Versace - Eros eau de toilette parfüm uraknak
Versace - Eros eau de toilette parfüm uraknak
Versace - Eros eau de toilette parfüm uraknak
Versace - Eros eau de toilette parfüm uraknak
Versace - Eros eau de toilette parfüm uraknak
Versace - Eros eau de toilette parfüm uraknak
40

Kedvencek közé

50% jóváírással
1 ml (illatminta)
eau de toilette
1 170 Ft

30 ml
eau de toilette
+ Ajándék
15 970 Ft

50 ml
eau de toilette
+ Ajándék
18 470 Ft

100 ml
eau de toilette
+ Ajándék
24 770 Ft

200 ml
eau de toilette
+ Ajándék
30 370 Ft

100 ml teszter
eau de toilette

mi az a teszter?

+ Ajándék
19 470 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Versace - Eros

Megjelenés éve: 2012 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: aromás-fougere Összetétel: menta, zöldalma, citrom, muskátli, tonka, fás jegyek

Eros termék leírása

A Versace márkanevet a néhai Gianni Versace vitte sikerre, halála után családja méltó módon vette át és vezeti sikeresen a divatházat. Az arculatot leginkább a görög világ, a görög mitológia elemeinek használata jellemezi, ezek a motívumok a legtöbb kreációban jelen vannak, hiszen ez inspirálta a designert, adta a Versace márkanév karakterét.

A ruhakollekción túl, szinte a kezdetektől jelen vannak a parfümkreációk is a divatház kínálatában.

A Versace Eros eau de toilette férfi illat inspirálója nem más, mint Erosz a szerelem istene. Az érzéki parfüm minden olyan illatjegyet tartalmaz, amely garantáltan felkelti a hölgyek érdeklődését. Az igazán férfias, csábító illat kicsit sem visszafogott, magabiztos és vonzó, miközben a luxus érzését sugározza.

Az első illatélményt a zöldalma és a citrom frissessége valamint a menta hűvössége adja. A vanília, a cédrus és a zöld moha csak megkoronázzák az illateszenciát, amelyben helyenként kivehetők a tölgymoha és vetiverfű nyomai is. A magabiztosságot sugárzó, hűsítő, de egyúttal aromás illatot nyári illatként ajánlanánk, leginkább esti viseletre.

A görög világ által inspirált „Versace hatás” az esztétikus, arany díszítésű, türkiz üvegen is megjelenik. A csomagolás szinte a kezünkbe adja a magabiztos hűvösséget.

Illatcsalád: aromás-fougere

Típus: eau de toilette

Összetétel: menta, zöldalma, citrom, muskátli, tonka, fás jegyek

Versace márkáról

  Gianni Versace Reggio di Calabriában, Olaszországban született, és ott is nőtt fel bátyjával, Santóval, húgával, Donatellával, apjukkal és varrónő anyjukkal. Nővére, Tina, 12 éves korában meghalt egy rosszul kezelt tetanuszfertőzés miatt. Gianni egész kicsi volt még, amikor elkezdett beletanulni a divatszakmába, miközben édesanyjának segített drágaköveket és aranyszálat keresni a hímzésekhez.

 Később építészetet tanult, majd 25 évesen Milánóba költözött, hogy a divatszakmában kezdjen dolgozni. A hetvenes évek közepén kötött modelljei hívták fel rá a Genny and Callaghan házak fejvadászainak figyelmét, akik megkérték, hogy tervezzen nekik bőr- és velúr kiegészítőket.

 A sikeren felbuzdulva néhány évvel később saját női kollekciót mutatott be a milánói Palazzo della Permanente múzeumban, amit ugyanabban az évben egy férfikollekció is követett. Az első butikot Milánóban nyitotta 1978-ban, ami hamar nagy népszerűségre tett szert. A siker ezután gyorsan jött, és a Versace azóta Európa egyik vezető divatházává nőtte ki magát. A sikertörténet 1997-ig tartott, amikor Gianni Versace épp egyik szokásos reggeli sétájáról tért vissza Miami Beach-i villájához 1997 nyarán, és lelőtték. Gyilkosa, az ámokfutó Andrew Cunanan, röviddel ezután öngyilkos lett.

 Az olaszországi Comói-tóba szorták a hamvait. Végrendeletében Gianni Versace divatbirodalmának 50 százalékát unokahúgára, Allegra Versacéra, Donatella Versace lányára hagyta. Ez azt jelenti, hogy amikor 2004-ben 18 éves lett, Allegra körülbelül félmilliárd dollárral lett gazdagabb, és az övé a végső szó a céget érintő minden fontos döntésben. Ma a Versace egyike a világvezető divatházainak.
A Versace Group luxus ruhakölteményeket, kiegészítőket, parfümöt, kozmetikumokat és bútorokat tervez és árul különféle márkanevek alatt.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Versace - Eros
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé!
 

loader
A termék a kosarába került
Facebook