusos akkordjaival. Az idei, újonnan megjelent Dior Homme fás kifinomultsággá fejlődött, bonyolult, mégis tiszta virágárnyalatokkal. Egyszerre aromás, lágy balzsamos, száraz és friss zöld, azaz természetes, stimuláló, felemelő és optimista.
 

Viselje a Dior Homme-t úgy, ahogy egy elegáns, modern öltönyt visel ! Az egyedülálló stílus azonnal észrevehető, mint a férfi, aki előkelő, szabad és lovagias, és minden mozdulata azt sugallja: „Én vagyok a Te embered !”

 

Dior Homme

 

A provokatív: Givenchy – L’Interdit Intense
 

Givenchy 1957-ben adott ki először parfümöt a „Le de Givenchy”-t. Még ugyanebben az évben készült egy másik ikonikus illat is, a „L’Interdit”, de csak 3 év múlva került forgalomba. Ez utóbbi ihletője és reklámarca egy igazi nő, Audrey Hepburn volt. Eredetileg a parfüm neve „Audrey” lett volna, de amikor Givenchy elárulta, hogy szándékában áll a nagyközönség számára is hozzáférhetővé tenni az illatot, a művésznő igyekezett megvétózni és közölte: Megtiltom !
 

Givenchy ezért változtatta meg eredeti elképzelését, és így a parfüm L’Interdit = A Tilalom nevet kapta.

A L’Interdit Intense fekete palackban került forgalomba, ami nem véletlen: Givenchy kultikus színe a fekete és a színhez méltóan az illat szintén „sötétebb”, mélyebb és érzékibb az anyaillatnál. Súlyosbítja és a megszállottság szintjére tereli a vétket, mely függőséget okoz és konvenciókat sért. Új lüktetés, felszabadító erővel.

2019-ben a vibráló és szellős L’Interdit EDT minden nő sötét oldalát kiprovokálta, mert dacolt a tiltottal. Az Intense Eau de Parfum mindezt tovább fokozza a végletekig.

A L'Interdit Intense fekete palackban került forgalomba, ami nem véletlen: Givenchy kultikus színe a fekete és a színhez méltóan az illat szintén „sötétebb”, mélyebb és érzékibb az anyaillatnál. Súlyosbítja és a megszállottság szintjére tereli a vétket, mely függőséget okoz és konvenciókat sért. Új lüktetés, felszabadító erővel.

2019-ben a vibráló és szellős L'Interdit EDT minden nő sötét oldalát kiprovokálta, mert dacolt a tiltottal. 2020-ban a L’Interdit Intense Eau de Parfum mindezt tovább fokozza szinte a végletekig.

 

 

loader
Facebook Instagram