Benetton Cumbia Colors eau de toilette - uraknak

(4 értékelés)
5

Kedvencek közé

Benetton Cumbia Colors

eau de toilette uraknak

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

5

Kedvencek közé


(4 értékelés)

100 ml
eau de toilette

Parfüm jellemzői - Benetton - Cumbia Colors

Megjelenés éve: 2005 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás Összetétel: ánizs, sárgadinnye, eukaliptusz, pézsma, fás jegyek
Megjelenés éve: 2005
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás
Összetétel: ánizs, sárgadinnye, eukaliptusz, pézsma, fás jegyek

Benetton márkáról

Benetton

A Benetton egy olasz luxusdivatmárka, melynek története 1965-re nyúlik vissza. Ekkor Luciano Benetton a legambiciózusabb fiútestvér vásárolt egy kötőgépet. Észrevette ugyanis, hogy a színes, kötött ruházati termékek mennyire keresettek és kelendőek a piacon. Munkához láttak és elkészítették az első, színes pulóverkollekciót, melyet a Benetton család akkoriban még egy kerékpár hátsó üléséről értékesített.

A Benetton család 1966-ban már saját üzlettel rendelkezett Bellunóban, de alig három évvel később a csoport egy párizsi üzlettel bővült. 1970-ben már az egész világon ismerték a merész színeiről ismert Benetton márkát.

A nyolcvanas évek még nagyobb ismertséget hozott az olasz divatmárkának, melyhez nagyban hozzájárult az a merész, egyedi és emberközpontú reklámstratégia, mely a termékek népszerűsítése mellett, társadalmi és politikai kérdéseket is felvetett. A leghatásosabb sorozatokat Oliviero Toscani készítette.

A cég népszerűségének megszilárdításához, a kultikus zöld –fehér logó világszintű ismertségéhez kétségkívül nagyban hozzájárult a neves divatcég szerepeltetése a nagy utazó cirkuszban, a Forma 1-ben.

1987-ben a Benetton ismét új területre lépett és kiadta első illatkompozícióját. A Benetton Colors de Benetton (Original) Bernard Ellena alkotása és a borostyános kompozíció, mely a gyümölcsös és virágos aromák gazdag elegye nagy sikert hozott a szépségipar lehetőségeit éppen csak kóstolgató divatháznak.

A sikeres kezdést gyors növekedés követte, a későbbiekben a divatcég számos női és férfi, később gyermekeknek szánt kompozícióval bővítette termékpalettáját.

Az ismert világmárka, mely továbbra is igen elkötelezett a társadalmi kérdéseket illetően napjainkra több, mint 100 illatot jegyez, melyeket világhírű parfümőrök készítenek el a Benetton számára.

 

 

 

Mai garantált ajándékunk
loader
Facebook Instagram