Tom Ford Fucking Fabulous eau de parfum - unisex Niche

(16 értékelés)
9

Kedvencek közé

Tom Ford Fucking Fabulous

eau de parfum unisex

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Niche

9

Kedvencek közé


(16 értékelés)

50 ml
eau de parfum
+ Ajándék
102 370 Ft 2047 Ft / ml

100 ml
eau de parfum
+ Ajándék
148 170 Ft 1481 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Tom Ford - Fucking Fabulous

Megjelenés éve: 2017 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: bőrös Összetétel: levendula, zsálya, íriszgyökér, bőr, vanília, mandula, ámbra, cashmeran, tonka, fás jegyek
Megjelenés éve: 2017
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: bőrös
Összetétel: levendula, zsálya, íriszgyökér, bőr, vanília, mandula, ámbra, cashmeran, tonka, fás jegyek

Tom Ford márkáról

Tom Ford híres divattervező 1961-ben született Texasban. Eleinte művészettörténetet tanult, majd a divat világát választotta. Pályafutását ezen a területen a Chloé divatházban indította el, majd a Guccinál folytatta, 2004-ben pedig már az Yves Saint Laurentnél tevékenykedett. A Gucci és az Yves Saint Laurent is hanyatlásban volt, amikor Tom oda került, ám ő mindkét márkát vezető pozícióba helyezte, karrierje ettől kezdve pedig szárnyalni kezdett.

Saját parfüm márkáját jellemzően merészen, pajzán módon reklámozza. Első illatkompozíciója a Tom Ford for Man, ami egyszerre tartalmaz fás, illetve virágos alkotóelemeket is. Tökéletes harmóniát alkot benne az ibolya, a gyömbér, a különféle citrusfélék, mindez megspékelve egy kis karakteres, fás illattal. Kiváló választás mindazon férfiaknak, akik stílusosak és törekvőek.

A márka női illatkompozíciói is rendre sikereket alkottak szerte a világban. Minden egyes illatanyag vonzóan karakteres, hiszen gondosan válogatott és kivételes alapanyagokat használnak a megalkotásuk során. A White Patchouli az egyik legjobban keresett női parfümje a márkának, ami tele van szenvedéllyel, bűbájjal és erotikával.

Mai garantált ajándékunk

LIMITÁLT KIADÁSÚ KÖNYVRITKASÁG!

loader
Facebook Instagram