Hamarosan a webshopban!


Kedves Olvasó!

Te vagy az, aki mindig mások előtt jár, ha a legújabb illat trendekről van szó? Örömödet leled abban, hogy elsőként alkothatsz véleményt az új illatokról? Ha igen, akkor most egy igazi élvezetben lesz részed!

A Parfum.hu csapata elkötelezett híve annak, hogy a legfrissebb és legcsábítóbb parfümöket hozza el neked. De most jön az izgalmas rész – az itt található illatok még meg sem érkeztek! Neked azonban lehetőséged van arra, hogy az elsők között értesülj róla, amikor elérhetőek lesznek a webshopban.

 

Ehhez nem kell mást tenned, csak böngészni Hamarosan elérhető kínálat oldalán. Amennyiben felkelti a figyelmedet egy leendő termékünk, kattints a kiválasztott termék alatti Feliratkozás gombra. Az email címed megadása után értesítést kapsz, amint a termék megérkezik a repertoárunkba. Ez egy egyszerű és könnyed módja annak, hogy mindig képben maradj, és biztosítsd, hogy a többiek előtt járj.
 

Az így történő Feliratkozás után nem küldünk külön hírlevelet vagy marketing tartalmat – íly módon kizárólag a termék elérhetővé válásáról kapsz értesítést. Tiszteletben tartjuk a magánéletedet, és figyelünk arra, hogy a postaládádba csak olyasmi érkezzen, ami számodra értéket és információt nyújt. Egyetlen célunk ezzel, hogy tájékoztassunk Téged a neked érdekes, webshopunkban megjelenő új termékek érkezéséről, hogy amint elérhetővé válnak, azonnal megvásárolhasd azokat.


 

A Feliratkozás gombra kattintás nem egyenlő a termék vásárlásával, mivel az adott termék árát annak beérkezése után tüntetjük fel. Így innentől van lehetőséged arra, hogy dönts, azt megvásárolod-e. 

Hisszük, hogy ez a lehetőség örömet fog okozni minden illatrajongónak, és alig várjuk, hogy neked is részed lehessen ebben az izgalomban, ami az új illatok felfedezésével és úttörőként jár! Tehát, ha szenvedélyesen szereted a parfümöket, és imádsz mindig az élvonalban maradni, ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Iratkozz fel a téged felcsigázó parfüm alatti értesítő szolgáltatásunkra, és legyél az első, aki megtapasztalja a mindenkori legvonzóbb és legújabb illatokat.

 

Köszönjük, hogy közösségünk része vagy, és amennyiben még nem vásároltál nálunk, úgy reméljük, hogy hamarosan értékes vásárlóink között üdvözölhetünk!

loader
Facebook Instagram