DKNY DKNY Women (eau de parfum) eau de parfum - hölgyeknek

(185 értékelés)
76

Kedvencek közé

DKNY DKNY Women (eau de parfum)

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

76

Kedvencek közé


(185 értékelés)

30 ml teszter
eau de parfum
+ Ajándék
17 270 Ft 575 Ft / ml

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
18 370 Ft 612 Ft / ml

100 ml
eau de parfum
+ Ajándék
29 170 Ft 291 Ft / ml

100 ml teszter
eau de parfum

mi az a teszter?

Felhívjuk figyelmét. hogy a  tesztereink bontatlanok, és minőségre
megegyeznek  az original termékkel! Szembetűnő különbség a külső
csomagolásban látható, ami egyszerű szürke vagy fehér kartondoboz,
egyrésze celofán és védőkupak nélkül. Ára kizárólag, az egyszerűbb
csomagolás miatt kedvezőbb. A teszterekre is,  teljes körű csere és
visszavásárlási garanciánk adunk! 

Visszatérő vásárlóink 50%-a ezt választja, mert elégedett!

Felhívjuk figyelmét. hogy a  tesztereink bontatlanok, és minőségre
megegyeznek  az original termékkel! Szembetűnő különbség a külső
csomagolásban látható, ami egyszerű szürke vagy fehér kartondoboz,
egyrésze celofán és védőkupak nélkül. Ára kizárólag, az egyszerűbb
csomagolás miatt kedvezőbb. A teszterekre is,  teljes körű csere és
visszavásárlási garanciánk adunk! 

Visszatérő vásárlóink 50%-a ezt választja, mert elégedett!


A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - DKNY - DKNY Women (eau de parfum)

Megjelenés éve: 2012 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: vérnarancs, paradicsomlevél, vodka, lótusz, nyírfakéreg
Megjelenés éve: 2012
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Összetétel: vérnarancs, paradicsomlevél, vodka, lótusz, nyírfakéreg

DKNY Women (eau de parfum) termék leírása

A tehetséges, amerikai divattervező Donna Karan neve egyet jelent a lüktető nagyvárossal New York-al. A tehetséges és nyitott divattervezőnő küldetésének tekinti, hogy a minőségi, jó szabású ruházati termékek a vásárlók minél szélesebb rétegeihez juthassanak el. A szeretett város hangulata, az amerikai életérzéshez vitathatatlanul kapcsolódó szabadság érzése jelenik meg a tervezőnő minden alkotásában, így az illatkompozícióiban is.

A DKNY Woman Eau De Parfum női illatát is ez a különleges életérzés lengi át, miközben a szépen megkomponált citrusos-virágos illat kompozíció harmonikus, modern és nőies. Energiát, tisztaságot, életerőt és finom érzékiséget kínál korosztálytól függetlenül a hölgyeknek a DKNY Woman Eau de Parfum. Üljenek a hölgyek akár egy taxiban, dolgozzanak egy irodaházban, vagy lazítsanak egy kávézóban, a modern illat tökéletes választást jelent számukra nappali és esti viseletként egyaránt.

Az illat összetétele
Mint egy színes, illatos, hűs koktél olyan az illat kezdése. A finom aromájú ibolya, a frissítő citrusok, a vodka, valamint a paradicsomlevél fúziója jelenik meg itt. A szívjegyben a folytatás egyértelmű virágos jegyeket hoz az illatos nárcisz, a könnyed lótusz és az orchidea aromái által. Különleges, szép lezárást adnak a kompozíciónak a fás jegyek, melyek az erdők hűs és megnyugtató akkordjait hozzák közel, többek között a nyír szép jegyeinek köszönhetően.

Az illat története
A lüktető nagyváros által ihletett parfümöt 2011-ben adták ki. Az alkotók elképzelése az volt, hogy olyan nőies illatot komponáljanak, mely hamisítatlanul amerikai, impulzív, modern és harmonikus. Olyat, mely korosztálytól függetlenül megszólítja a hölgyeket. A New York-ban forgatott reklámkampányban a két népszerű, fiatal modellt Sasha Knezevic-et és Anja Rubik-ot láthatjuk, akik többek között egy jellegzetes Yellow Cab tetején pózolnak. Érdekesség, hogy 2011 április 22.-én a reklámfilm és a reklámfotók készítése okán több órára megállt a forgalom New York-ban a Times Square környékén.

DKNY márkáról

A Donna Karan divattervező és férje, Stephan Weiss által 1985-ben alapított DKNY divatház világszerte sokmilliós rajongótábort tudhat magáénak. Magabiztosság, modern impulzusok és eredetiség a legfőbb ismérvei a márkanévnek, mely a designer saját nevének és az inspiráló nagyváros New York kezdőbetűinek fúziójából áll össze. A család ruhakészítéssel foglalkozott, így a tehetséges lány, akinek vérében volt a divat először ruhatervezőként szerzett hírnevet. Ruhái egyszerű, cserélhető darabokból álltak, és hamar népszerűek lettek a vásárlók körében. Sikerét éleslátásának, tehetségének, valamint kifinomult ízlésének, és annak a felismerésnek köszönheti, miszerint  csakis olyan terméket tervez, amelyeket ő maga is szívesen viselne. 1990-ben, a neves Estée Lauder céggel kooperálva, a Donna Karan cég belépett a parfümpiacra is. Az 1992-ben bemutatott Donna Karan Eau de Parfum, valamint a két évvel később kiadott Donna Karan Cashmere Mist illat hatalmas sikert aratott, melyet a népszerű férfi kölni, a DK Men követett. A rohanó nagyvárosok energiáit magában hordozó és a városi emberek igényeit maximálisan szem elött tartó divatház égisze alatt számos, azóta klasszikussá vált kreáció született. A DKNY divatház azóta is gyorsan reagál az aktuális divattrendekre és minden korosztálynak szépen megkomponált illatokat kínál. Az ikonikus A DKNY Be Delicious termékcsalád, valamint a letisztult egyszerű formában kínált  DKNY Pure illat is, a mai napig a legnépszerűbb illatkreációk közé tartoznak.

Mai garantált ajándékunk

  L'Occitane garantált ajándékot adunk,
  minden vásárlás mellé!

loader
Facebook Instagram