Shakira

Kislányként verseket írt, amelyeket megzenésített, de igazi szerelme a hastánc volt, amelyet 4 éves kora óta űz. Imádta, ha figyelnek rá, és tinédzserré cseperedve már nem elégítette ki, ha csak a tánctudását méltatják. Helyi producerekkel két saját albumot jelentetett meg, de a siker elmaradt. 1995-ben saját kézbe vette a karrierjét, és megjelent 3. albumja, amely végre áttörést hozott karrierjében.

ShakiraKésőbbi lemezei már nem csak a spanyol ajkú közönségnél hoztak sikert, a 2001-ben megjelent Laundry Service bombaként robbant be a zenei köztudatba. Legnagyobb sikerét a Waka Waka számával érte el, amelyet a 2010-es labdarúgó-világbajnokságra írt, a hivatalos videóklip elérte az egymilliárdos nézettséget is. Ma már nem az éneklésről szól az élete, hanem két kisfiát neveli együtt a világhírű focistával Pique-vel.
 

2009-ben új vállalkozásba fogott, és megalkotta saját cégét, amely Shakira parfümjeit kreálja és dobja piacra. Közel 30 illat jelent meg Shakira neve alatt, S kollekció
Az S by Shakirabalzsamos meleg illata éppúgy harmonikus é dallamos, mint az énekesnő dalai. Az üveg formája egy táncos csípőjére emlékezet, felidézveShakira táncos múltját. A 2010-es évek vaníliaközpontú trendjét meglovagoló illat nőies és gyengéd egyszerre, ugyanakkor édes és meleg tónusa érzékivé is teszi azt. Kedvelt illat, nem lehet mellé lőni vele.
 

A S kollekció következő darabja, az S by Shakira Eau Florale a fiatal életöröm, boldogság és életerős dinamizmus illata. „Szerettem volna egy olyan utat találni, amellyel legjobban kifejezhetem a tiszta boldogság érzetét, és ezt a parfümben találtam meg.” – mondja Shakira.

Az S by Shakira Eau Florale-ban halványan megtalálhatóak az S alapjegyei, de kiegészülnek friss és zamatos gyümölcsös, virágos jegyekkel. Fekete ribizli, szeder, málna és az áfonya bogyós gyümölcsös akkordjait a jázmin és a heliotróp krémesen izgalmas jegyei egészítik ki.

 

Shakira Eau FloraleElixir kollekció
 

Az Elixirkollekció Shakira latinos vérét hivatott kifejezni. A debütáló Elixir parfüm meleg, gyantás-balzsamos illata egyszerre buja és magával ragadó. Rajongói szerint az egyik legjobban sikerült illata, amelyben az énekesnő valódi, latinos temperamentumú énjét lehet tetten ragadni. Talán hasonlóan a Shewolf dalához, az Elixir is igazi átalakulóművész.

A száraz fás jegyeket a styrax balzsamos, mély akkordja borítja be, míg a szívjegyek pajkos barackja és üde bazsarózsája majdhogynem szende kislány képét varázsolják elénk.

A szintén orientális-virágos Wild Elixir igazi vad angyalt hoz elő viselőjéből. A barack édessége a szantál puhaságával rendkívül jól összecseng, amelyeket izgalmas gyümölcsök élénkítenek fel. A pacsuli és a bors erős, élénken fűszeres jegyei azok, amelyek felrázzák a nőies gyümölcsös akkordokat.

Egészen már hangulatot közvetít a Paradise Elixir, amely a dél-amerikai őserdők egzotikus világát jeleníti meg. Nyugalmat árasztó, friss jegyekben gazdag, mint a pálmalevél és lime, egzotikus, mint a tiare virág és izgatóan buja, mint egy trópusi gyümölcskoktél. Abszolút dzsungelhangulat!
 

Dance kollekció
 

Shakira legendás táncmozdulatait idézi a Dancekollekció, amelynek üvegei Shakira táncoló testének sziluettjét formázzák. A Dance parfüm gourmand-gyümölcsös-virágos illatának főszereplője a lágy karamell, amelyet Shakira kedvenc vaníliája ölel körbe. Lédús gyümölcsök, és elegáns fehérvirágos jegyek adják vissza a hastánc lendületét.

loader
Facebook Instagram