Férfi Givenchy parfüm

Hubert de Givenchy 1927. február 21-én született Beauvais-ban, Franciaországban.1952-ben alapította meg a nagynevű divatházat Párizsban. A cég a ruhákon kívül kiegészítőket, kozmetikumokat és természetesen parfümöket is forgalmaz. A divatház kollekcióit a klasszikus nőies vonalak, az egyszerű szabású kosztümök és a gazdagon díszített estélyik jellemezték. A törékeny és bájos Audrey Hepburn színésznő volt 40 évig Givenchy múzsája, benne látta az eszményi nőt és neki tervezte ruhakölteményeit. Olyan világhírű vevői voltak mint Grace Kelly, Windsor grófnője, Sophia Loren, Elizabeth Taylor vagy Kennedy Onassis.

Hubert de Givenchy 1995-ös nyugdíjba vonulása után először John Galliano, két év múlva Alexander McQueen, 2001-ben pedig Julien McDonald lett a divatház művészeti igazgatója. Végül 2005-ben Riccardo Tisci vette át a vezetést, akinek vonzódása a gótikus stílus felé rányomta a bélyegét a márkára és egyúttal felkeltette a divatvilág érdeklődését.

Givenchy híres női illatai a '84-es Ysatis, a '91-es Amarige és a '96-os Organza mind-mind kiválóan tükrözték koruk szellemiségét és a fényűzést, eleganciát szimbolizálják. Ezekben az illatkreációkban az érzelmek széles skálája fellelhető, amelyből csodálatos, nőies egyben merész alkotások kerekedtek ki. Ilyen például az új idők egyik sikerillata a Liv Tyler alkotta, Very Irrésistible Givenchy, amely a 21. századi modern elegáns nő védjegyévé vált.

A férfi illatok közül kiemelnénk a Givenchy pour Homme, a Givenchy Blue Label illetve a Very Irrésistible Givenchy for Men kreációkat, amelyek a frissesség mellett egy nagy adag érzékiséget is kölcsönöznek viselőjüknek.

loader
A termék a kosarába került
Facebook