Angliában ezek a legtrendibb parfümök

Angliai épület

 

Anglia hosszú időn keresztül a divat és stílus központja volt, és a parfümök használata mindig is fontos szerepet játszott az angolok mindennapi életében. Számukra a parfüm nem csupán egy illatosítószer, hanem egy kiegészítő, amely kifejezi az egyéni stílust és személyiséget.

 

 

Angliában a népszerű parfümök gyakran híresebb márkákhoz tartoznak, amelyek neve egybefonódott a hagyományokkal és minőséggel, sokszor választanak könnyedebb illatokat a mindennapi viselethez, amelyek frissességet és energiát sugároznak. Gyakran követik a divat trendjeit és figyelmet fordítanak az évszakok változására is. Tavasszal és nyáron friss, gyümölcsös illatokat részesítenek előnyben, ilyen például a citrom, narancs, bergamott, de előszeretettel viselik a rózsa, jázmin, liliom és orgona illatjegyeit is. Ezzel szemben ősszel és télen inkább melegebb, fás vagy fűszeres illatokat választanak, mint például  a cédrusfa, szantálfa,pézsma,vanília, fahéj vagy szegfűszeg.


 

Az elmúlt évek adatai alapján a következő márkák és parfümök a legkedveltebbek a britek körében: 

 

Jo Malone London: Ez a márka egyik nagyon népszerű angol parfümmárka. Az elegáns és stílusos illatokkal rendelkezik, és számos különböző kollekcióval büszkélkedhet.

Burberry: A híres brit divatház parfümjei általában elegánsak és időtállóak, és széles választékban érhetők el.

Penhaligon's: Ez a hagyományos angol parfümmárka több mint 150 éves múltra tekint vissza. Elegáns és kifinomult illatokat kínál, amelyek gyakran az angol kultúrára és hagyományokra építenek.

Creed: Ez a luxus parfüm márka, bár nem angol, de rendkívül népszerű Angliában, mely híres minőségéről és kifinomultságáról.

Chanel Chanel No. 5: A legendás francia parfüm márka ikonikus, virágos illata is hosszú ideje népszerű Angliában, csakúgy mint világszerte.

Christian Dior Miss Dior: A Dior Miss Dior parfümök, különösen az újabb változatok, rendkívül népszerűek a friss, virágos illatokkal.

Marc Jacobs Daisy: Szintúgy, mint az előzőnél a kollekció mindegyik darabja könnyed, friss virágos illattal rendelkezik, ami eleganciát és nőiességet sugároz.

Paco Rabanne Lady Million: Ez az orientális-virágos női illat hosszú ideje a legkelendőbb parfümök között van Angliában, mivel a luxus és a vonzás érzetét kelti.

Tom Ford Black Orchid: Ez a szenvedélyes és érzéki illat népszerű azok között, akik szeretik a fás, fűszeres és orientális jegyeket.

 

Összességében elmondható, hogy Angliában a parfümök kifejezik az egyéni stílust és személyiséget, illetve a könnyed, friss illatoktól a klasszikus és elegáns illatokig sokféle választék áll rendelkezésre. Továbbá pedig az angol parfümök híresek a minőségről és a divatról, de a választás mindig egyéni preferenciáktól és évszakoktól függ.

 

 

loader
Facebook Instagram