Hugo Boss Bottled, a legenda újjászületése

Hugo Boss Boss Bottled
Az eredetileg Boss No. 6-ként futó Boss Bottled
Hugo Boss német designer egyik legnépszerűbb parfümvonala. Az 1920-as években még esőkabátok gyártásából élő Hugo Boss maga sem gondolta volna, hogy mára már a neve alatt futó brand a huszonegyedik századra a könnyed elegancia védjegyét jelenti. Magas minőséget és kreativitást követelt meg maga körül, ezért is válhatott olyan népszerűvé korunkra, és testesíti meg az elegánsan szabott férfiöltönyök és stílusos illatok eszményét.
 

A BOSS Bottled nagykövete, Chris Hemsworth a modern és sokoldalú férfi ideált testesíti meg. Az ausztrál színész számára fontos, hogy a szakmai sikerek, a családi értékek és a társadalmi szerepvállalás egyensúlyban legyenek életében. Miközben filmes karrierjét építi, elkötelezett férj és családapa is egyben, hódol fitnesz szenvedélyének, valamint személyesen támogat vadonélő állatok védelmével és egészség megőrzéssel kapcsolatos karitatív kezdeményezéseket.

„Mindig is magaménak éreztem a Boss kampány által közvetített értékeket: mi írjuk saját történetünket és fontos, hogy maradjunk hűek önmagunkhoz és ne más döntse el helyettünk, hogy számunkra mi a siker.” – Chris Hemsworth
 


Boss Bottled Eau de Toilette

A Boss Bottled Eau de Toilette a Boss megtestesítője egy illatban. Elképesztő, hogy az 1998-as megjelenése óta az elegancia megtestesítője, önbizalmat sugárzó elegáns illat. Az illat magabiztos és kortárs: a tiszta vonalak a Boss Bottled-et ikonikus klasszikussá teszik. Az eleganciát és a stílust ötvözi, és a modern férfit szem előtt tartva tervezték. A friss és érzéki jegyekkel teli, vibráló illat előkelőséget, kifinomultságot és tiszta életörömöt sugároz. A friss és gyümölcsös fejillattal kiegyensúlyozott, meleg, fűszeres-virágos szívillatban a muskátli dominál, és csak egy csepp szegfűszeggel fűszerezett. Az alapjegy határozottan férfias, a szantálfa, a cédrus és a vetiver vibráló harmóniája. Rázza fel a mindennapi lehetőségeket, vagy frissítse fel a fogyatkozó készleteket ezzel az időtlen illattal.

 

Boss Bottled Tonic

2017 tavaszán érkezett meg a friss, mindennnapi használatra tervezett Boss Bottled Tonic, amelyet "a sikerre törekvő modern férfiaknak" szánnak. Frissítő és nem túl intenzív, ideális illat a munkába és a mindennapi alkalmakra. A grapefruit, keserű narancs, citrom és alma jegyeit tartalmazza, amelyek a tetején a zamatosságot biztosítják, a fűszeres szíve pedig a gyömbér és a fahéj. Az illatcsalád jellegzetes fás alapillata a vetiver akkordot tartalmazza, amelyet száraz, földes és elegánsnak írnak le.

A modern férfi tudja, mikor kell egy kis pihenőt tartania. A mai felgyorsult világban érzi annak a fontosságát, hogy néha időt szakítson saját magára is. Keresi azokat a pillanatokat, amikor feltöltődhet és felfrissülhet, ehhez tökéletes választás a Boss Bottled Tonic. Ezek az élmények üdítően hatnak rá és energiával töltik fel. Ezáltal készen áll arra, hogy további sikereket érjen el munkájában és boldog legyen a magánéletében is.

 

Boss Bottled Infinite

A Boss Bottled Infinite szimbolizálja a férfi igényét arra, hogy újra rátaláljon belső énjére. Üdítően friss, mégis karakteres illat, amely arra ösztönözi a férfit, hogy őrizze meg becsületességét és szánjon időt szenvedélyei megélésére. Így teremtve maradandó, értékes emlékeket. A fás kompozíció gyümölcsös fahéjjal nyit. A szívjegyben pacsuli és rozmaring keveredik aromás levendulával. Az alapjegyben szantálfa és olajfa ad karaktert az illatnak.
 

Boss Bottled
Boss
Bottled Eau de parfum

A mai modern férfi számára a férfiasságot az elért sikerek és az önmegvalósítás határozza meg, amelybe a karrier, a család és a barátok egyaránt beletartoznak. Egyszerre társ, apa, barát és kolléga. Miközben igyekszik összeegyeztetni ezeket a szerepeket, egyensúlyra és hitelességre törekszik, fontos számára, hogy rátaláljon belső énjére. A harmóniára való törekvés ihlette ezt az intenzív, parfüm töménységű illatot. Az illat fejjegyében egy csipetnyi frissítő fahéjjal és zsályával fűszerezett mandarinnal és almával indít. A férfias szívjegyet meleg, aromás jegyek - pacsuli, rozmaring és levendula – alkotják. Végül pedig a gazdag illatvilágú szantálfa finom elegye harmonikusan bontakozik ki a bőrön. 


Az ínycsiklandó alma és bergamott ellenpólusa a feketebors esszencia, kontrasztjuk felébreszti az érzékeket. Az illat szívének fűszeres világa rabul ejtő gesztenye, kardamom és fahéj olajjal bontakozik ki, majd az alapjegyeknél a sötét vetiver fű és a pézsma bőrös és füstös utóérzetet hagynak a bőrön.

 

loader
Facebook Instagram