Parfüm interjú - Kozma Rita

Nők csoportja


Kozma Rita kedvenc illata olyan mintha Alíz Csodaországában egy titokzatos estélyre készülnének.

A Plus Size- és a Női Siker magazin tulajdonosa, testpozitív aktivista, business-stylist és művésztanár sok nő példaképe. Munkássága, hitvallása segít abban, hogy elhiggyük: mindannyian szépek vagyunk, és mindannyian képesek lehetünk bármire!

 

Küldetése, hogy hírül vigye, nem csak egyféle szépség, nem csak egyféle életút létezik. Itt az idő normalizálni, elfogadni, hogy a külső- és belső szépségünk, a sikerünk nem alkat- és korfüggő. A Forbes magazin úgy írt róla, mint “a téma hazai istennője”, a Joy magazin a hazai testpozitivizmos úttörőjének nevezte. Első könyve a Plus Size Stílusbiblia (MarieClaire “a világviszonylatban egyedülálló”-ként aposztrofálta), második könyve, amit Sirokai Diána plus size modellel írt, a Bókolj magadnak! Hiszen megérdemled. Az Elég jó vagyok Klub, amelyet klinikai szakpszichológus kollégájával működtetnek a külső-belső fejlődésben, a célok elérésében segít. 


 

 Kozma Ritát a példaképek rovatunkban arról kérdeztük, neki melyik a kedvenc illata. Elmondta:
 

"A kedvenc parfümöm a Dior pure poison, emellett a Dior midnight poison. A pure poisont 14 éve viselem, ez az az illat, ami “fogva tart”. Fűszeres, dekadens, buja, félhomályos fantáziavilágba repít, pontosan olyan az érzékeimnek, mint amit a neve üzen. Éppen csak nem mérgez, de valami olyat nyújt, ami egy párhuzamos világot sejtet. Mintha Alíz Csodaországában egy titokzatos estélyre készülnének a lakók."

 

Köszönjük Ritának az inspirációt, és a szellemiséget, amit magából áraszt, és, hogy a külső és belső szépségünk erősítéséért tesz a mindennapokban. Értünk, nőkért.


 

loader
Facebook Instagram