Ezért éri meg a niche parfüm

Niche parfüm és virág

 

A niche parfümök kifejezetten jó minőségű luxusillatok, amelyeket magasan képzett parfümkészítők állítanak elő. Ha igazán egyedi illatokat keresel, akkor ez a legjobb választás számodra. Jogos a kérdés, hogy megéri-e vásárolni ilyen különleges parfümöt – de éppen ez benne az izgalmas lehetőség. Ezek az illatkombinációk ugyanis egyedi, nagyon karakteres jegyekből tevődnek össze, miközben kiváló finomsággal emelik ki a viselője személyiségjegyeit, amire egy designer parfüm nem feltétlen képes. 

 

 

Egyedileg öltöztet

 

A niche illatok nem fognak szembejönni veled az utcán – ugyanis az teszi őket különlegessé, hogy nagyon limitált számban készítik el az adott parfümöt, amit utána többet nem állítanak újra elő. Cserébe az illatuk is extrémen tartós és hosszan tudod őket használni. Az egyik legrégebb óta létező cég a Guerlain, ami az 1800-as évek óta készít niche illatokat, és a Parfum.hu webshopjában egyik illata a top 10 niche között is megtalálható.

A másik rendkívül népszerű niche illat a Parfum.hu kínálatában Tom Ford Black Orchid illata. Ez egyike a megfizethetőbb kézműves illatoknak, ami egy luxusmárka esetén ritkaság. A sokoldalú divattervező és filmrendező saját márkája előtt a Gucci és az Yves Saint Laurent igazgatójaként igazán megismerhette, hogy hogyan érdemes minőségi termékeket alkotni a divat világában.

 

Domináns jegyek, markáns karakterek

Ezek a potens illatok a legkiválóbb alapanyagokból készült kézműves parfümök, ezért elegendő belőlük már egy apróbb fújás is. Ezek az illatszerek drogériás társaikkal szemben sokkal tartósabbak és karakteresebbek, ezért aki igazán feltűnő és egyedi megjelenést szeretne elérni a környezetében, annak remek választás a niche illat. 

 

 

Mikor lehet szükséged niche illatra?

 

  • Ha szeretnél kitűnni a tömegből.
  • Ha többféle illatot is használsz, és szeretnél megoldást az igazán különleges pillanatokra.
  • Ha már unod a meglévő parfümjeidet, és szeretnéd bővíteni a lehetőségeidet egyedi megoldásokkal.
  • Ha olyan termékre vágysz, amely kifejezetten a te személyiségedet juttatja mások eszébe. 

 

 

A megfelelő termék kiválasztásához a márka, a csomagolás, és bizonyos parfümök esetében egy apró teszter is segítséget nyújthat. A Parfum.hu csapatában pedig tanácsadók segítségét kérheted, hogy megtaláld a számodra – vagy kiszemelted számára – tökéletes niche illatot. 

 

 

 

loader
Facebook Instagram