Carolina Herrera 212 Vip Rose Smiley Limited Edition eau de parfum - hölgyeknek Limitált kiadás

(19 értékelés)

Kedvencek közé

Carolina Herrera 212 Vip Rose Smiley Limited Edition

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Limitált kiadás

Kedvencek közé


(19 értékelés)

AKCIÓ
80 ml
eau de parfum AKCIÓ
+ Ajándék
40 770 Ft | 24% megtakarítás
31 170 Ft
Utolsó darab

AKCIÓ
80 ml teszter
eau de parfum AKCIÓ
+ Ajándék
34 270 Ft | 11% megtakarítás
30 470 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Carolina Herrera - 212 Vip Rose Smiley Limited Edition

Megjelenés éve: 2022 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos Összetétel: mandarin, ibolya, feketeribizli, lillybelle (szintetikus gyöngyvirág), levendula, rózsaolaj, pacsuli, fenyőbalzsam
Megjelenés éve: 2022
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos
Összetétel: mandarin, ibolya, feketeribizli, lillybelle (szintetikus gyöngyvirág), levendula, rózsaolaj, pacsuli, fenyőbalzsam

Carolina Herrera márkáról

A venezuelai gyökerekkel bíró, New York-ban élő és alkotó Carolina Herrera évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a divatvilágban. Ízléses, túlzásoktól mentes, nőies alkotásai és finom személyisége a legnagyobb tervezők közé emelték a négy leánygyermekkel büszkélkedhető tervezőnőt.

A jó neveltetést kapott Carolinának, akinek édesapja maga Caracas kormányzója volt, már gyermekkorában lehetősége nyílt megismerni a világot, hiszen a család sokat utazott, magas körökben mozgott. A divat iránti érdeklődése már korán megmutatkozott, kedvenc tervezője Cristóbal Balenciaga volt, akit zseniálisnak talált.

Első ruhakollekcióját 1981-ben mutatta New Yorkban, kedvenc városában, az esküvői és az alkalmi ruhákért rajongó tervezőnő. A mozgalmas világváros, mely a mai napig inspirálóan hat rá, rajongással fogadta a harmonikus személyiségű, művészetekért rajongó designert. Kényelmes, nőies és a mindennapokban is használható, elegáns darabjaiért milliók rajonganak világszerte. 
A világ legjobban öltözött divattervezőjének tartott Carolina Herrera számos, szépen megkomponált illattal ajándékozta meg a világot. 1988-ban jelent meg első női illata a sikkes és impulzív Carolina Herrera. Ezt követően gyorsan érkeztek, a legnevesebb parfümőrök keze nyomát dicsérő illatklasszikusok, mint például a Flore by Carolina Herrera, a New York által inspirált Carolina Herrera 212 kollekció, de a teljesség igénye nélkül megemlíthetjük a tűsarkokon érkező, egyszerre decens és kihívó Good Girl kollekciót is. 

Mai garantált ajándékunk

  L'Occitane garantált ajándékot adunk,
  minden vásárlás mellé!

loader
Facebook Instagram