Gabriela Sabatini

Talán a fiatalabb korosztály számára Gabriela Sabatini neve csak a parfümériák polcai előtt lehet ismerős, míg a 90-es években cseperedő lányok milliói tekintették példaképüknek a nagyszerű argentin teniszezőnőt. Gabriela nem csak tehetségével, hanem egzotikus szépségével is kitűnt a teniszezők világából, így nem csoda, márkák tucatjai kapkodtak utána, és beszippantotta a szépségipar. 1989-ben alapította meg saját parfümvonalát, és büszkén vállalja, hogy nevéhez fűződik az első közismert celebparfüm megjelenése.
Gabriela Sabatini

 

Az első celeb:

Gabriela olyannyira népszerű volt a 90-es években, hogy rózsafajtát is elneveztek róla, az elsők között készült róla játékbaba, és önéletrajzi könyvét pillanatok alatt elkapkodták. Különleges latinos szépsége, tehetsége és közvetlensége lehetővé tette, hogy ne csak a teniszben csillogtathassa meg tudását. Napjainkban Buenos Aires-ben él, és alapítványait igazgatva szegény gyerekeken segít.
 

A signature illat: Gabriela Sabatini
 

A Gabriela Sabatini parfüm maga Gabriela signature illata, azaz az az illat, amelynek elkészítésében maga is tevékenyen részt vett, és használt is előszeretettel. Az illat izgalmas játéka a latin temperamentumnak és a nőiességnek, csipetnyi dinamizmussal megfűszerezve. Mint ahogy a 90-es évek legtöbb parfümje, a Gabriela Sabatini is rendkívül komplex, sokrétű, rengetek parfüm összetevőből álló illat. Szívjegyében a legintenzívebb, legérzékibb virágok illatoznak, mint a jázmin, lonc, jácint, narancsvirág és rózsa. Mint egy grandiózus virágcsokor, erős és dominánsan nőies illatú. A fejjegyek légies, citrusos akkordja sziporkázóan könnyeddé teszi a virágos akkordokat, az alapjegyek elegáns fás jegyei pedig a nőies érát emelik ki.
 

Dinamizmus: Magnetic
A nagy sikerre való tekintettel rá három évre megjelent a dinamikus és elbűvölő Magnetic. Szinte delejes illatú, perzselően meleg tónusú illat szintén erőteljes virágos jegyekkel. Puha pézsmás-szantálfás alapokon nyugvó arisztokratikus tubarózsa és egzotikus ylang-ylang áll az illat középpontjában. Rendkívül népszerű illat volt.
 

Fiatalos és elbűvölő: Miss Gabriela
Ugyanakkor a signature Gabriela Sabatini sikere olyannyira töretlennek bizonyult, hogy az illat sorozattá bővült. A 2000-es években újjászületett a latin szépség fogalma, és megjelent a Miss Gabriela, amely a fiatalabb korosztályt szólította meg. A Miss Gabriela friss, bájos és elbűvölő illat, benne mindaz a könnyedség, amely egy mai fiatal lányra jellemző: bájos bazsarózsa, nőies jázmin, édes málna és pikáns rózsabors. Finoman, de érezhető benne a signature Gabriela Sabatini DNS-e.
Gabriela Sabatini

 

Tüzes és érzéki: Miss Gabriela Night
Ez a fiatal, tüzes latin lány nem csak elbűvölő tud lenni, hanem érzéki is. Imád önfeledten táncolni, elcsavarni a férfiak fejét. Ehhez nem kell más, mint a Miss Gabriela Night. Egzotikus és pezsgő marakuja, feketeszederrel és grapefruittal, amelyek felvezetik a csábító fehér virágok csokrát. Egy nagy adag kókusz rejlik az alapjegyekben, utalva ezzel is a különleges, latinos hangulatra.

 

A természetes szépség: Happy Life

A 2015-ben megjelent Happy Life az élet örömeit, a természetes szépséget ünnepli. Ezzel az illattal Gabriela visszatért, mint parfümjeinek arca, ebben az illatban egy új Gabriela-t ismerhetünk meg, a jótékonykodó, magabiztos nőt, aki természetes szépségével ejtette rabul a világot a 80-as években. A Happy Life egyszerre friss és elegáns, vidám és friss illat. Üde barackkal nyit, melyet bergamot és rózsabors élénkít fel. A szívjegyben Gabriela signature virágos jegye, a jázmin csendül fel. Elegáns, érett pézsmás-fás jegyek emelik ki ezeket a természetes jegyeket.

loader
Facebook Instagram