Calvin Klein Eternity eau de parfum - hölgyeknek

(135 értékelés)
85

Kedvencek közé

Calvin Klein Eternity

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

85

Kedvencek közé


(135 értékelés)

100 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - Calvin Klein - Eternity

Megjelenés éve: 1988 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos Összetétel: frézia, szegfű, jázmin, ibolya, gyöngyvirág, pacsuli, musk
Megjelenés éve: 1988
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos
Összetétel: frézia, szegfű, jázmin, ibolya, gyöngyvirág, pacsuli, musk

Eternity termék leírása

A magyar felmenőkkel rendelkező Calvin Klein vitathatatlanul a divatvilág egyik legnépszerűbb divattervezője. A sokoldalú designer a ruhakollekciókon túl, számos parfümklasszikust is jegyez.

A népszerű divatház talán legnépszerűbb női illata az Eternity, A szó jelentése örökkévalóság. Az örök szerelem van palackba zárva, ebben a mindennapokban is bátran viselhető, virágos illatban, melynek személyes vonulatát az adja, hogy a neves tervező saját feleségét lepte meg ezzel az egyedülálló elixírrel házassági évfordulójukon.

Az illat virágos jegyeit a gyöngyvirág, a rózsa, a nárcisz, az illatos szegfű és a finom ibolya, valamint a bódító liliom adják, de a fej illatban a könnyed frézia akkordjai is fellelhetőek. Miután ez a gyönyörű virágcsokor mintegy felhőként körbe vesz minket, az illat egészét a bársonyos ámbra, a pézsma és a szantálfa adja ki kiegészülve zöld jegyekkel és a mandarin gyümölcsösségével.

A designer ezt a csodálatos szerelmi vallomást letisztult, elegáns csomagolásba zárta. A csodás sárga elixír áttetsző üvegben, egyedi króm kupakkal található meg a parfümériák polcain.

 

Illatcsalád: virágos

Típus: eau de parfum

Összetétel: gyöngyvirág, rózsa, nárcisz, liliom, frézia, pézsma, ámbra, szantálfa, mandarin, pacsuli

 

Calvin Klein márkáról

A véletlennek is köszönhető Calvin Klein sikeres életútja...A történet 1969-ben kezdődött.

Ekkor nyomott meg rossz gombot egy híres New York-i áruház elnökhelyettese, így aztán egy nyomorgó szabadúszó ruhatervező műhelyében találta magát. , ahol nagyon megtetszett neki, amit látott.A tetszésből megrendelés született , és ettől fogva nem is volt megállás a siker útján.
Calvin Klein a szegénységből feltörő ember szimbóluma.

Egy  bronxi fűszeres fia aki művészeti iskolát végzett, majd kölcsönből alapította saját cégét.
Ma már hatalmas nemzetközi vállalattá nőtte ki magát,ruhákat, szemüvegeket és persze illatszereket tervez.

Zseniális tehetsége van ahhoz, hogy a hátrányokat előnyére fordítsa, és a kor szellemének megfelelően újra kitalálja magát és termékeit.

Első illata  1985-ben született, és  a kultikussá vált Obsession nevet kapta ,melyet számos nagy sikerű parfüm  követett.Illatszerei ugyanúgy, mint ruhái,folyamatos fejlődését tükrözték. Az  Obsession a pillanat hevességét, az Eternity az örök elkötelezettséget, az Escape  a várostól való eltávolodását és az egyszerű élet iránti vágyódását , a Contradiction és CK  a nemek határának elmosódását jelképezi.

Szinte valamennyi  illata az  élmezőnyben van (Euphoria, Truth, Beauty) , mindnek számos verziója született, hogy minden korosztály megtalálja a szívéhez legközelebb álló kreációt.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram