Escentric Molecules Escentric 01 eau de toilette - unisex Niche Exkluzív

(8 értékelés)
2

Kedvencek közé

Escentric Molecules Escentric 01

eau de toilette unisex

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Niche Exkluzív

2

Kedvencek közé


(8 értékelés)

100 ml
eau de toilette

Parfüm jellemzői - Escentric Molecules - Escentric 01

Megjelenés éve: 2006 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma Összetétel: írisz, pink bors, citrom, ISO E SUPER
Megjelenés éve: 2006
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma
Összetétel: írisz, pink bors, citrom, ISO E SUPER

Escentric Molecules márkáról

Az Escentric Molecules parfümmárkáról úgy tartják a szakértők és a rajongók, hogy nem is igazi parfüm, sokkal inkább valami megfoghatatlan illataura, amelyet nem lehet nem szeretni. A titok nyitja az alapító hozzáállásán alapul. Geza Schoen egészen más megközelítésben fogott neki a parfümkészítésnek, mint a nagy divatmárkák és parfümőrök. Munkásságát egyszerre jellemzi a művészet és a kémia, a produktumokat pedig valódi vegyészi szemmel állítja elő.

A friss és fás illatjegyek kedvelői garantáltan nem csalódnak a márkában. Egyszerre változtatja viselőjét bűbájossá és vonzóvá úgy, hogy nem tolakodik és nem is hivalkodik. Az illatkompozíciók tökéletesen eggyé válnak azzal, aki magára fújja őket, így szinte észrevétlenül vonzzák oda a környezet figyelmét. Titokzatossággal és mérhetetlen csábítóerővel pezsdítik fel a mindennapokat.

A rajongók között olyan hírességeket találni, mint Will Smith, Elton John, vagy Kate Moss. A márkát választók pedig arról mesélnek történeteket, hogy vadidegenek is megállítják őket az utcán csak azért, hogy megkérdezzék: milyen parfümöt viselnek.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram