Pál Tamás: a kölcsönös vonzalmat leginkább az illat befolyásolja

Pál Tamás

 

Az énekes, színművész és szinkronszínész pontosan tudja, hogy mennyire fontos a jól megválasztott parfüm. Lady Gaga öltözőjének illatfelhője például a mai napig egy kedves emlék a számára.
 

Pál Tamást akkor ismerhette meg az egész ország, amikor a Megasztár 2. szériájában a döntőig jutott, végül a 8. helyen zárt. Hangja mellett elbűvölő személyisége és sármja is magával ragadó. A színművész szinkronszínészként is dolgozik folyamatosan. Ő volt például a Jégvarázsban Hans, a Hercegnő és a békában Naveen herceg, Szulejménban Rüszten pasa hangja. Olyan sorozatok és filmek szereplőinek kölcsönzött hangot, mint a Gyilkos sorok, Smallwille, Roswell, Dr. Csont, Star Wars, Transformers. De ez csak néhány példa a sok közül. A TikTokon is népszerű tartalmakat gyárt, szinkronszínészeket mutat meg nekünk.

 

Nem volt kérdés, hogy a hölgykoszorú után a Parfüm Magazinban mint férfit, Pál Tamást kérdezzük meg arról, ő mit gondol az illatokról, neki mi a kedvenc parfümje.

„Sok éve már az Armani Aqua di Gio férfi parfümöt használom, részben a sima, alapillatot, részben az Absolu változatot. Szeretem a nem tolakodó, mégis férfias illatait, mind a vizesebb, mind az enyhén fűszeresebb változatot nagyon szeretem. Előadás után is, amíg hazaérek, az alapváltozat ad egy kis friss érzést, amitől kevésbé érzem magam fáradtnak”- árulta el nekünk. Kiderült, nem feltétlenül választ eseményekhez illatot, inkább azt tartja fontosnak, hogy a kedvenc illatát viselje minden élethelyzetben.

 

Az illatok fontosságáról is megvan a maga véleménye.

Elmondta:

„Számomra a bőr illata nagyon meghatározó. A kölcsönös vonzalmat az első pillantáson, érintésen túl a leginkább az illat befolyásolja. Sőt, ez még akár csali is lehet - sokszor tűnt valaki vonzónak az illata, az általa viselt parfümje alapján, aztán később mégis csalódást okozott.”

 

Hozzátette:

„Számomra fontos az ölelés azokkal, akiket kedvelek - gyakran ölelgetem a kollégáimat. A hölgyek szeretik megjegyezni ilyenkor, hogy milyen finom illatom van, de az sokkal viccesebb, amikor az illatom miatt az urak egyike- másika is úgy szorít magához, mintha a kedvese lennék. Ilyenkor jót nevetünk!” Azt is elárulta, milyen illatot szeret a leginkább a hölgyeken, mi az, ami kedves, vonzó a számára:

„Lányoknál nagyon emlékezetes marad számomra, ha friss, virágos illat van rajtuk, de a nagyon erős, tolakodó illatokat nem annyira szeretem. A parfüm dolga szerintem az, hogy aki igazán közel van hozzám, ő érezze. Ha valakit illatfelhő követ még hosszan az után is, hogy már nincs ott, az nem feltétlen szerencsés.”


Az egyik legemlékezetesebb illatokkal kapcsolatos emléke Lady Gagához kapcsolódik„Sajnos az illat már nem maradt meg, de amikor Lady Gaga öltözőjébe kaptam bebocsátást egy gyors közös képre, ott nagyon finom volt, valódi budoárt varázsoltak neki a koncert után. Nagy élmény volt”- mesélte.

 

 

loader
Facebook Instagram