Mi fáj igazán a szingli férfiaknak?

Sokszor azt gondoljuk mi nők, hogyha valaki 30 körül vagy afölött szingli, akkor már valami probléma lehet vele. Pedig legtöbbször “csak” csalódások állnak a háttérben, amelyek egy kis szeretettel gyorsan begyógyíthatóak.

 

Amikor egy férfi szerelmes lesz és tiszta szívből szeret egy nőt, akkor mindent képest érte megtenni. Elhalmozza ajándékokkal, elviszi utazni szebbnél szebb helyekre és megkapja azokat a dolgokat, amikre igazán vágyik. Miután a nő megszokta ezt a luxus körülményt, egy idő után ez unalmassá válhat neki és időről időre többet akarna. Amint találkozik egy olyan férfival, aki tehetősebb mint a párja, könnyen előfordulhat, hogy szakít a kedvesével, párja belső értékeit nem nézve, csak az anyagiakat.

 

Ebben a pillanatban ez a nő a volt szerelmét a földdel egyenlővé tette. Nem csak átverve érzi magát a férfi, hanem megalázva és kihasználva is. Egy világ omlott össze benne. Rengeteg energiát és fizetésének egy bizonyos részét tette ebbe a kapcsolatba, hiszen ő erre a nőre építette az életét. Innentől kezdve ez a férfi nem fog tudni megbízni a nőkben, vagy nagyon sok idő kell neki, hogy fel tudja dolgozni a történteket.

 

Bár Magyarországon általában az a “trend”, hogy a férfi többet fizet mint a nő, azért a hölgyeknek is illene ezt-azt állniuk. – Tisztelet a kivételnek. Megértik a férfiak, ha a nő nem tud annyit beletenni, mint ő. Itt csak a szándék a fontos. Hogy lássa a másik, hogy vele tervezi a közös jövőt, hogy igenis szeretne részese lenni annak, hogy együtt építik fel a saját birodalmukat.
 

 

Luxus

Rengeteg nő nem ezt az utat választja. Hiszen a látszat, a menő instás képek és a facén történő luxus helyről való becsekkolások mindennél fontosabbak. Ők egy kész férfit akarnak, ami náluk a következőt jelenti: legyen saját ingatlanja, menő kocsija, vezető beosztása jó fizetéssel, félretett pénze nyaralásra és a sok ajándékra. Bár léteznek ezek a férfiak, de ők hamar kiszimatolják, ha valaki csak erre vágyik és úgyis kezelik ezeket a nőket.
 

Padon ülő férfi

A rengeteg pénz

Vannak olyan férfiak is, akiket a rengeteg pénz szörnyeteggé tesz. És manapság ez a trend: a rosszfiú és csinos nő kombináció, ha a férfi alázza a nőt, ha az van, amit a férfi akar.  Hiszen ettől lesz izgalmas a kapcsolat, ettől lesz egy férfi igazi férfi és így alakulnak ki az igazán mély érzések. Mert a nők úgy gondolják, hogy igenis ők meg tudják szelídíteni az ő oroszlánjukat, Pedig, nem.


 

Meg tudod változtatni?

Nem lehet valakinek a személyiségét 100%-osan megváltoztatni. Ideig-óráig igen. Aztán jön a házasság, a gyermek, a napi rutin, a stressz, az időhiány és az elfojtott rossz tulajdonságok újra felbukkannak. Ekkor pedig a nő már nem fog válni az anyagiak és a gyerekek miatt, hanem tűr. Elviseli a ‘csicskáztatást’, a megaláztatást és még lehet olyan dolgokat is, amiket itt már nem szeretnénk megemlíteni.


 

Tehát kedves Hölgyem! Ha úgy érzed, hogy összességében elégedett vagy a pároddal, akkor ne cseréld le azonnal egy másikra. A problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket és nem azért, hogy egyből kihátráljunk. A mai felszínes világban már nehéz olyan párt találni, aki valódi értékkel rendelkezik. Akinek fontosabb a szeretet, mint a külsőség és a pénz világa.

 

Ha nehezen érted meg a szingli kiszemelted, akkor gondolj abba bele, hogy mennyi csalódáson mehetett keresztül, – amiről sajnos nem tud vagy nem akar beszélni –, és próbálj meg neki segíteni.

Éreztesd vele, hogy neked ő a fontos és nem a pénze.

Mutasd ki az érzelmeidet és győzd meg a szereteteddel, hogy az ő szíve nálad biztonságban lenne.

loader
Facebook Instagram