Carolina Herrera Good Girl sorozat


Carolina Herrera parfümház a luxus és elegancia szinonimája a parfümiparban. Alapítója, Carolina Herrera maga is ikonikus stílust képvisel, és ez tükröződik kollekcióiban is. Az illatokban az önbizalom, nőiesség és kifinomultság találkozik. A márka számos ikonikus illattal büszkélkedhet, melyek világszerte rajongást váltottak ki a parfümrajongók körében. Minden illatuk egyedi történetet mesél, és egyedülálló élményt kínál. Carolina Herrera illatai mindig az aktuális trendek és az örök klasszikusok elegáns kombinációját képviselik. A parfümház kínálatában megtalálhatók könnyed virágos illatok, érzéki orientálok, valamint friss és könnyed jegyek is. A Good Girl parfümsorozat a luxus és a vonzerő új szintjét képviseli, és minden új illat egy különleges kalandra invitálja az érzékeket. Fedezzük fel együtt ezt az egyedülálló kollekciót, mely az öntudatos, magabiztos nők stílusát és egyéniségét hivatott kifejezni.


 

Az eredeti Good Girl parfüm a kontrasztok mesterműve. Ebben az illatban találkoznak a könnyed virágos jegyek és az intenzív, érzéki alapok. A 2016-ben debütált illat titka az édes vanília, a meleg fűszerek és az elegáns fás jegyek stílusos összeolvadása. Ez az illat tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnének kifejezni egyfajta kettősséget, erőt és finomságot egyszerre.

A Good Girl Legere az eredeti Good Girl könnyedebb, frissebb változata. A Good Girl Legere könnyedebb, frissítőbb illatokkal játszik, megőrizve az eredeti vonzó karaktert, de könnyebb, mindennapos viseletre alkalmas formában. Megtartja a jázmin izgató jegyét, amelyet tovább  gazdagít az ylang-ylang. A buja virágok a tubarózsát tompítják, a megszokott kávés aroma nélkül.



Az illat, amely még a Good Girl népszerűségén is túltesz! A Very Good Girl az érzékiséget és a bájosságot ünnepli. Ez az illat édes, gyümölcsös jegyekkel kiegészítve egyedülálló, lenyűgöző összetevőket tartalmaz, melyek emlékezetessé teszik viselőjüket. A gyümölcsöktől izzó rózsa különleges jegye szinte kicsattan a Good Girl DNS-e közül.

A Good Girl Supreme az önbizalom és a kifinomultság esszenciája. Ez az illat mély, gazdag jegyekkel rendelkezik, melyek lenyűgözően keverednek, hogy egy exkluzív és megnyerő illatot alkossanak. A jázmin abszolút főszerepet kap ebben az érzéki illatban.

A Good Girl Blush a szépség és a szelídesség megtestesítője. Ez a könnyed, virágos illat finom eleganciával és érzékenységgel veszi körbe viselőjét, miközben egyedi stílust és vonzerőt sugall. A bájos bazsarózsa pikáns mandulás körítésben a legüdébb „Jó Kislány” a sorozatban.
 

A Very Good Girl Glam az elegancia és a ragyogás ötvözete. Ez az illat ragyogó, fényűző jegyekkel rendelkezik, melyek a figyelem középpontjába állítják viselőjüket, és magabiztos kisugárzást kölcsönöznek neki. A meggy ultra szexi jegye, a krémes mandulával és a vaníliával elképesztően addiktív kombináció.

A Good Girl Superstar az egyéniség és a merészség megtestesítője. Ez az illat erőteljes, karakteres jegyekkel rendelkezik, melyek önbizalmat és határozottságot sugallnak, miközben egyedülálló stílust képviselnek. Ritka, gyűjtőknek szánt illat, az egyik legexkluzívabb, legerősebb Good Girl. Rendkívüli komplex illatában helyet kap szinte az összes Good Girl hozzávaló.

A Good Girl Gold Fantasy a luxus és a báj összhangja. Ez az illat aranyba önti a luxust és az eleganciát, egyedülálló és kifinomult jegyekkel, melyek a figyelem középpontjába állítják viselőjüket. A legszebb üveg díját is elnyerő Gold Fantasy a Good Girl DNS-ét hordozza, melyet a kakaó púderes, édeskés akkordja dob fel. Ünnepi és egyedi illat.
 

Carolina Herrera Good Girl parfümsorozata minden új illattal új élményeket kínál, miközben megőrzi az eredeti kollekció ikonikus stílusát és vonzerejét. Legyen szó a könnyed eleganciáról vagy a merész kifinomultságról, minden nő megtalálhatja az ideális illatot, hogy kifejezze saját egyéniségét és stílusát. Az egymásba fonódó CH betűk garanciát jelentenek a kifogástalan parfümre!

 

loader
Facebook Instagram