Parfümök tejes illatjeggyel

Fröccsenő tej és illatjegyek

Mi időben szólunk, hogy felkészülhessetek rá! Itt az új őrület: a tejes illatú parfümök! De mi is az a tejillat, teszik fel sokan a kérdést? Hangulatos és megnyugtató, gyümölcsös jegyekkel igazi nyári frissítő bombákat kapunk, míg a krémes, diós akkordok meleg, téli alaphangot adnak nekik. Zseniális, nem? Bár nem kell búcsút intened kedvenc virágos és gyümölcsös illataidnak, itt az ideje, hogy helyet csinálj a parfümös polcodon a krémes, tejes akkordokkal rendelkező parfümöknek.  Ahogy közelednek a forró nyári napok, nincs is jobb egy olyan parfümnél, ami a mennyei, hideg és krémes fagylaltra emlékeztet, amit a strandon kaptál, nem igaz? Összegyűjtöttük most öt kedvenc tejes parfümünket, amit idén nyáron felfedezhetsz, hogy egy kis édes szikrával élvezhesd a forróságot.

 
 

Milyen a tej illata a parfümben?

Még mielőtt megijednél, nem valódi tej van a parfümödben, hanem a parfümalapgyártók a tejes parfümillatot laktonoknak nevezett anyagokkal hozzák létre. Ezek a gyümölcsökben találhatóak, és önmagukban kókusz- vagy őszibarackillatot árasztanak, de vaníliával keverve tejes illatot hoznak létre. Az édes, ínycsiklandó illat valóban mélyebbé, karakteresebbé és addiktívabbá teszi az illatot, így a tejes parfümök igazán ellenállhatatlanok. A parfümőrük legújabb kedvence a tejes akkordon kívül a tejszínhab illatjegye és a kávés illatok elengedhetetlen akkordja, a tejhab. Ma már semmi sem lehetetlen, ha illatról van szó, legyen szó egy izgalmas krémes cappuccinoról vagy éppen egy gesztenyés habos süteményről, bárminek az illatát viselheted magadon.

 

Marc Jacobs Perfect

Marc Jacobs Perfect éppoly szokatlan, mint amennyire harmonikus. Ezt a nyugodt, mégis friss illatot a lédús rebarbara és a nárcisz lágy, krémes mandulatej szíve, valamint a lágy cédrusfa és a kasmír alapozza meg. Az eredmény? Egy tiszta, könnyed és friss illat, amely már az első permetezéstől kezdve veled marad. Az üvege éppen olyan gyönyörű, mint az illat, amit tartalmaz!

 

Jean Paul Gaultier So Scandal!

A Jean Paul Gaultier tervezte So Scandal! nem egy olyan tejes parfüm, amit figyelmen kívül lehet hagyni. Kívülről egy görbe és érzéki üveget látsz, amelyet a couture divat ihletett. Belsejében egy merész, extravagáns illat, amely tele van addiktív és krémes tejes jegyekkel, valamint jázmin és tubarózsa virágos akkordjával a szívjegyben. Felvillanyozó, mégis csábító, garantáltan minden bókot megkapsz, amikor viseled. Reméljük, hogy készen állsz!

 

Ariana Grande Cloud

Ariana Grande nem csak a pop hercegnője - ő az ínycsiklandozó gourmand parfümök királynője is. Ez alól a Cloud parfümje sem kivétel. A lédús körte, a tejszínhab, a kókuszkrém, a vanília és a puncsos praliné ínycsiklandó keverékével ez az álomszép illat még a legédesebb édesszájúakat is kielégíti. De vigyázz, mert ha éhgyomorra fújod, lehet, hogy nem fogsz tudni ellenállni a tejszínhabos kísértéseknek.   

 

Issey Miyake A Drop

Issey Miyake A Drop egy testes illat, amely élvezettel játszik a gazdag és krémes mandulatej összhangjával. Az üde damaszkuszi rózsa finoman virágos illatot kölcsönöz, míg az etikus forrásból származó narancsvirág fanyarságot ad a kompozícióhoz. Lehet, hogy nem gondolnád, hogy a tej és a narancs jól illenek egymáshoz, de hamarosan meglátod, hogy tökéletesen passzolnak egymáshoz, igazi mennyei illatként ismerjük.

 

Thierry Mugler Angel Elixir

A rejtélyes Angel Elixirről sok minden elmondható, de ha egyféleképpen lehetne leírnunk, akkor egy virágos tejes illat lenne a legjobb kiindulópont. Ebben a csillag alakú üvegben örökítette meg Mugler kreatív teamje a nem evilági virágcsokrot, amelyhez a fémes fűszerek csillogó szikrája és a buja vanília infúzió ködös felhője csatlakozik. Ultra nőies, kacér és az egyik legkülönlegesebb tejes ihletésű illat, amit valaha is viselni fogsz. Mi szóltunk!

 

Zadig & Voltaira This Is Her

A francia divatmárka első női illata nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy az illatok között megtalálják az egyensúlyt valami igazán tiszta és valami sötétebb, titokzatosabb között. A This Is Her szakít a hagyományos női illattrendekkel, és megteremtette a tejes-gesztenyés őrületet, amely egyre nagyobb teret nyer a parfümpiacon. A fás, virágos és gourmand This is Her rózsaszín bors, sambac jázmin, tejes gesztenyekrém, vanília és szantálfa jegyeit tartalmazza. Ultra nőies és pimaszul avantgarde illat, csakis bevállalós hölgyeknek! Te elég bátor vagy hozzá?

 

 

loader
Facebook Instagram