Roberto Cavalli

Roberto Cavalli olasz divattervező szexi, állatmintás ruháiról vált ismertté. 1940-ben született, művész szülők gyermekeként. Nagyapja Giuseppe Rossi 19. századi elismert festő volt. Ennek hatására Cavalli is művészetet tanult, de ő a textilnyomtatásra összpontosította tanulmányait. Ezt a kiemelkedő képességét és tudását kamatoztatta pályafutása során a divatvilágban, amely igen értékesnek bizonyult.

A Cavalli kifejlesztett egy speciális technikát a bőrre nyomtatáshoz, egyedi, patchwork mintákat készítve különböző anyagokból. A bőrnyomtatási újítása felkeltette a divatvilág figyelmét. Ennek hatására 1970-ben Párizsban bemutatta első, ready-to-wear kollekcióját. 1972-ben pedig megnyitotta első önálló butikját Saint-Tropezben, ahol Brigitte Bardot segített egyedi kreációinak népszerűsítésében.

Cavalli 1980-ban találkozott múzsájával és későbbi feleségével, Eva Duringerrel. Ez a gyönyörű modell a Miss Universe szépségverseny második helyezettje is volt, ahol Cavalli zsűriként szerepelt. A pár azóta nem csak a szerelemben, de a családi és az üzleti életben is elválaszthatatlan egymástól.

Cavalli textilinnovációi folytatódtak. 1994-ben kifejlesztett egy módszert a farmer homokfúvására, amely visszahelyezte márkáját a divatvilág térképére. Ez lehetővé tette további butikok nyitását Szent Barthban és Velencében is. Manapság a Roberto Cavalli márkát több mint 50 országban értékesítik világszerte, és a Cavalli név egy elbűvölő olasz életmód szinonimájává vált. A Cavalli márka kínálatában férfi ruházat, fehérnemű, kiegészítők, vodka és parfüm is megtalálható.

A divatház első illata, a Roberto Cavalli for Women, amely 2002-ben debütált. Állati nyomatok díszítik a legtöbb parfümös üveget és a dobozokat is. Sok Cavalli terméken megtalálható a kígyómotívum is, mint például a Serpentine, Serpentine Silver, Oro és Anniversary illatok.

Több mint 20 különböző és kiváló Roberto Cavalli illatot talál áruházunkban. A legkorábbi 2002-es kiadás, a legújabb pedig 2019-ben készül. A Roberto Cavalli illatanyagok többek között Olivier Polge, Maurice Roucel, Marie Salamagne, Jacques Huclier, Olivier Pescheux, Olivier Cresp, Karine Dubreuil, Jean-Charles Niel, Nathalie parfümökkel közösen készítették. Lorson, Mathilde Bijaoui, Fabrice Pellegrin, Domitille Bertier, Clement Gavarry, Louise Turner, Alberto Morillas, Christophe Raynaud és Jacques Cavallier híres parfümőrök együttműködésével készültek.

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram