Azzaro Pour Homme after shave balzsam uraknak

(6 értékelés)
3

Kedvencek közé

Azzaro Pour Homme after shave balzsam

uraknak

3

Kedvencek közé


(6 értékelés)


Termék jellemzői - Azzaro - Pour Homme after shave balzsam

Megjelenés éve: 1978  
Illatcsalád: fougere-aromás Összetétel: levendula, irisz, kömény ,ánizs,boróka, vetiver, szantál,bőr
Megjelenés éve: 1978
 
Illatcsalád: fougere-aromás
Összetétel: levendula, irisz, kömény ,ánizs,boróka, vetiver, szantál,bőr

Azzaro márkáról

Loris Azzaro olasz szülők gyermekeként Tunéziában látta meg a napvilágot 1933-ban. A Tuniszban olasz és francia nyelvet oktató törekvő fiatal később felesége társaságában Párizsba költözött. A szerelem komoly inspirációt hozott számára, Michelle-re múzsaként tekintett és szép kiegészítőket kezdett tervezni számára. Jellegzetes, kivágott körökkel megalkotott ruhakölteményeivel először 1968-ban lépett a kifutóra a saját formavilággal, jó esztétikai érzékkel bíró designer. Ezt követően az Azzaro divatház pályájának íve magasan ívelt felfelé.

1975-ben kiadták első illatkreációjukat, a Couture-t, amelyet az akkor népszerű divatirányzatok ihlettek. Az 1978-as év újabb sikert hozott, megjelent a divatcég egyik legnagyobb klasszikusa, a Pour Homme. A karizmatikus, férfias illatot saját személyisége ihlette. A könnyű, friss, mediterrán Eau Belle kiadását követően 1996-ban piacra került az Azzaro divatház máig legnépszerűbb parfümje a Chrome, melyet számos szépen megkomponált női és férfi illat követett.

„ Az élet egy soha véget nem érő nyár…”- vallja a sokoldalú és termékeny tervező, aki művészetével, egyedi stílusával napjainkig számos időtálló ruha és illatkreációval inspirálja, kényezteti a világot.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram