Lancome La Vie Est Belle sorozat

Lancome La Vie Est Belle sorozat

 

“A La Vie Est Belle a kristály mosolyát képviseli, ugyanakkor az illatok mosolyát is.” – Anne Flipo parfümőr

12 éve dobta piacra a francia luxusmárka Julia Roberts elbűvölő mosolyával színesítve a La Vie Est Belle, azaz Az élet szép parfümöt. Ma már tudjuk, hogy a hosszan tartó írisz, az energikus pacsuli és az addiktív vanília káprázatos és harmonikus elegye parfümtörténelmet írt. 2010-es évek meghatározó illataként a vanília aromát újraértelmezve visszahelyezte az édes és púderes illatokra a koronát. Ma már minden illat La Vie Est Belle szeretne lenni, a vaníliás és pikáns fűszeres illatok a legkeresettebbek a parfümériákban. És hogy mi a La Vie Est Belle elképesztő sikerének titka? Nos, Julia Roberts elbűvölő mosolya kétségkívül vonzza a vásárlókat. A parfüm vidám, csillogó kampánya hitelesen adja át azt az örömöt, amelyet az édes és pikáns illat nyújt. Végül, de nem utolsó sorban kellett hozzá három mesterparfümőr, akik hittek az írisz feltámadásában. 

 

 

La Vie Est Belle Eau de Parfum (2012)

A La Vie Est Belle Eau de Parfum az első ínyenc írisz illat, amelyet a három leghíresebb francia parfümőr alkotott meg kizárólag a Lancome márka számára. A hosszan tartó illat az írisz, a pacsuli és a vanília akkordjainak tökéletes egyensúlyával a boldogság egyedülálló illatát képviseli. Az illat több, mint egy parfüm: egy üzenet, amely azt hirdeti, az élet szép! 2012-ben a Lancome által választott név a maga egyszerű örömével nők millióinak körében keltett visszhangot világszerte.

 

La Vie Est Belle L’Absolu (2014)

A népszerű gourmand illat L’Absolu változata vibráló megjelenésében különleges, a szenvedélyes hatást keltő "vörös jegyeket" előnyben részesítve, mint a málna és a rózsabors. A különleges pillanatok szépségét a virágok, gyümölcsök és fás jegyek új kombinációja közvetíti, vibrálóan, mint a boldogság érzése.

 

Csillogó szépségű hölgy


La Vie Est Belle Eau de Toilette (2014)

Az Eau de Toilette kiadás a virágos jegyek újraértelmezése. Az illatot fényes virágos - gyümölcsös, hangsúlyos osmanthus jegyekkel meghirdetett illatként hirdetik. A fejjegyek friss tavaszi aromákat tartalmaznak, mint a bergamott, a rózsaszín bors, a frézia és a fekete ribizli bimbó. A szívet az ozmanthus és a magnólia uralja, amelyet jázmin, rózsa, narancsvirág, mimóza és ibolya virágos illata gazdagít. Az alapillatot írisz, fehér pacsuli, borostyánfa és pézsma zárja.

 

La Vie Est Belle L’Eclat (2017)

Nem múlhat el nyár La Vie Est Belle illat nélkül. Az L’Eclat változat egy felfrissített, finomabb és virágosabb értelmezés, amelyet a nyári napokra szántak.

"Láthatod ebben a bizonyos csillogásban, a szemedben, megtalálod egy felhőtlen mosolyban, valami olyasmiben, ami belülről jön elő, mint egy belső sugár. Valami, amit a franciák 'L'Eclat'-nak hívnak."

 

La Vie Est Belle Bouquet de Printemps (2017)

Különleges darabja a sorozatnak a tavaszi virágcsokrok illatát idéző Bouquet de Printemps. A jázmin sambac erőteljességét a narancsvirág tiszta, friss akkordja támogatja, melyet a pezsgően élénk és sziporkázóan ragyogó bergamott fényesít meg. Igazi tavaszi, nyári ínyencség.

 

La Vie Est Belle Flowers od Happiness (2018)

Már az üvegben látható juice vidám lila színe is igazi boldogságot áraszt, hát még az illata! A Flowers of Happiness folytatja a termékcsalád pozitív üzenetét, a boldogságot és a jó hangulatot képviseli egy új virágos-gyümölcsös jegykombinációval. Roppanóan friss körte és üde bazsarózsa csillannak ki az illatjegyek közül. Vibrálóan élénk és zamatos parfüm!

 

La Vie Est Belle L’Eclat Eau de Toilette (2018)

A L’Eclat Eau de Toilette a 2012-es La Vie est Belle édes eredeti virágillatának felfrissített virágos értelmezése. Egy friss orientális-virágos kompozíció pezsgő és ragyogó illat, amely a boldogságot és a szabadságot képviseli. A könnyed változat további citrusos akkordokkal, rózsaszín bors, tea és neroli jegyekkel frissül fel.

 

La Vie Est Belle L.E. Artis by Lady Pink (2018)

A Lady Pink La Vie Est Belle Artist Edition illatának összetétele változatlan maradt az eredeti változathoz képest, amelyet Olivier Polge, Dominique Ropion és Anne Flipo parfümőrök fejlesztettek ki. A slágerparfümben az ínyenc írisz tökéletes harmóniában van a karamellás jegyekkel, a pralinéval és a balzsamos tonkababbal, amelyet a narancsvirág és a jázmin sambac virágos jegyei vesznek körül, és amelyet a pacsuli mélyít el. Az üveg dizájnja a korlátlan boldogság érzését szimbolizálja, a La Vie Est Belle kiadások gyűjtőinek és rajongóinak készült. Az átlátszó üveg átalakulása vibráló fukszia graffitivé és a palack nyakát körülvevő rózsaszín "szabadság szárnyai" új energiát a limitált kiadásnak.

 

La Vie Est Belle En Rose (2019)

A bájos rózsás jegy emeli ki az En Rose szépségét: az optimizmus rózsaszín szűrőjeként elképzelt illat rózsaszín bogyós gyümölcsök, mint a málna, jegyeit árasztja magából, bazsarózsával és rózsával a szívben, valamint ínycsiklandó írisz és szantálfa alapillattal. Igazi tavaszi varázslat!

 

Rózsaszín parfüm


La Vie Est Belle Soleil Cristal (2019)

2021 legkülönlegesebb illatinak egyike volt a Soleil Cristal, a boldogság legragyogóbb oldala a La Vie Est Belle illatcsaládban. Meleg és ragyogó fehér virágok csokra, melyet a napfényes citrusos fejjegyek fokoznak fel. A boldogság több mint egy érzés, ez egy olyan aura, amely úgy sugárzik körülöttünk, mint a nap egy meleg nyári napon. A La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum egy napsütéses nyári nap esszenciáját ragadja meg - meleg, mégis friss, azoknak készült, akik a napsütésben sütkéreznek. A színjátszó üvegbe zárt parfüm szikrázik, mint egy napsugár, és kirobbanóan friss fehér virágillatokkal teli.

 

La Vie Est Belle Intensément (2020)

Intenzív és mély gyümölcsös-virágos illat azoknak a nőknek, akik minden nap meg akarják élni a boldogság érzését. La Vie Est Belle Intensément a sikeres alapillat néhány jegyét magában hordozza, de új, meglepő módon kombinálja őket. A nyitóillatot bergamott, vibráló rózsaszín bors és finoman édes málna alkotja, amely a jázmin sambac abszolút és a narancsvirágok abszolútja által kombinált virágos szívhez vezet, amelyet a heliotróp vaníliaszerű aromái lágyítanak. Az alapillat a vörös íriszt érzéki vaníliával, pacsulival, szantálfával és benzoinnal ötvözi.

 

Oui La Vie Est Belle (2022)

Az illat megjelenésének 10. évfordulója alkalmából a márka egy igen impozáns limitált darabbal örvendeztette meg a rajongókat. Az Oui változat visszanyúl az alapillathoz, és felismerhető benne az eddigi verziók DNS-e is. A kétség kívül csodás üvegben igazi édességbomba rejlik: a vanília helyett még édesebb cukorkás jegyeket kapunk, amelyet a  málna zamata tesz izgalmassá. Csodásan érződik a pikáns pacsuli, a rózsa üde jegyéhez tökéletesen passzol a rózsabors. Az írisz puha, púderes jegye hangsúlyosabb lett, de emellett a megszokott édes pralinés akkord intenzíven illatozik.

 

loader
Facebook Instagram