Moschino Toy 2 Bubble Gum eau de toilette - hölgyeknek Újdonság

(2 értékelés)
10

Kedvencek közé

Moschino Toy 2 Bubble Gum

eau de toilette hölgyeknek

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Újdonság

10

Kedvencek közé


(2 értékelés)

1 ml (illatminta)
eau de toilette
1 570 Ft

100 ml teszter
eau de toilette
+ Ajándék
19 170 Ft

Parfüm jellemzői - Moschino - Toy 2 Bubble Gum

Megjelenés éve: 2021 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: kandírozott gyömölcsök, keserűnarancs, citrom, rágógumi, rózsa, áfonya, barack, fahéj, barackvirág, gyömbér, mósusz. ambroxan, cédrus
Megjelenés éve: 2021
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Összetétel: kandírozott gyömölcsök, keserűnarancs, citrom, rágógumi, rózsa, áfonya, barack, fahéj, barackvirág, gyömbér, mósusz. ambroxan, cédrus

Moschino márkáról

Az Franco Moschino által 1983-ban, Milánóban alapított divatcég egy különleges színfoltja a divatvilágnak. A Moschino-ház kissé megosztó, bohókás alkotásaiból árad az életigenlés és a vidámság, A tehetséges designer kreációiban sokszor ötvözi a klasszikus elemeket sajátos divatcsavarjaival, fittyet hányva a minden konvencióra. Alkotásai szabadságot kínálnak a vásárlóknak. Arra buzdítja őket, hogy bátran merjék viselni azt a ruhadarabot, amit szeretnének, ne szorítsák magukat korlátok közé. A szakma által sokszor kritikával illetett termékeket a vásárlóközönség azonban nyitott szívvel fogadta, az olasz divatház sok milliós rajongótáborral büszkélkedhet világszerte. A 2006-os torinói Téli Olimpiai Játékok formaruháinak megtervezésére a Moschino divatházat kérték fel a szervezők, mely jól mutatja a kreatív divatház népszerűségét.

Ahogy kollekciói, úgy illatkompozíciói is játékos jegyekkel színesített, különleges illatokat hoznak.  Az első kompozíciót, a Moschino for Women-t, 1987-ben adták ki, melyet számtalan sikeres illat követett. Játékos, izgalmas illatkreációi elsősorban fiataloknak szólnak, de a Moschino parfümjeit viselve bárki újra ifjúnak érezheti magát.

Emlékezetes divatpillanat volt, amikor az ikonikus modell Linda Evangelista, tisztitószeres flakonban kínálta a sikeres illatot, a Moschino Fresh-t.

Stella Maxwell , Taylor Hill, Devon Aoki, csak néhány névnapjaink fiatal hírességei közül, akik szívesen adták arcukat a Moschino-ház sikeres illatkampányaihoz.

Mai garantált ajándékunk

  L'Occitane garantált ajándékot adunk,
  minden vásárlás mellé!

loader
Facebook Instagram