Ezt az illatot viseld Halloweenkor!

Halloweeni töklámpás


Mész bulizni, de ötleted sincs, mit vegyél fel, és milyen illatot válassz hozzá? Hadd segítsünk pár ötlettel!

 

 

Egyszerűen nagyszerű

 

Nem mindegy, hogy maga a parti milyen stílusú – egyes helyeken csak egy hagyományos házibulit tartanak, ahová nem kell beöltözni, vagy csupán elég egy szimpla sminket feldobnod. Az egyszerű, de nagyszerű megoldások közül könnyedén válogathatsz: fess az arcodra cicaorrot és -bajuszt, vagy fekete tussal rajzolj az arcodra pókhálót, és dobj rá szempillaragasztóval néhány arcgyöngyöt. A fekete csillogós felsők és egy sötét farmer a kedvenc parti lábbeliddel, esetleg egy neccharisnyával megspékelve visszafogottan szexivé fog tenni.

Ha egy szimpla házibuliba indulsz, akkor Jesus del Pozo Halloween illatai közül biztos találsz olyat, ami nemcsak ezen az estén öltöztethet fel, de máskor is örömmel fogod viselni. Del Pozo Halloween kollekciója ugyanis a virágos-gyümölcsös vonalon mozog, ám azon belül domináns, a hideg időhöz igazán illő jegyekkel gazdagította eau de toilette-it. 

 

 

Bevállalós ötletek

 

Zombi, vámpír, boszorkány… A legtipikusabb jelmezötletek azoknak, akik már valamivel alaposabban szeretnének beöltözni a halloweeni bulira. Előfordulhat, hogy te azon bevállalósak közé tartozol, akik egy kezdő sminkszettet, akár folyékony művért is megvásárolnak a jelmezükhöz. Esélyesen ezért több időt fogsz belefektetni a megjelenésedbe, így érdemes majd figyelned arra, hogy időben felkészülj. Nézegess olyan tutorial videókat az online platformokon, amikkel te is hamar elkészítheted a vágyott sminket.

Ha szeretnéd elcsábítani környezetedet, vagy szimplán lehengerlő hatást akarsz elérni, akkor Tom Ford - Black Orchid eau de parfum-je ideális választás lehet. Ha pedig inkább édes megjelenést választasz, akkor Ariana Grande Thank U, Next illatát ajánljuk!

 

 

Eljön a sötét

 

Te vagy az, akinek nemhogy ez a kedvenc ünnepe, de egész évben a halloweeni jelmezedet tervezed. Nem állsz meg, ha kell, SFX vagy más high-end sminkkiegészítőket is beszerzel ahhoz, hogy megdöbbentően élethű megjelenéseddel lehengereld a környezetedet. Művérből is nem elégszel meg akármivel – hiszen nem mindegy, hogy zselés vagy folyékony kell a megjelenésedhez! Nem játszol kicsiben, és miért is kéne? Az biztos, hogy valami kreatív és egyedi ötlettel fogsz előállni, legyen az bájos vagy gore stílusú.
Egy nagyszabású beöltözés grandiózus illatot kíván maga mellé! Neked azonban már érdemes arra figyelni, hogyha alkoholos bázisú festékkel dolgozol, akkor a parfümödet olyan helyre fújd, ahol nem oldódik fel tőle. Chanel Gabrielle parfümje fiatalosan egyedi illatot varázsol rád, de a Bvlgari - Omnia Mary Katrantzou is igazi vibrálást fog kölcsönözni a megjelenésednek. 

 

Bármelyik illathoz is jött meg a kedved, abban biztos lehetsz, hogy a parfum.hu kínálatában megtalálod!

 

loader
Facebook Instagram