Armani Acqua di Gio sorozat

Armani Acqua di Gio parfüm sorozat

Giorgio Armani olasz designer neve egyet jelent az olasz eleganciával. A divatház hírneve messze túlmutat a trendeken, Armani tökéletes stílusérzékkel ismerte fel, hogy a klasszikus szabások és az időtálló minőség a legmagasabb szintekre emeli a brandet. Hollywood meghódítása Armani egyik legnagyobb húzása, az 1980-ban megjelent Amerikai dzsigolóban Richard Gere egy életre meghatározta a szívtipró, elegáns és klasszikus férfidivatot Armani öltönyeiben. A márka beauty vonala már korán a klasszikus stílus mellett tette le voksát, az Armani illatok tökélesen illeszkednek az Armani stílushoz. Minden idők egyik legismertebb, férfiaknak tervezett illata is Giorgio Armani nevéhez fűződik. A legenda szerint Alberto Morillas mesterparfümőr meglátogatta Armanit a festői szépségéről híres Pantellerie szigetén, és a sziget hangulatát magéba fogadva egy olyan illatot álmodott meg, amely a Földközi-tenger lelkét hordozza. Ebből a fantáziából született meg az Acqua di Gio sorozat.

 

 

Acqua di Gio Eau de Toilette - Mitikus, friss és vizes illat

A férfiaknak szánt illat a szabadság illata, tele széllel és vízzel. A kompozíció a tengervíz édes és sós jegyeinek tökéletes harmóniájából és a napsütötte meleg árnyalataiból épül fel a bőrön. Az Aqua di Gio tele van perzselő mediterrán napsütéssel. A keserű citrusfélék a rozmaring aromás árnyalatával összefonódnak a sós, tengeri árnyalatokkal. A fűszerek éles jegyeit a meleg, pézsmaillatú fás alap lágyítja. Természetes és hiteles illat, amely fás, tengeri frissesség érzetét nyújtja. Maga a matt és átlátszó kristályüveg is a tenger erejét ragadja meg.

 

Acqua di Gio Eau de Parfum - A tenger végtelen ereje

Mi lenne, ha a frissesség örökké tartana? Az Acqua di Gio ikonikus tengeri frissességét az Eau de Parfum még koncentráltabb változatban nyújtja. Csakúgy, mint a végtelen tenger, az illat is határtalan erővel rendelkezik, köszönhetően az innovatív tengeri jegyeknek, melyek keverednek a természetes zöld mandarinnal, aromás illatokkal, és a fás, száraz akkordokkal.

 

Acqua di Gio Profumo – Az új ásványi intenzitás

Az Acqua di Gio 1996-os megjelenése után 20 évvel az elegáns, légies és mély Profumo újra értelmezi a legendás illatot. Az illat, amely minden létező díjat bezsebelt, és amelyet a legkeresettebb parfümök között tartunk számon. Új oldaláról mutatkozik meg a mediterrán illatvilág: a mélyen érzéki Acqua Di Giò Profumo a vulkanikus kőzetből és az óceán mély vizéből született. Ebben a legújabb opusban a friss bergamott és a tengeri akkordok a tömjén mély, magával ragadó kisugárzásával párosulnak - egy inspiráló és csábítóan gazdag anyaggal, egy mélyen érzéki, aromás férfi illatot alkotva. Különleges, varázslatos illat, amely megteremtette a férfi parfümök világában a valódi „profumo” fogalmát.

 

Acqua di Gio Absolu - Kifinomult és érzéki illat férfiaknak tengeri jegyekkel és pacsulival

Az Acqua di Gio Absolu férfi illat a víz lényegét és a természetben betöltött alapvető szerepét hangsúlyozza. Ez egy olyan világ, amelyet Giorgio Armani szemével látunk, ahol a víz és a fa szövetsége egy időtlen férfiasságba vezető utazásra visz minket, amely egy mélyebb általános tudatosságot ölel fel. A férfi megtestesülését látjuk, kiemelve a bölcs és tudatos érzékenységet, valamint a kifinomult luxus eleganciájának megértését.

A jól ismert Acqua di Gio DNS mellett friss, jellegzetes férfi illat született, tengeri jegyek és pacsuli felhasználásával. A pacsuli tökéletes egyensúlyt teremt a vizes jegyek és a fás aromák között, igazi férfiasságot teremtve egy érzéki csavarral, amely az illat középpontjában áll. A fának és a víz frissességnek ez az egyedülálló szövetsége teszi a pacsulit a természet tökéletes összetevőjévé.

 


Acqua di Gio Profondo Eau de Parfum  - Az ikonikus illat kortárs és intenzív értelmezése

2020-ban az év illatának járó díjat kiérdemelt Acqua di Gio Profondo az alapillat kortárs és intenzív értelmezéseként vált kultikussá. A kompozíció tengeri jegyeket vegyít aromás esszenciákkal és fás tengeri akkorddal, visszanyúlva a termékcsalád eredetéhez: a tengerhez. Az üveg kifinomult tengerészkék színe a Giorgio Armani legikonikusabb színe előtt tiszteleg. Bátor, ugyanakkor Armanihoz méltó módon az 1970-es évekre jellemző, klasszikus fougère aromás vízi jegyeket hívták életre, melyek mellett a friss zöld mandarint pikáns fűszerekkel emelték ki. Az illat leszáradásánál a már jól ismert fás jegyek köszönnek vissza, meleg pézsmás köntösben.

 

Acqua di Gio Profondo Lights – ösztönös, sokoldalú férfiasság

A gondtalan, szabad nyár első reménysugaraként érkezett meg a Profondo Lights a parfümériák polcaira 2021-ben. Az illat, amely a sötétből kivezető utat mutatja fénylő glóriaként. Robbanékony, titokzatos és káprázatosan friss illatélményt nyújt, szinte a természeti elemek csatája érezhető ki a kompozícióból. Ösztönös, sokoldalú karaktert ismerhetünk meg, a fenyőbalzsam a citrusos sós jelleget sötétebbé és zöldebbé varázsolja. Sokkal inkább a természet játékának tekinthető, amelyben a megszokott vizes jegyek mellett a zöld aromák kaptak nagyobb szerepet.

 

loader
Facebook Instagram